خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » اعلام آمار ثبت نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت ۱۴۰۳
آمار ثبت نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت ۱۴۰۳

اعلام آمار ثبت نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت ۱۴۰۳

دو هزار و ۳۵ نفر در بیست و یکمین فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی ثبت‌نام کردند و  فراخوان بعدی در بهمن ماه اجرا می شود.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی گفت: در بیست و یکمین فراخوان جذب و استخدام عضو هیئت علمی پیمانی در رشته‌های علوم پایه و بالینی دانشگاه‌ها / دانشکده‌های علوم پزشکی مجوز استخدام ۵۰۱ نفر از سازمان امور اداری استخدامی دریافت شد.

وی افزود: فرصت شرکت در فراخوان جذب هیئت علمی وزارت بهداشت از ۴ مهرماه آغاز شد و در ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ به پایان رسید.

چنگیزی آشتیانی افزود: در این دوره از فراخوان جذب و استخدام عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ۵۰۱ مجوز دریافت شده بود که از این تعداد ۳۲۶ مجوز مربوط به هیئت علمی آموزشی و ۱۷۵ مجوز مربوط به هیئت علمی پژوهشی بوده است.

رئیس مرکز جذب و امور اعضای هیئت علمی و نخبگان وزارت بهداشت گفت: تعداد ۲ هزار و ۳۵ نفر به صورت قطعی ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت کرده‌اند. تعداد ۵۲ دانشگاه در این دوره مجوز جذب هیئت علمی داشته‌اند.

وی با اشاره به میزان جذب هیئت علمی در سه سال اخیر در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: در سه سال اخیر تعداد ۳ هزار و ۵۰۰ نفر جذب دانشگاه‌های علوم پزشکی شده‌اند. این تعداد از میان شرکت کنندگان در فراخوان‌های دوره‌های هجدهم، نوزدهم و بیستم جذب دانشگاه‌ها شده‌اند.

چنگیزی آشتیانی یادآور شد: پیش بینی می‌شود که فراخوان بعدی در بهمن ماه ۱۴۰۳ اجرایی شود. بیست و دومین فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی پس از پایان مذاکرات با سازمان امور اداری و استخدامی و دریافت مجوزهای لازم برای جذب هیئت علمی اجرا می‌شود.

وی اظهار کرد: به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شده است که فهرست متقاضیانی که ثبت نام خود را کامل کرده و کدرهگیری دریافت داشته‌اند را به صورت تفکیک شده و از طریق سامانه مربوطه به مرکز جذب و امور اعضای هیئت علمی و نخبگان وزارت بهداشت ارسال کنند تا فرآیندهای مربوطه به سرعت انجام شود.

آمار ثبت نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت ۱۴۰۳

در حالیکه آخرین مهلت ثبت نام جذب هیات علمی وزارت بهداشت، ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۳ اعلام شده بود، تا پایان این مهلت تعداد ۲ هزار و ۳۵ نفر به صورت قطعی ثبت نام کردند.

ثبت نام در فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت صرفا از طریق سامانه فراخوان به آدرس https://ippapp.behdasht.gov.ir به صورت متمرکز و اینترنتی بوده و ملاک ثبت نام در فراخوان اخذ کد رهگیری بود.

برای کسب اطلاعات درخصوص جزییات بیست و یکمین فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۳ این صفحه را مشاهده نمایید.

شرایط عمومی جذب هیات علمی وزارت بهداشت

الف) اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی

ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی

ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

د) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سوابق محکومیت کیفری و جزائی

ه) برخورداری از سلامت روانی و جسمی متناسب با خدمت

و) انجام خدمت نظام وظیفه عمومی و دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی و یا پایان دوره ضرورت نظام وظیفه (ویژه متقاضیان ذکور قانون ماده یک نحوه تامین اعضای هیأت علمی)

ز) تأیید صلاحیت‌های علمی و عمومی داوطلبان در هیات‌های اجرایی جذب دانشگاه‌ها و مرکزی جذب وزارت متبوع طبق مصوبات هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی

ح) نداشتن سن بیش از ۳۵ سال در بدو استخدام جهت دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و ۴۵ سال برای دارندگان مدرک ۲ دانشنامه دکتری تخصصی (Ph.D) / دانشنامه تخصصی/ فوق تخصصی و یا دوره فلوشیپ

شرایط اختصاصی جذب هیات علمی وزارت بهداشت

– دارا بودن دانشنامه تخصصی/ فوق تخصصی / گواهی اتمام دوره فلوشیپ در رشته‌های بالینی و دانشنامه دکتری تخصصی (Ph.D) در رشته‌های علوم پایه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

– استخدام از بین دارندگان مدرک کارشناسی ارشد صرفا در موارد خاص و برابر ضوابط آئین نامه اداری استخدامی اعضای هیات علمی بلامانع است. مستخدمین کشوری با مدرک کارشناسی ارشد (به استثنای کارشناسی ارشد رشته‌های تکنولوژی اتاق عمل، تکنولوژی گردش خون و هوشبری) نمی‌توانند در فراخوان شرکت نمایند.

همچنین ملاک شرکت این افراد در فراخوان صرفاً پیوست تصویر پذیرش استعفای متقاضی در سامانه میباشد. هر گونه جذب منوط به قطع ارتباط استخدامی ظرف مهلت مقرر اعطایی خواهد بود.

– مؤسسه مجاز است از پذیرفته شدگان فراخوان استخدامی حسب تشخیص شورای مؤسسه تعهدنامه محضری برای مدت ۵ سال به منظور اشتغال و تداوم خدمتی وی اخذ نماید.

– متقاضیانی که از طریق آموزش از راه دور (دوره‌های مجازی) و یا دوره های غیرحضوری تحصیلات خود را به پایان رسانیدهاند نمی‌توانند در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور شرکت نمایند.

– شرکت افراد شاغل به تحصیل در فراخوان ممنوع میباشد (چنانچه متقاضیان در زمان انجام مراحل جذب در آزمون Ph.D یا فوق تخصص و یا فلوشیپ پذیرفته شوند نیز مشمول این بند بوده و پرونده آن‌ها از دستور کار جذب خارج خواهد شد).

– چنانچه هر یک از افراد مزبور پس از شرکت در فراخوان و قبل از اعلام نتیجه اقدام به ادامه تحصیل نمایند به منزله انصراف از فراخوان جذب هیأت علمی میباشد.

دارندگان مدرک دکتری تخصصی پژوهشی (Research By Ph.D) صرفا در کد رشته‌های پژوهشی می‌توانند شرکت نمایند و حق شرکت در فراخوان آموزشی را ندارند.

– شرکت اعضای هیأت علمی پیمانی / رسمی مؤسسات در فراخوان سایر مؤسسات در صورتی که مؤسسه محل خدمت با استغعفای قطعی وی موافقت کرده باشد بلامانع است. لذا ضرورت دارد تصویر حکم استعفای قطعی در سامانه بارگزاری گردد.

– به ازای هر سال سابقه مفید آموزشی صرفا پس از تأئید هیأت ممیزه و جذب مرکزی حداکثر تا ۵ سال متناسب با سابقه مفید آموزشی به سقف سن استخدام داوطلبین افزوده می‌شود.

حداکثر سن متقاضی برای جذب هیات علمی وزارت بهداشت

– افرادی که در مؤسسات معتبر خارجی به صورت هیأت علمی دانشیار و بالاتر خدمت نموده‌اند تا حداکثر سن ۵۵ سال به شرط تأئید هیأت ممیزه مرکزی می‌توانند استخدام شوند.

– در مورد جامعه معزز ایثارگران مشمول بند پ ماده ۹۰ برنامه ششم توسعه شامل فرزندان و همسران شهدا، جانبازان ۱۵درصد و بالاتر، آزادگان، فرزندان و همسران آزادگان، فرزندان و همسران جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، رزمندگان با حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه که دارای مدرک علمی Ph.D، تخصص و فوق تخصص مورد تائید وزارتین علوم و بهداشت میباشند و شرایط علمی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را داشته باشند از شرایط سنی معاف می‌باشند.

– جذب متقاضیان در شرایط سنی بالاتر از مندرج در بند «ح»، به صورت خاص با کسب مجوز از هیأت مرکزی جذب وزارت متبوع ممکن خواهد بود.

– داوطلبان با بیش از ۱۵ سال سنوات خدمت قابل قبول برای سازمان بازنشستگی (به استثنای رشته‌های تخصصی بالینی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، واجد شرایط شرکت در فراخوان نمی‌باشند.

– کلیه متعهدین (شامل اعضای هیأت علمی آموزشی ضریب K و نیز دکتری تخصصی (Ph.D) و کارشناسان ارشد) به وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌توانند بلافاصله در فراخوان شرکت نمایند. ذکر این نکته ضروری است که اعضای هیأت علمی بالینی پس از شروع تعهدات خود می‌توانند در فراخوان همان دانشگاه شرکت نمایند.

بدیهی است متعهدین خدمت که تعهدات خود را در یکی از دانشگاههای علوم پزشکی می‌گذرانند مشروط به موافقت کتبی رئیس موسسه مبداء می‌توانند در فراخوان سایر دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی نیز شرکت نمایند.

شرایط پذیرفته شدگان برای شرکت در فراخوان‌های جذب هیات علمی دیگر

شرکت در فراخوان برای مشمولین قانون نحوه تامین هیات علمی، بعد از گذشت دوره ضرورت (۲۴ ماه) میسر میباشد. بدیهی است جذب نهایی و پیمانی شدن افراد مذکور پس از اتمام تعهدات و صدور کارت پایان خدمت ممکن خواهد بود.

دانش آموختگان رشته‌های طب هوا فضا / طب ورزشی / طب کار و پزشکی اجتماعی بلافاصله پس از فراغت از تحصیل می‌توانند در فراخوان شرکت نمایند (از تعهدات معاف هستند). همچنین در خصوص دانش آموختگان طب سالمندی چنانچه ظرف ۶ ماه از زمان معرفی دانش آموختگان یاد شده به مرکز امور هیأت علمی امکان جایابی برای ایشان فراهم نگردد، شرکت در فراخوان با بارگزاری مستندات مربوطه بلامانع است.

متخصصین متعهد خدمات درمانی صرفاً در صورت داشتن موافقت کمیسیون مشترک آموزش و درمان وزارت متبوع میتوانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد شرکت نمایند. بدیهی است این دسته از افراد در صورت موافقت کتبی دانشگاه محل تعهد می‌توانند در فراخوان سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند شرکت نمایند. خاطر نشان میسازد بارگزاری موافقت کمیسیون مشترک آموزش و درمان در سامانه در زمان ثبت نام الزامی و ملاک بررسی می‌باشد.

چنانچه کمتر از ۶ ماه به پایان تعهدات درمانی متقاضیان باقی مانده باشد شرکت ایشان در فراخوان علیرغم نداشتن موافقت کمیسیون مشترک آموزش و درمان وزارت متبوع در فراخوان سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور بلامانع می‌باشد.

متخصصین متعهد خدمات درمانی که از سهمیه استخدامی / سهمیه مناطق محروم و سهمیه خانم‌ها جهت پذیرش در دوره تخصصی استفاده کرده باشند، صرفاً درصورت داشتن موافقت کمیسیون مشترک آموزش و درمان وزارت متبوع و تأئید کمیسیون عالی تعهدات میتوانند در فراخوان شرکت نمایند.

تبدیل وضعیت متعهدین سهمیه قانون برقراری عدالت آموزشی (مشمول ماده ۹ قانون مصوب سال ۱۴۰۱)، وفق مقررات مربوط به آن‌ها خواهد بود.

متخصصین دارای دانشنامه تخصصی دندانپزشکی که بصورت درمانی و یا هیات علمی آموزشی در دانشگاه‌ها تعهد می‌گذرانند میتوانند صرفا در فراخوان دانشگاه محل انجام تعهدات شرکت نمایند و در صورت موافقت کتبی رئیس دانشگاه محل خدمت/محل تعهد می‌توانند در فراخوان سایر دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی شرکت نمایند.

دارندگان دانشنامه فوق تخصصی که تعهدات فوق تخصص را به صورت درمانی یا هیات علمی می‌گذرانند صرفاً می‌توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد خود شرکت نمایند. بدیهی است تنها در صورت باقی ماندن حداکثر ۶ ماه به پایان تعهدات (فوق تخصص) می‌توانند در فراخوان سایر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی نیز شرکت نمایند.

دانش آموختگان رشته‌های مامایی، بهداشت باروری و کلیه گرایش‌های پرستاری تنها به صورت بالینی (مستقر در بالین) جذب دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی علوم پزشکی خواهند شد.

دانش آموختگان رشته پزشکی قانونی به شرط ارایه‌عدم نیاز از سازمان پزشکی قانونی می‌توانند در فراخوان شرکت نمایند. رشته و مقطع متقاضی میبایست با عنوان رشته-مقطع مندرج در فراخوان دقیقا مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه ممنوع میباشد.

وضعیت جذب ایثارگران در هیات علمی وزارت بهداشت

ایثارگران معزز مشمول بند پ ماده ۹۰ برنامه ششم توسعه شامل فرزندان و همسران شهدا، جانبازان ۱۵ درصد و بالاتر، آزادگان و همسران و فرزندان آنان، همسران و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، رزمندگان با حداقل ۶ ماه سابقه حضور در جبهه که دارای مدرک علمی دکتری تخصصی (Ph.D) / تخصص/ فوق تخصص/ فلوشیپ میباشند و شرایط علمی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را داشته باشند (منوط به کسب ۸۰ درصد امتیازات آخرین فرد پذیرش شده) در اولویت استخدام قرار دارند.

متقاضیانی که بورسیه دانشگاه خاصی هستند تنها در صورت انتقال تعهدات بورس به دانشگاه دیگر می‌توانند در فراخوان آن دانشگاه شرکت نمایند، در غیر این صورت تنها می‌توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد بورسیه شرکت نمایند.

متقاضیان دارنده مدرک تحصیلی بالا‌تر از رشته و مقطع اعلام شده در فراخوان، حق شرکت در فراخوان اعلام شده در مقطع پایینتر را ندارند.

در مواردی که اعلام نیاز موسسه به صورت دوره فلوشیپ قید شده باشد، تصمیم گیری در مورد بررسی پرونده‌ها با مدرک تخصصی (درصورت‌عدم مراجعه متقاضی با مدرک دوره فلوشیپ اعلام شده) بر عهده هیأت مرکزی جذب خواهد بود.

چنانچه اعلام نیاز موسسه به صورت تخصص بالینی (دانشنامه تخصصی) قید شده باشد تصمیم گیری در خصوص بررسی پرونده متقاضیان با مدرک فلوشیپ بر عهده هیأت مرکزی خواهد بود.

ممنوعیت شرکت اعضای هیات علمی اخراج شده

اعضای هیأت علمی اخراج شده با رای هیآت اجرایی/ مرکزی و انتظامی نمی‌توانند در فراخوان جذب هیأت علمی شرکت نمایند.

انصراف در هر مرحله‌ای قبل از رای هیأت مرکزی الزاما مستلزم ثبت انصراف در سامانه جذب اعضای هیأت علمی می باشد. چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، کلیه مراحل طی شده‌کان لم یکن تلقی شده و در صورت صدور حکم استخدامی حکم صادره لغو و بلا اثر می‌گردد.

داوطلبان صرفاً مجاز به شرکت در فراخوان دو دانشگاه میباشند. صرفاً یکی از دانشگاه‌های مورد انتخاب ایشان می‌تواند از دانشگاههای (تهران– ایران- شهید بهشتی – شیراز- اصفهان – تبریز- مشهد – کرمان و یا اهواز) باشد.

از بین اولویت‌های انتخابی متقاضی، اولویت با جذب در دانشگاهی است که هیأت مرکزی جذب نسبت به تأئید نهایی آن اقدام نموده و متقاضی مکلف است در اولین محلی که هیئت مرکزی جذب تائید نهایی می‌نماید به خدمت مشغول شود و اولویت بعدی از دستور کار خارج خواهد شد.

بدیهی است در صورت صدور و ابلاغ رأی هیات مرکزی جذب دال بر پذیرش نهایی جذب داوطلب، این موضوع به منزله پذیرش نهایی تلقی شده و لذا هر گونه طی شدن فرآیند ثبت نام و بررسی پرونده متقاضی در فراخوان بیست و یک م‌کان لم یکن تلقی می‌گردد.

 تذکرات استخدام اعضای هیات علمی وزارت بهداشت

منوط به داشتن ردیف بلاتصدی، مرتبط و مجوزهای استخدامی توسط دانشگاههای ذی ربط خواهد بود. لذا ضروری است دانشگاه قبل از هر گونه اقدامی جهت بکارگیری عضو هیات علمی، از داشتن پست بلاتصدی مرتبط اطمینان حاصل نماید.

 استخدام اعضای هیات علمی در مرتبه استادیار به صورت تمام وقت جغرافیایی و در مرتبه مربی به صورت تمام وقت می‌باشد.

متقاضیانی که در مقطع کارشناسی ارشد جهت مرتبه مربی در رشته پرستاری به صورت پرستاری مستقر در بالین جذب می‌شوند به استناد آیین نامه پرستاری مستقر در بالین تا ۵ سال بعد از پیمانی شدن حق ادامه تحصیل در مقطع بالاتر را ندارند.

داوطلبان در احتساب امتیازات علمی، صرفاً به مستندات بارگزاری شده به صورت الکترونیکی در سامانه امتیاز تعلق می‌گیرد. لذا ارائه هر گونه مستند دیگری خارج از سامانه به دبیرخانه هیأت اجرایی جذب محمل قانونی نداشته است و خلاف مقررات خواهد بود.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *