مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم از پروژههای مشترک پژوهشی، پایاننامه و رسالههای دکتری با اساتید مشترک ایران و عراق حمایت میکند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم به منظور تقویت همکاریهای علمی و پژوهشی بین ایران و عراق، پروژههای مشترک پژوهشی، پایاننامهها و رسالههای دکتری با اساتید مشترک را مورد حمایت قرار میدهد.
موضوعات پروژه مشترک هیات علمی ایران و عراق
این پروژهها بر اساس یادداشت تفاهم همکاری علمی امضا شده در هفته علم ایران و عراق سال گذشته تعریف و به صورت زیر اولویتگذاری شدهاند که به شرح زیر هستند؛
۱. تنوع زیستی: مطالعه و حفاظت از گونههای بومی و زیستگاههای طبیعی.
۲. اقتصاد بیولوژیک: توسعه و بهبود سیستمهای زراعی و دامپروری برای امنیت غذایی.
۳. محیط زیست: مدیریت منابع آب و تغییرات اقلیمی.
۴. حوزه نفت و گاز.
۵. زیرساختهای عمرانی و شریانهای حیاتی.
اهداف فراخوان پروژه های علمی مشترک هیات علمی ایران و عراق
از اهداف این فراخوان میتوان به، تبادل محققان و فناوران بین دو کشور به منظور ارتقاء سطح دانش و مهارتهای پژوهشی، توسعه کنسرسیومهای تحقیقاتی و فناورانه با تأکید بر اولویتهای مشخص، تهیه و تدوین طرحهای تحقیقاتی و فناورانه جامع و کاربردی، هماهنگی و همکاری بین محققان ایران و عراق برای افزایش همافزایی علمی، و سازماندهی رویدادهای دو جانبه مانند کنفرانسها و کارگاهها اشاره کرد.
زمان شرکت در فراخوان پروژه مشترک هیات علمی ایران و عراق
اعضای هیئت علمی و پژوهشگران میتوانند پروپوزالهای خود را که توسط شورای پژوهشی تأیید شده، حداکثر تا پایان آذرماه به مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم ارسال کنند.