خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » سامانه جذب هیات علمی

سامانه جذب هیات علمی

سامانه جذب هیات علمی از سوی مرکز جذب هیات علمی راه‌اندازی شده است. این سامانه وظیفه مدیریت یکپارچه کلیه فعالیت‌های مربوط به جذب و استخدام اساتید دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را بر عهده دارد. در مطلب حاضر همه نکته‌های ریز و فنی کار با این سامانه درج شده است.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

نحوه ورود به سامانه جذب هیات علمی

در صورتی که قبلا با سامانه کار کرده اید و به مشکلی بر خواهید خورد برای ورود به این سامانه بر روی لینک زیر کنید.

لینک ورود به سامانه

از سامانه جذب هیات علمی چه اطلاعاتی به دست بیاورم؟

در صورتی که با کار با سامانه جذب آشنا باشید می‌توانید همه اطلاعات لازم برای شرکت در فراخوان‌های وزارت علوم و استخدام به عنوان هیات علمی دانشگاه مورد نظر خود را به دست آورید.

شرایط لازم برای متقاضیان جذب هیات علمی، که در مطلب حاضر هم درج شده است، از طریق این سامانه قابل دست‌یابی است. همچنین فهرست رشته‌های آماده پذیرش هیات علمی، زمان شروع فراخوان و تاریخ پایان فراخوان‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم در این سامانه درج شده است.

آیا جذب هیات علمی دانشگاه آزاد هم از طریق این سامانه است؟

خیر، دانشگاه آزاد اسلامی هیات علمی خود را به طور جداگانه و از طریق سامانه‌های مختص این دانشگاه جذب می‌کند. سامانه جذب این دانشگاه به نشانی sajed.iau.ir به این کار اختصاص یافته است.

گفتنی است دانشگاه آزاد علاوه بر استخدام هیات علمی دانشگاه، از دو طریق جذب هیات علمی وابسته و جذب آموزشیار، اساتید مورد نظر را دعوت به همکاری می‌کند.سامانه جذب هیات علمی دانشگاه آزاد

سامانه مهر رضوی چیست؟

سامانه مهر رضوی که برخی آن را نور رضوی می‌خوانند همان سامانه جذب هیات علمی وزارت علوم است که در نشانی https://applicant.markazjazb.ir قرار دارد. این سامانه هم مورد استفاده متقاضیان جذب هیات علمی است و هم از سوی دانشگاه‌هایی که به دنبال جذب هیات علمی هستند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سامانه جذب هیات علمی فرهنگیان

سامانه جذب هیات علمی دانشگاه فرهنگیان که برای جذب و استخدام اساتید دانشگاه فرهنگیان مورد استفاده قرار بگیرد، به طور مستقل وجود ندارد. نیازمندی هیات علمی این دانشگاه هم از طریق سامانه جذب هیات علمی وزارت علوم درج می‌شود و متقاضیان پذیرش در این دانشگاه هم باید در سامانه نور رضوی ثبت نام کنند.

چه فعالیت‌هایی در سامانه جذب هیات علمی انجام می‌شود؟

همان طور که گفتیم سامانه جذب یک سامانه یکپارچه است که همه فعالیت‌های مربوط به جذب و استخدام اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در آن انجام می‌شود.

در ادامه همه فعالیت‌هایی که در این سامانه انجام می‌شود معرفی خواهد شد:

۱- اعلام نیاز از سوی دانشگاه‌ها

در اولین اقدام می‌بایست دانشگاه‌ها فهرست رشته‌های مورد نیاز خود را در سامانه بارگذاری کنند. این کار از طریق سامانه مهر رضوی مختص دانشگاه‌ها انجام می‌شود. مسئولان مربوط در هر دانشگاه، با ورود به حساب کاربری خود در سامانه، فهرست نیاز خود را در سامانه وارد می‌کنند.

۲- تایید نیازهای ارائه شده از سوی دانشگاه‌ها و انتشار فراخوان

پس از درج نیازهای جذب از سوی دانشگاه ها، این نیازها در فهرست موارد قابل انتخاب متقاضیان قرار می‌گیرد و در تاریخ‌های مشخصی فراخوان جذب از سوی وزارت علوم منتشر می‌شود.

 برای اطلاع از زمان فراخوان کافی است در کانال تلگرام هیات علمی عضو شوید.

۳- اعلام شرایط متقاضیان و باز شدن سامانه ثبت نام

با رسیدن به زمان شروع فراخوان جذب هیات علمی، شرایط متقاضیان از سوی وزارت علوم اعلام و بر روی سامانه قرار می‌گیرد. در مطلب حاضر شرایط متقاضیان به تفصیل بیان شده است. در بیشتر رشته‌ها متقاضیان می‌باید دارای مدرک دکتری و دارای حداکثر سن ۴۵ سال باشند اما در برخی رشته‌ها امکان جذب با مدرک کارشناسی ارشد هم وجود دارد.

۴- ثبت نام متقاضیان

پس از انتشار فراخوان، لازم است متقاضیان به سامانه مهر رضوی مراجعه و پس از درج اطلاعات لازم، در سامانه ثبت نام کنند. ثبت نام در این سامانه به سادگی قابل انجام است. توصیه می‌کنیم ثبت نام خود را به روزهای آخر و به ویژه آخرین روز ثبت نام موکول نکنید. گاهی سامانه به علت بار زیاد متقاضیان در این روز دچار اختلال می‌شوند و ممکن است نتوانید در آن ثبت نام کنید.

پس از اتمام ثبت نام، متقاضی می‌تواند فهرست رشته‌هایی که فراخوان داده‌اند را مشاهد کنند و برای جذب در رشته محل‌های مورد نظر خود تقاضا بدهند.

۵- ارسال مشخصات متقاضیان به دانشگاه‌ها

پس از پایان زمان فراخوان و بسته شدن سامانه، نام و مشخصات متقاضیان جذب هر دانشگاه به آن دانشگاه ارسال می‌شود تا دانشگاه‌ها بتوانند رزومه و توانمندی‌های متقاضیان مختلف را بررسی و تعدادی از آن‌ها را برای طی مراحل بعدی انتخاب کنند.

در گام بعدی دانشگاه ها، گزینه‌های مورد نظر خود را به مصاحبه دعوت می‌کنند و در نهایت اساتید مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند. متاسفانه این قسمت از فرآیند روال ثابت و مشخصی ندارد و گاه بیش از یک سال هم طول می‌کشد.

۶- درج وضعیت متقاضیان

از دیگر کاربردهای سامانه جذب این است که متقاضیان می‌توانند با ورود به سامانه از آخرین وضعیت درخواست جذب خود مطلع شوند.

نحوه ثبت‌نام و استفاده از سامانه جذب هیات علمی

برای ثبت‌نام ابتدا آدرس /https://applicant.markazjazb.ir را در مرورگرتان وارد کنید و سپس روی گزینه ثبت‌نام در سایت کلیک کنید.

در این مرحله شماره همراه خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که باید از سیمکارتی که به نام خودتان ثبت شده است برای ثبت‌نام استفاده کنید.

با وارد کردن شماره یک کد برای شما ارسال می‌شود که لازم است آن را در این صفحه وارد کنید. همچنین در این مرحله یک رمز عبور تعیین نمائید و بر روی ثبت نام کلیک کنید.

به محض ورود به سایت صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد که در پنل سمت راست، اطلاعات شخصی که در هر بخش مشخص شده است را باید کامل نمائید.

صفحه داشبورد سایت مهر رضوی

اطلاعات شخصی شامل موارد زیر می باشد:

در صفحه اطلاعات هویتی مشخصات فردی خود را مطابق با شناسنامه و کارت ملی به صورت دقیق وارد نمائید.

قسمت بعدی مربوط به امضا می‌باشد که ابتدا باید در یک صفحه سفید امضا کنید و به صورت کاملا واضح اسکن نمائید و در محل مشخص شده بارگذاری کنید.

در این بخش از کارت ملی و صفحات مختلف شناسنامه فایل عکس تهیه و با توجه به فرمت و حجم خواسته شده هر بخش، آنها را برگزاری نمائید.

اطلاعات محل سکونت خود را دقیق و با توجه به نشانی پستی وارد کنید.

آخرین بخش نیز مربوط به افراد متاهل و اطلاعات کلی همسر و فرزند می‌باشد.

در این مرحله ثبت‌نام شما تکمیل می‌شود و یک ایمیل جهت فعال‌سازی حساب کاربری برایتان ارسال خواهد شد. با بازکردن لینک ارسالی به ایمیل، حساب کاربری شما فعال خواهد شد و می‌توانید با وارد کردن کد ملی و رمز عبورتان در صفحه اصلی وارد سایت شوید.

سامانه جذب هیات علمی دانشگاه پیام نور

از آنجا که دانشگاه پیام نور هم از جمله زیر مجموعه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، جذب هیات علمی دانشگاه پیام نور هم از طریق سامانه جذب یکپارچه وزارت علوم انجام می‌شود. کسانی که به دنبال جذب در دانشگاه پیام نور هستند می‌باید در زمان انتشار فراخوان‌های وزارت علوم وارد سامانه نور رضوی شوند و پس از ثبت نام در سامانه، فهرست رشته‌های نیازمند جذب هیات علمی دانشگاه پیام نور را مشاهده و برای استخدام در آن‌ها درخواست بدهند.

سامانه جذب هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت

در صورتی که علاقه‌مند به عضویت در هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی هستید، با توجه به این که این دانشگاه‌ها زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند، می‌بایست وارد سامانه جذب هیات علمی وزارت بهداشت به نشانی https://aac.behdasht.gov.ir شوید.

فهرست نیازهای جذب هیات علمی رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در این سامانه درج می‌شود و در سامانه مهر رضوی قرار نمی‌گیرد.

همچنین ببینید

روند طولانی و پیچیده جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها

۶ بار گزینش در مسیر جذب هیات علمی

وزیر علوم: اساتید دانشگاه ۵ تا ۶ بار گزینش می‌شوند که این روند در هیچ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *