خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » اعلام فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳ تا حداکثر یک ماه آینده
تشریح جزئیات اعلام فراخوان جذب اعضای هیات علمی

اعلام فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳ تا حداکثر یک ماه آینده

رئیس مرکز جذب وزارت علوم اعلام کرد: حدود ۲۸ روز طول می کشد تا صورت نهایی فرایند فراخوان جذب هیات علمی در سال ۱۴۰۳ آماده شود.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی قبادی درباره زمان انتشار فراخوان جذب اعضای هیئت علمی در آبان سال ۱۴۰۳ گفت: شیوه نامه فراخوان جذب اعضای هیئت علمی هفته گذشته به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: همچنین ردیف‌های استخدامی نهایی شده و باید از سوی سازمان اداری استخدامی ابلاغ شود تا دانشگاه‌ها برمبنای آمایش آموزش عالی و ردیف سازمان اداری استخدامی، ظرفیت پیشنهادی خود را ارائه بدهند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم افزود: این زنجیره و فرایند حدود ۲۸ روز طول می‌کشد، تا صورت نهایی آن آماده شود.

وی درباره اینکه جدول فراخوان جذب آبان ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود، یادآورشد: جدول باید بعد از ابلاغ ردیف توسط سازمان اداری استخدامی تنظیم شود برای همین منتظر ابلاغ ردیف‌های استخدامی از سوی سازمان اداری استخدامی هستیم.

سهمیه های جذب هیات علمی وزارت علوم و بهداشت سال ۱۴۰۳

وی دوباره افزود: ردیف‌های استخدامی نهایی شده و منتظر امضای سازمان برنامه است. قبادی درباره سهمیه‌های فراخوان جذب نیز افزود: درباره سهمیه‌ها توافق کرده‌ایم بعد از ابلاغ رسمی اعلام می‌کنیم.

محمد علی کی نژاد رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی نییز درباره سهمیه‌های جذب اعضای هیئت علمی در وزارت علوم گفت: به طور متوسط در ۱۰ساله گذشته سهمیه‌های جذب اعضای هیئت علمی در هر فراخوان حدود ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ نفر بوده است امسال نیز به همین صورت خواهد بود، سهمیه فراخوان وزارت بهداشت هم ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر است.

تاخیر در فراخوان جذب هیأت علمی به دلیل عدم دریافت مجوز

نماینده سازمان امور اداری و استخدامی کشور نیز اخیراً در سیصدو چهل و پنجمین جلسه هیئت عالی جذب که در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، اعلام کرده است: همه مکاتبات ردیف‌های استخدامی فراخوان امسال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اتمام رسیده و مجوز مشترک با سازمان برنامه و بودجه در دست اقدام است.

وی اشاره کرده است: ردیف‌های استخدامی بلااستفاده ازقبل در دانشگاه‌ها باید تعیین تکلیف شود.

گفتنی است که فراخوان جذب اعضای هیأت علمی بنا به اعلام نیاز دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به طور معمول دو بار در سال اعلام می‌شود اما نوبت اول فراخوان امسال هنوز اعلام نشده است، پیش از دریافت مجوز از سازمان اداری و استخدامی به عنوان علت تأخیر در انتشار فراخوان جذب عنوان شده بود.

فرایند جذب هیت علمی وزارت علوم ۱۴۰۳ و تفاوت آن با سال‌های گذشته

حسینعلی قبادی رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی پیش از این گفته بود: نوبت اول فراخوان اعضای هیأت علمی امسال، اواخر آبان‌ماه اعلام می‌شود، البته اعلام فراخوان مستلزم دریافت ردیف استخدامی از سازمان اداری و استخدامی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص اعلام فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم بعد از تامین ردیف استخدامی این صفحه را بخوانید.

قبادی با بیان اینکه روند اعلام فراخوان امسال همان روند سال‌های گذشته است، اظهار داشت: پس از نهایی شدن شیوه نامه فراخوان، آن را به دانشگاه‌ها ابلاغ کرده و از دانشگاه‌ها اعلام نیاز می‌گیریم و پس از اعلام نیاز دانشگاه‌ها مراحل جذب انجام می‌شود.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی عنوان کرد: تنها تفاوت فراخوان جذب امسال با سالهای گذشته این است که میخواهیم از دانشگاه‌ها نظرسنجی کنیم.

همچنین ببینید

زمان ثبت نام جذب هیات علمی ۱۴۰۳

شروع فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳

فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم ۱۴۰۳ شروع شد.آخرین اخبار …

۱۰۳ دیدگاه

  1. لطفا پیگیر باشید فراخوان بیاد سن بعضی ها نزدیک به مرز هست.

  2. واقعا کسی در وزارت خانه نیست این بی نظمی را پاسخ دهد. دارید با روح روان ما بازی میکنید.

    • بابا فراخوانشون الکیه و سرکاریه ! اما قبول دارم به عنوان یه مسکن تا یه مدتی دانش آموختگان آشفته دکتری را یه امید واهی میده دست کم این کارکرد داره
      روزگار غریبی است نازنین!

    • وقتی که در مورد نحوه پذیرش متقاضیان، بجای قوانین منسجم و پیشگیرانه، جذب دانشگاه ها را در صورت تقلب به روز قیامت حواله دادن، انتظار نظم هم نباید داشت.

  3. واقعا متاسفم برای این وزارت علوم، ۹ ماه از سال گذشته و هنوز خبری از فراخوان نیست. وقتی تمام هم و غم وزیر علوم انسانی هستش و از زیر مجموعه بی‌خبر هست، نتیجه همین میشه.

    • آفرین. هر روز اخبار وزارت در مورد جایگاه علوم انسانی و ارتقای اساتید علوم انسانی و جشنواره فارابی،و …. . انگار نه انگار که ایشون از وظایف اصلیش باز مونده .

    • هنوز ردیف استخدامی سال ۱۴۰۰ مشخص نشده که بخوان فراخوان جدید بدن الکی خودتونو علاف نکنید

  4. رشته های مورد نیاز اعلام شدند؟

  5. امروز به مرکز جذب زنگ زدم و گفت جون مجوز سازمان استخدامی نیامده، ممکن است فراخوان امسال نگذاریم. واقعا در این کشور کسی به فکر جوان‌ها نیست؟؟؟ مکر یک فراخوان چقدر کار دارد. وزر چرا پاسخگو نیست.

  6. این همه منتظر موندم حتی رشته منو نداره و اعلام نیاز نکرده فراخوان جدید، مایه تاسف هست.

  7. الان تو هر دهاتی میری همه دکترا دارن. انتظار نداشته باشید همه هم بشن استاد دانشگاه!!

    • تو خوبی

    • شما میتونی با مدرک دکتری (اگه داشته باشید البته) برید فعلگی، ولی من یکی خیلی برای مدرکم زحمت کشیدم و استاد شدن چیز نرمالی باید باشه قلبستان

    • از بس مسئولین تدبیر ندارند همینطور ورودی دکتری میگیرند اما به فکر اشتغال و هیچی این بدبختها نیستن دانشجوها هم با اینکه از اوضاع مملکت خبر دارن اما فکر میکنن خبری جاییه و بشون خانم دکتر و آقای دکتر میگن ولی بعد میبینن تهش هیچی نیست جز بی پولی، افسردگی، ضعیفی چشم، ریزش مو و هزار تا درد و استرس

    • قطعا شما یک فردی هستید که شرایط یا استعداد ادامه تحصیل رو نداشتید وگرنه این طور نسبت به تخصیل کرده ها حسادت نداشتید

  8. سن بازنشستگی رو کم کنید تا عرصه برای جوانان باز شود
    کم نیستند دکترهای جوان بیکار که نتوانستند با مدرک دکتری شغلی در خور زحماتشون به‌دست بیاورند یا استاد حق التدریس هستند که حقوقشان در حد کارگر هم نیست
    به خودتون بیاین!!!! اگه نمیتونید مشکل بیکاری جوانان تحصیل کرده به ویژه در سطح دکترا را حل کنید لااقل دیگر در مقطع دکتری دانشجو نگیرید تا اونا هم دوباره بیان به درد ما دچار شوند
    باور کنید اینکه عمر و چشم و جوانی رو بذاری روی مطالعه و پژوهش و بعد متوجه بشی نمیتونی هیچ شغل متناسب با زحماتت کسب کنی در جامعه ای که کمترین ارزشی برای علم و نخبگان قائل هستند این یعنی درد یعنی زخم یعنی افسردگی یعنی سرکوفت دیگران
    به خدا که مسئولین باید مورد بازخواست قرار بگیرند

    • سلام به همه دوستان. بنده دکترا دارم و چند بار هم مصاحبه جذب رفتم ولی هر بار بخاطر مسائل الکی رد شدم وقت و جوونیتون رو در راه منتظر ماندن برای جدب نگذارید. بفکر آیندتون باشید درسته درس خوندید انتطار دارید که استاد بشید در دانشگاه ها استخدام بشید تا زحماتتون به بار بشینه اما ممکنه راه دیگه ای باشه که در اون موفق تر باشید و دنبال یک کسب و کار جدید باشید تا اینکه منتظر فرایند جدب باشید هم پیر میشید هم ممکنه با مسائل غیر باور روبرو بشید ما در این جهان بایس دنبال کار حقیقی مون باشیم استاد شدن کار آخر ما نیس پس فعلا برید دنبال کار حتی شده کار آزاد چاره ای نیس فرایند جذب دوسال حداقل زمان بر هست حداقل در این زمان سر خودتون رو بند کنید هم ممکنه تو کاری که پیدا می‌کنید موفق تر عمل کنید. رها کنید و رها باشید صر کنید تا خدا حکمتی که براتون در نظر داره سر راهتون قرار بده..موفق باشید.

      • این همه درس نخوندیم که آخرش بریم شغل آزاد در ضمن شغل آزاد هم پول میخاد و کسی که تمام عمرش رو گذاشته رو علم و پژوهش پولی نداره بزنه به کار آزاد
        این همه شب بیداری کشیدیم
        چشمامون دو درجه ضعیف شد
        ریزش مو پیدا کردیم
        از مهمونی ها و تفریحاتمون زدیم
        تمام وقتمون رو گذاشتیم رو علم و پژوهش
        کلی زحمت کشیدیم دکترا گرفتیم به امید استاد شدن
        من یکی هرگز از حقوق پایمال شدم نمیگذرم
        ای مسئولین محترم به خدا که نمیگذرم از جوانی و عمری که با بی توجهیتون به ما تباه کردید

  9. در جامعه ای زندگی میکنیم که سلبریتی ها و ورزشکارانش در رأس کار و علم اولویت آخر آن است

  10. چی شد این فراخوان؟ رک و پوست کنده بگید ما سرکاریم چرا اینقدر موش و گربه بازی در می آرید؟

  11. دیگر به حرفهایشان اعتمادی نیست. وقتی با فرهیختگان جامعه این رفتار زشت را دارند. از شهریور ماه مرتب می گویند این ماه یا آن ماه. آخرش هم هیچ. عمرمان تلف شد.

  12. به امید فراخوان

    پس کی فراخوان میزنند؟ چرا تو این مملکت علم هیچ جایگاهی نداره؟!!!

  13. واقعا جای تاسف داره که آذر هم تمام شد و یک فراخوان ساده اعلام نشده است.

  14. اینهایی که میگن شرط معدل رو بردارید و فقط پژوهش مهمه. دقت بفرمایید الان مقاله دادن هیچ کاری نداره شما ی نرم افزار یاد بگیری هم مقاله میدی اماااا اونی که در طول دوره تحصیلش ضعیف بوده نشون داده قدرت تحلیل به نسبت پایینی هم داشته یا بهردلیلی نخواسته درس بخونه. دررسته که روابط همچنان ارجحه به رزومه امااا دیگه اتقدرم نباید این عزیزان حق به جانب باشن. امثال ماها که با معدلهای بالای ۱۸ و مقالات عالی isi همچنان در صف ماندیم یعنی هم معدل بالا داریم و هم پژوهش عالی بسیاریم پس قبول بفرمایید در فرایند رقابت جای شما نبوده

    • بنظرم افراد با رزومه آموزشی و پژوهشی عالی باید در اولویت جذب باشند ولی برای سایر افراد هم گزینه های شغلی مرتبط وجود داشته باشه، بهرحال نباید افراد بیکار تو خونه بپوسن تا بمیرن.. در حالت فعلی اصلا بحث رزومه و معدل نیست و کلا فاکتورهای دیگه تعیین کننده هستند

    • با عرض سلام و احترام بنظرم در کنار معدل باید سال و معدل کل دانشجویان دانشگاه نسبت به معدل فرد در نظر گرفته بشه ما که سالهاست فارغ التحصیل شدیم و معدل کل دانشگاه در ان زمان پایین بود ولی الان بیشتر دانشجو ها معدل ۱۹ یا بالاتر دارند قابل مقایسه نیست . سال تحصیل و دانشگاه و حتی استاد مربوطه در معدل تاثیر داره .

  15. آذر هم تمام شد پس کی فراخوان را اعلام میکنید. فرایندی که مشخصه و سالانه تکرار میشود که دیگه اینهمه وقت تلف کردن ندارد…… عمر ماست که میگذرد.

  16. سلام پس فراخوان کی میزنند؟؟؟

  17. فراخوان شهریور تون گویا اخر پاییز شد، غراخوان دوم تون هم سه سال بعد!؟ شرم اورید چقدر

  18. باسلام فراخوان آذر ۱۴۰۳ کی می آید من سایت مرکز جذب رفتم لینک کار نکرد

  19. ای بابا. دوستان من معدل همه مقاطعم نزدیک ۱۹ است، دها مقاله ارزشمند دارم، چهار نسخه کتاب، طرح پژوهشی، سه سال سابقه تدریس، ولی هیچی به هیچی!

  20. همیشه روابط حاکم بوده متاسفانه.تو ایران چیزی به اسم قانون وجود نداره.
    من چندین بار مدرس مدعو نمونه شدم حتی از هیات علمی های اون دانشگاه نمره ارزیابی بالاتری کسب کردم.دکترا هم تموم کردم.معدل ارشد ودکترامم بالای ۱۷. جایی رو انتخاب کردم که یک نفر هم متقاضی نداشت.قبل اینکه مصاحبه کنن رد کردن . پیگیری کردم دیدم یک دانشجوی ترم اول دکترا رو عضو موقت زدن تا دکتراش تموم بشه

  21. زمان شروع فراخوان کی هست بالاخره؟؟؟؟؟ مگه نگفتن تا آخر آبان؟!

    بنظرتون داشتن سهمیه نخبگان کمکی به روند جذب میکنه؟ من دو سه سال قبل اینو نداشتم امسال ببینم با این سهمیه چه اتفاقی میفته…

    • سلام
      شما چند وقت طول کشید جواب بررسی پرونده تون داخل سایت نخبگان بیاد ؟

      • سلام
        حدود یکسال طول کشید و داخل و همچنین خارج فراخوان تحت حمایت قرار گرفتم. امیدوارم توی فراخوان بعدی تاثیر مثبت داشته باشه

        • ببخشید شما چند مقاله isi و چند علمی پژوهشی داشتید؟ حمایت ها چی بودن؟

          • من ۱۰ تا آی‌اس‌آی و ۲ تا علمی پژوهشی داشتم. حمایتش فقط جذب بعنوان عضو هیات علمی هست. حمایت دیگه نیست ظاهرا و منم پیگیر نبودم غیر همین البته

          • عالی. جسارتا رشتتون چی بود؟ من مرحله بررسی اولیه رو گذرونده رفته مرحله بررسی مدارک و مستندات. بعد از این مرحله چه مراحلی هست؟

          • زبان خوندم، مراحل دقیقش رو یادم نمیاد اما حدود چهار پنج مرحله دیگه مونده و طولانی ترینش ارسال به داور و نتیجه‌گیری نهایی هست. معمولا تا این مرحله پیش برین میتونین امیدوار باشین به قبولی

          • ببخشید شاید سوالم خیلی ابتدایی باشه. مگه نمیشه یک مقاله هم علمی پژوهشی باشه و هم ISI?
            فرق ISI و اکوپوس چی هست؟
            من از کجا بدونم مقالاتم ISI هست یا اسکوپوس یا ععلمی پژوهشی؟
            از سایر دوستان هم اگر راهنمایی کنند تشکر میکنم.

          • مجلات توی پایگاه های مختلفی نمایه میشن که معتبرترین اونها آی اس آی و اسکوپوس هست. البته مجلات نمایه شده توی این دو پایگاه هم الزاما از لحاظ رتبه برابر نیستن و باید چک بشه. مجلات داخلی که اصطلاحا علمی پژوهشی هستند و مورد تایید وزارت علوم هم امتیاز دارن که ممکنه توی ISC جهان اسلام نمایه شده باشن.اینکه یه مجله کجا نمایه شده باشه رو معمولا خود مجلات توی وبسایتشون ذکر کردن و میشه توی اون پایگاه مذکور هم اسم مجله رو در صورت صحت پیدا کرد.

    • هیچ اتفاقی نمی افته من برگزید طرح شهید شهریاری بودم دی ۱۴۰۱ برگزیده شدم و خودم در دانشگاه بدون استفاده از سهمیه نخبگان قبول شدم و الان سه ساله منتظرم ابلاغم رو دانشگاه صادر کنه. بنیاد نخبگان هیچ کاری نکرد. همه ش سرکاری بود. اگه کاری میکرد من بعد از تأیید هیات اجرایی جذب دانشگاه باید دو ماه بعدش جذب میشدم ولی هنوز منتظرم ببینم کی ابلاغم صادر میشه

  22. خب یکی مثه من که معدل لیسانس و ارشدش ۱۹ بوده ولی معدل دکترایش چند صدم کمتر از ۱۷ چیکار کنه بره بمیره؟؟؟ یعنی همه زحمتاش کشک ؟؟؟ باید جمع معدل ۳ سال حساب بشه یا لاقل دکتری نمره امتحان جامع لحاظ بشه

    • میانگین معدل باید ۱۷ باشه

      • سلام دوستان
        عذرخواهی میکنم کسی داوطلب هیئت علمی برای دانشگاه های فنی و حرفه ای هست؟ شرایطش رو اطلاعی دارید یا سایتی هست اطلاع دقیقی در مورد سرایط جذب توی این دانشگاه ها بده؟

    • صد هزار بار در جواب این سوال گفته شده مجموع معدل کمتر ۴۸ نباشد طبق آخرین مصوبات.
      یه نکته شما حدیث مفصل بخوان عضویت در به این حرفا و امور دیگر نیست

  23. به نظرم کسانی که با شرط اولیه دانشگاه ها اعتراض دارند در سایت سامانه جذب درخواست بررسی بدهند وقتی تعداد درخواست ها زیاد شود قطعا یک تجدید نظری خواهند کرد.

  24. خواهش می‌کنم شرایط سنی را بردارید، بخصوص برای دهه ۶۰ ها، این بی‌اتصافی است ما با هزار زحمت و درس خواندن و گذروندن غول کنکور به دانشگاه رفتیم و با زحمت خودمون بدون پول و پارتی فارع‌التحصیل شدیم و سعی کردیم وارد بازار کار بشیم، حالا شرایط سنی مانع ادامه و انگیزه کار ما در دانشگاه میشه، نسل ما اساتید باسوادی هستند و چرا نتونن هیاتدعلنی باشن؟

  25. من نمی فهمم معدل بالا برای کسی که نمی تونه یه صفحه کار پژوهشی برا رشته خودش ارائه بده به چه دردی میخوره. کی می خواین بفهمین که ملاک تولید و گسترش علم هست نه خر خونی

  26. نظر سنجی از دانشگاه ها؟ شوخی جالبی بود…
    اونم توی برخی از دانشگاه ها که یه عده استاد فقط بخاطر اینکه دانشجوهای خودشون رو کنن استاد بقیه دانشجوها را با خاک یکسان میکنند، شرط معدل کاملا درست و به جا است دلیل نمیشه که کار پژوهشی فقط ملاک باشه بسیارند افرادی که اساتید منصفی داشتند و فقط از کار حودشان مقاله داده اند و بسیار کسانی هستند که اسم آنها در مقالات دیگران قرار گرفته و بعنوان پژوهشگر خود را میشناسند و باعث شده ارزش کار بقیه پایین آورده شود و هزار و یک تخلف دیگر ……….
    حق کسی که معدل پایینی داشته نیست که وارد دنیای علمی شود صرفا به دلیل داشتن مقالات…… که این هم زمانی ارزشمند است که صفر تا ۱۰۰ کار را خودش انجام داده باشد نه دلالان علمی…. لطفا منطقی به مسائل نگاه کنیم

    • در دنیایی که پژوهش حرف اول رو میزنه شرط معدل برای گرفتن هیات علمی خیلی بی رابطه. یک هیات علمی باید اهل پژوهش باشه. معدل هیچ تاثیری روی این قضیه ندارد.

  27. سلام. دوستان این شرط معدل ارشد که گفتن باید حداقل ۱۶ باشه، با در نظر گرفتن ضریب همترازیه؟ اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم.

  28. حتما باید فارغ التحصیل باشیم یا دفاع پروپوزال کافیه؟

  29. تمام کشور و تمام داوطلبان دارند از شما مسولین درخواست میکنند یا دست کم دیگر به التماس افتاده اند ک توروخدا شرط سن را بردارید… این بسیار غیرمنصفانه است ک بخاطر سن آنهم ۴۵ کسی از حق استخدام محروم بماند.. مخصوصا دهه ۶۰ ها ک کلا حقشان ضایع است.. از شما خواهش میکنیم شرط سن را بردارید لطفا.

    • منم خواهش می کنم شرط سن را بردارید ما دهه شصتی ها با هزار مشکل خودمون رو به اینجا رسوندیم. اگر به خاطر بورسیه های احمدی نژاد این شرط رو گذاشتین خیالتون راحت همه شون جذب شدن. ما مردم ما بی پول و پارتی موندیم خواهشمی کنم این شرط را بردارین

  30. خب اعلام کنید امسال فقط فراخوان بهمن اعلام میشه از شهریور هی میگن یه هفته دیگه یکماه دیگه!

  31. عجله نکنین وقت زیاده

  32. هنوز مال سه سال پیش تعیین تکلیف نشده. فراخوان جدید!!!

    • سلام
      عذر میخوام، شما جذب شده بودید؟ واقعا تا حکم اصلی بیاد زمان زیادی میبره ؟ ممکنه راهنمایی بفرمایید🙏

      • دانشگاه ما هر کسی تازه میاد حکم داره. سالهای ۴۰۰ بع بعد هنوز کسایی مثل من هستن که ابلاغ رای جذب دارن ولی کد استخدامی ندارن و سرگردون موندن

  33. دانشگاه‌ها قبلا اعلام نیاز خودشان را به رشته ها به وزارت علوم اعلام کرده اند منظور شان این است که اعلام نیازهای،قبلی کنسل شود !!!!!

  34. اول فراخوان ۴۰۱ تعیین تکلیف کنید بعد یه عده ای منتظر نگه دارید

  35. خب شما اگر نظر دانشگاه ها رو بپرسید قطعا یکسری تبصره ماده می گذارند که یکسری از افراد رو حذف کنند و افراد مورد علاقه خودشون رو استخدام کنند.ایا این نظرسنجی از متقاضیان هم انجام می شود؟
    امکان نداره یک انسان در طول ۱۰ سال تحصیلش شرایط جوری باشه که همه چیز صد در صد اوکی باشه. الان بنیاد ملی نخبگان همه امکان ثبت نام دارند اونها مدارک رو بررسی می کنند. برای معدل میانگین سه دوره رو در نظر می گیرند شاید کسی معدل پایین داشته باشه ولی چند تا مقالهisi سطح بالا داشته باشه اکتشاف و اختراع داشته باشه.
    اونوقت چنین شخصی به نظر شما نباید حق ثبت نام حداقل داشته باشه؟

    • بنظرتون داشتن سهمیه نخبگان کمکی به روند جذب میکنه؟ من دو سه سال قبل اینو نداشتم امسال ببینم با این سهمیه چه اتفاقی میفته…

  36. سلام و درود
    لطفاً نظرسنجی از دانشگاه ها را بردارید همینطوری حق را ضایع می‌کنند چه برسه ازشون نظر هم بخواهید با این روش پارتی بازی تشدید پیدا می‌کند.

  37. بدونید که دلیل فرار افراد نخبه از این مملکت خود شما و اهمال کاری ها و بروکراسی بالای اداریتون هست ، و اگر این مملکت از نظر دانشی در جا می نه مقصر شمایید، شما پدر نسل ما رو با بی برنامگیتون در اوردید، جای دادن حق به حق دار با پارتی بازی کار یه عده رو پیش بردید و در حق بقیه ظلم کردید، عمر و جوانی ما رو تباه کردید، کاری که توی ۷ ماه انجام نشده قرارها توی کمتر از یک ماه نهایی بشه، مثل سایر برنامه های این مملکت که یکیش پشتش فکر نیست فقط زور و زورگویی،

  38. سلام جناب تروخدا رشته های یکسان رو قبول کنید لطفا و خواهشا به گرایشا نپردازید و برای رضای خدا خودتون مداخله کنید تو شهرستانها فقط کسانی که پارتی دارند .قبول میشند ماهم پارتیمون خداست فقطططط

    • سلام. در تصدیق این حرف بله تازه شهر های بزرگ همانطور چون افرادی رو شناس داشته (همدانشگاهی و…) در اون دانشگاه قبول میشه

  39. آقا این شرط معدل رو حذف کنید چون برای رشته های علوم پایه مثل ریاضی و آمار وفیزیک وشیمی خدایی ظلم است چون اکثر فارغ التحصیلان این رشته ها معدلاشون کم است چون رشته هاشون سخت است والان ما بااین سختی مدرک گرفتیم باید ببریمشون قابشون کنیم وهرصبح وشب نگاهشون کنیم چون نمی‌تونیم شرکت کنیم

  40. آقا شرط معدل توی سامانه باید حذف بشه دلیل نمیشه کسی که معدل کنتر از پانزده داره نتونه ثبت نام کنه

    • دقیقا
      شرط معدل خیلی اشتباهه. خیلی ها توانایی پژوهشی بالایی دارن اما معدل کم دارن

    • مگه قحط الرجاله؟ این همه فارغ التحصیل مستعد و توانمند با معدل بالا هست که شایسته ی هیئت علمی شدن هستند. چرا یه نفر با معدل پایین باید بتونه به این جایگاه برسه؟

      • خرخونی فایده ندارد باید طرف اهل پژوهش باشه.

        • باید همه سبداش پر باشه. هم اهل پژوهش باشه و هم معدلش بالا باشه و خدا رو شکر از این دسته افراد زیاد داریم. شما میفرمایید کسی که اهل پژوهشه کمتر درس میخونه و معدلش پایینه؟

          • کاملا موافقم کم نیستن فارع التحصیلان با معدلهای بالا و مقالات زیاد که همه شم حاصل کار خودشون بوده

      • چی میگی؟! خب یکی مثه من که معدل لیسانس و ارشدش ۱۹ بوده که معدل دکترایش چند صدم کمتر از ۱۷ چیکار کنه بره بمیره؟؟؟ یعنی همه زحمتاش کشک

    • معدل کمتر از پانزده؟؟؟؟؟؟ یکی از شرایط هیات علمی شدن اینه فرد با بهترین نمرات درسهد رو تحلیل و پاس کرده باشه این همه متقاضی با معدل بالا در کتار پژوهش عالی بندگان خدا در صف انتطارند بعد شما میفرمایید بیان معدل پانزده رو بگیرن

  41. هنوز فراخوان اردیبهشت سال ۱۴۰۱ کاملاً بلاتکلیف رها شدن. ما دیگه بریدیدم از بی نظمی های وزارت علوم و ضدور ردیف های استخدامیش. سه سال هست که ما رو به خاطر کد استخدامی بلاتکلیف گذاشتن. چقدر خوشحالن اونایی که منتظر فراخوان جدیدن تا مثل ما به جرگه منتظران بپیوندن

  42. من با این تاخیرها سنم از ۴۵ سال رد شده و علی الظاهر دیگر از نظر قانونی راهی برای جذب به عنوان هیئت علمی ندارم. خواستم بابت تاخیرها تشکر کنم و اینکه ان شالله اگر حقی بر گردن شما داریم در قیامت استیفا خواهد شد.

  43. یعنی هنوز اعلام نیاز از سمت دانشگاه نشده، ردیف استخدامی تامین نشده، شیوه نامه اعلام فراخوان هم تدوین نشده ولی امیدوار هستند که اواخر آبان فراخوان انجام شود. به نظرم باید این مسئله در اولویت قرار بگیرد. چون بسیاری از ما دانشجویان برای فارغ التحصیلی حتی از شرایط فرصت مطالعاتی خود گذشتیم. و با این وضعیت حتی معلوم نیست امسال اصلا فراخوان جذبی در کار خواهد بود یا نه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *