خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » آغاز فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد
فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی

آغاز فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد

پنجمین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

جذب مدرس قرآن در دانشگاه آزاد

به گزارش وب سایت هیات علمی، به نقل از روابط‌ عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد معرفت مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: اداره‌کل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد با عنایت به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر بکارگیری استادان مؤمن، انقلابی و نخبه در دانشگاه‌ها و بر اساس اهداف عالیه مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور تکمیل مدرسان مورد نیاز برای تدریس درس انس با قرآن کریم در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، پنجمین فراخوان جذب مدرس این درس را برگزار کند.

شرایط ثبت نام جذب مدرس انس با قرآن در دانشگاه آزاد

مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه این فراخوان ویژه متقاضیانی است که مجوز تدریس از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ندارند، اظهار داشت: مدرسانی که قبلا مجوز تدریس داشته‌اند و اکنون تاریخ اعتبار مجوزشان پایان یافته، جهت تمدید مجوز در این فراخوان ثبت‌نام کنند. «این دسته از مدرسان» و «ائمه جماعات دانشگاه آزاد اسلامی که قرارداد معتبر دارند» از آزمون کتبی معافند.

نحوه و زمان ثبت نام جذب مدرس انس با قرآن ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد

وی با اشاره به اینکه این فراخوان از روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده و آخرین مهلت ثبت‌نام ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ است، خاطرنشان کرد: همه متقاضیان باید در سامانه این فراخوان به نشانی https://iau.nahad.ir/modaresi_quran ثبت‌نام کنند؛ حتی متقاضیانی که معاف از آزمون کتبی هستند.

رشته های دارای پذیرش جذب مدرس انس با قرآن

مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: همه فارغ‌التحصیلان حوزه‌های علمیه سراسر کشور که دارای مدرک تحصیلی «سطح ۳ یا ۴» هستند یا فارغ‌التحصیلان مراکز دانشگاهی که دارای مدرک تحصیلی «کارشناسی ارشد یا دکتری» در یکی از رشته‌های الهیات و معارف اسلامی، علوم قرآن و حدیث و ادبیات عرب هستند می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

حجت‌الاسلام معرفت افزود: دارندگان گواهی کسب رتبه برتر حفظ یا قرائت در مسابقات کشوری سازمان‌ها و نهادها، یا برگزیدگان استانی سازمان اوقاف و امور خیریه برای اخذ مجوز تدریس از اولویت برخوردارند.

مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر تحول در جذب و بکارگیری استادان و ارتقای کیفیت نظام آموزشی، تصریح کرد: متقاضیانِ دارای مدرک تحصیلی «کارشناسی ارشد یا سطح ۳ حوزوی» فقط در صورتی می‌توانند در این فراخوان ثبت‌نام کنند که عضو هیأت علمی (پیوسته یا وابسته) یا دستیار آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی باشند یا جزء آن دسته از مدرسانی باشند که قبلاً مجوز تدریس درس انس با قرآن کریم را داشته‌اند و اکنون تاریخ اعتبار مجوزشان پایان یافته است.

زمان برگزاری آزمون کتبی مجازی جذب مدرس انس با قرآن

وی با اعلام زمان برگزاری آزمون کتبی این فراخوان، گفت: آزمون کتبی در روز یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

فقط کسانی مجاز به شرکت در آزمون کتبی هستند که قبلاً در سامانه ثبت‌نام کرده باشند.

زمان برگزاری آزمون شفاهی

آزمون شفاهی نیز در تیر و مرداد ۱۴۰۳ به صورت حضوری در استان متقاضیان برگزار خواهد شد. تلاش خواهیم کرد تا قبل از آغاز نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۴ مجوزهای تدریس این فراخوان را صادر کنیم.

منابع آزمون کتبی و شفاهی جذب مدرس انس با قرآن در دانشگاه آزاد

حجت‌الاسلام معرفت با بیان اینکه قبول‌شدگان در فراخوان‌های قبلی، می‌توانند جهت مشاهده مجوز تدریس درس انس با قرآن کریم، به سامانه استعلام مجوز تدریس به نشانی https://iau.nahad.ir/XJk مراجعه کنند، ادامه داد: کتاب «حلیه القرآن» سطح ۱ و ۲ تألیف آقای موسوی بلده، کتاب «روانخوانی و تجوید قرآن کریم» تألیف آقایان حبیبی و شهیدی و کتاب «خودآموز زبان وحی» تألیف آقای وحیدی‌مهر منابع آزمون کتبی و شفاهیِ فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم هستند.

مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اینکه شرط دعوت به آزمون شفاهی، کسب حداقل امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ در آزمون کتبی است، گفت: حداقل نمره قبولی، نمره ۲۱ از ۳۰ و شرط صدور مجوز تدریس، کسب حداقل امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ در آزمون شفاهی است.

وی با بیان اینکه، پس از موفقیت در آزمون کتبی و شفاهی، به متقاضیان مجوز تدریس ارائه می‌شود، اظهار کرد: مدت اعتبار مجوز تدریس بر اساس میانگین امتیازات کتبی و شفاهی، سه‌سال برای امتیاز ۷۰ تا ۷۹، چهارسال برای امتیاز ۸۰ تا ۸۹ و پنج‌سال برای امتیاز ۹۰ تا ۱۰۰ خواهد بود.

گفتنی است این مجوز صرفاً به منزله تأییدِ توانایی علمی و مهارتی است و تدریس اساتید مشروط به تأییدیه حراست و گزینش و اعلام نیازِ واحدهای دانشگاهی خواهد بود.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

یک دیدگاه

  1. زمان فراخوان وزارت علوم هنوز معلوم نشده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *