وزارت علوم با رفع ایرادات فرایند قبلی جذب اعضای هیات علمی، با شیوه جدید به دنبال جذب نخبگان برای ارتقای سطح دانشگاهها است.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
سرمایه گذاری هزار میلیارد تومانی برای بهبود وضعیت دانشگاهها
به گزارش خبرگزاری آنا، حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تشریح برخی اقدامات وزارت علوم از آغاز دولت چهاردهم تاکنون اظهار کرد: به علت شرایط انتخاباتی کشور و عبور از حالت گذار، تعمیر و بازسازی خوابگاههای دانشجویی در آستانه آغاز سال تحصیلی با تزریق هزار میلیارد تومان سرعت گرفت و پیشرفت قابل ملاحظهای داشت.
تامین اعتبار برای پرداخت بدهیهای دانشگاهها
وی دومین اقدام وزارت علوم را تأمین اعتبار هزار میلیارد تومانی برای پرداخت بدهی حقالتدریس اعضای هیئتعلمی و مدرسان دانشگاهها عنوان کرد و گفت: پیمانکاران تغذیه دانشجویی نیز هزار میلیارد تومان از دانشگاهها مطالبه داشتند که با همکاری سازمان برنامهوبودجه این اعتبارات تأمین و پرداخت شد تا با آرامش به استقبال سال تحصیلی جدید برویم.
رفع ایرادات فرایند جذب اعضای هیات علمی
وزیر علوم با اعلام اینکه مرکز جذب اعضای هیئتعلمی از مهمترین کانونهای حیاتی و ارزشمند آموزش عالی است، اظهار کرد: روند جذب گذشته با ایراداتی همراه بود که با کمک هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی این ایرادات رفع شد و در اولین فراخوان به شیوه جدید عمل خواهد شد تا شاهد جذب بهترین نخبگان به عنوان عضو هیئتعلمی باشیم.
وی همچنین خواهان همراهی سازمان اداری و استخدامی با فرایند جذب اعضای هیئتعلمی و اختصاص ردیف استخدامی به تعداد مورد نیاز وزارت علوم شد و تأکید کرد: ظرفیت جذب اعضای هیئتعلمی در فراخوانها بر اساس اعلام نیاز دانشگاهها و پژوهشگاهها و بررسی کارشناسی وزارت علوم صورت میگیرد.
حل مشکلات معیشتی اعضای هیات علمی جوان در دستور کار
سیمایی اظهار کرد: اعضای هیئتعلمی جوان با مشکلات معیشتی بهویژه در موضوع مسکن روبهرو هستند؛ برای مثال یک عضو هیئتعلمی تازه استخدام، حقوق کمی دریافت میکند که پاسخگوی هزینه مسکن و سایر نیازهای ضروری معیشتی او نیست.
وی ادامه داد: در همین راستا، میز اقتصاد را در وزارت علوم راهاندازی کردهایم تا با استفاده از کمکهای خیرین آموزش عالی، ظرفیتهای مغفول در بودجه سنواتی، افزایش بودجه سنواتی، کمکهای نهادهای مالی عمومی و بانکها، برخی از مشکلات را حل کنیم.
تاکید بر استمرار مأموریت روسای دانشگاهها
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: بنا نداریم روسای دانشگاهها را به صرف اینکه در دولت گذشته منصوب شدهاند تغییر دهیم، بنای ما استمرار مأموریت تمام روسای دانشگاههایی است که مدیریت خوب در ایجاد وفاق و استفاده از ظرفیتها را دارند.
سلام
متاسفانه کلمه اصلاح رو میگن ولی معلوم نیست چیکار میخوان بکنن. حداقل از قبل اعلام که که منظر از اصلاح چیست.
گل یا پوچ بازی نمیکنیم که. یبار بگن این اصلاحیه هستش تمام.
هر کسی میاد ی خبری رو میده.
لطفا به جای اینکه سن هیات علمی رو از ۴۵ سال به ۴۰ سال برسونید و دهه شصتی های بیچاره رو همیچنان بسوزونید..سن بازنشستگی رو بیارید پایین نه سن جذب رو.
سلام، هر وقت تونستید جذب هیات علمی رو متمرکز کنید، اون وقت میتونید بگید که وضعیت اصلاح شده، در غیر این صورت همچنان نورچشمی های بیسواد، توسط اساتید جذب میشوند و بقیه هم فرار میکنن از مملکت. تا زمانی که جذب بدست اساتید هست هیچ خیری به جوانان تحصیل کرده نمیرسه، اساتید از افراد باسوادتر از خودشون واهمه و ترس دارند بنابراین هرگز اجازه نمیدن اونا جذب شوند چون اونو یک رقیب میبینن، خواهشا بر جذب متمرکز اعضای هیات علمی تمرکز کنید و علم و دانشگاه رو نجات بدید.
نور چشمی وجود نداره و براساس جدول امتیاز دهی نمره داده می شود و در حال حاضر متمرکز هست نظر نهایی را مرکز جذب می دهد.
خوب شد گفتید وگرنه نمی دانستیم
سلام
برا فراخوان های جدید اصلاح میکنید اوکی
برا فراخوان ۱۴۰۱ که هنوز منتظر کد استخدامی هستن چکار کردین
چرا هیشکی پاسخگوی ما نیست
تا اساتید پروفسور روز به روز دانشجو رو دست نیندازند و فراری میدند از دانشگاه مملکت درست بشو نیست. اینها فقط میخواند سر ماه بشه و اذیت نشوند دغدغه ذهنی نداشته باشند. بابا اینها اهل علم نیستند بازنشستشون کنید.
پس چرا تکلیف پرونده های فراخوان ۱۴۰۱ رو هنوز مشخص نمیکنید
سلام
وقتتون بخیر
لطفا ب تغییر وضعیت اساتید حق التدریس با سابقه های بالا فکری کنید ،کلی از عمرشون رو دراین راه گذاشتن
لطفا به جای اینکه سن هیات علمی رو از ۴۵ سال به ۴۰ سال برسونید و دهه شصتی های بیچاره رو همیچنان بسوزونید..سن بازنشستگی رو بیارید پایین نه سن جذب رو.
کاری بکن که مقالات پفکی تبدیل به مقالاتی شوند که در نهایت منجر به اختراع یا محصول شوند. این اصلاحه بقیه چرته
با سلام جناب آقای دکتر سیمایی. بسیاری از اساتید با رزومه های خیلی پر بار منتظر تبدیل وضع و صلاحیت عمومی هستند بعد اونوقت میخواین چی رو اصلاح کنید؟
سلام
چی رو اصلاح کردن. شیوه جدید چیه؟ کسی اطلاع داره؟