خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » تشریح دو فرایند جذب مدرس در دانشگاه علمی کاربردی

تشریح دو فرایند جذب مدرس در دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه علمی کاربردی علاوه بر جذب مدرس به شیوه اعلام فراخوان و بررسی صلاحیت‌های عمومی و اختصاصی متقاضیان به روش برگزاری آزمون و مصاحبه، با تدریس ۳۹۷ مدرس تجربی خبره در هیأت ممیزه این دانشگاه موافقت کرد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

تدریس مدرس خبره تجربی در دانشگاه علمی کاربردی

به گزارش ایسنا، هیأت ممیزه دانشگاه علمی کاربردی در جلسه اخیر خود، از مجموع ۶۳ پرونده در دو گروه “فرهنگ و هنر”، “مدیریت و خدمات اجتماعی” تعداد ۲۸ پرونده‌ متقاضیان تدریس خبره یا تجربی گروه فرهنگ و هنر در حوزه‌های تخصصی طراحی و دوخت، هنرهای نمایشی و روابط عمومی و ۳۵ پرونده گروه مدیریت و خدمات اجتماعی در حوزه‌های تخصصی مدیریت دفاعی و علوم انتظامی، خدمات مهمانداری و گردشگری، آرایش و پیرایش ، تربیت بدنی، مدیریت، امداد و سوانح و گمرک را پس از بررسی مورد تأیید قرار داد.

بر این اساس، تاکنون جمعا تدریس ۳۹۷ متقاضی تدریس خبره تجربی در حوزه های مختلف دانشگاه علی و کاربردی مورد موافقت قرار گرفته است.

فراخوان جذب مدرس علمی کاربردی

علاوه بر پذیرش مدرس تجربی و خبره توسط دانشگاه علمی کاربردی، این دانشگاه از سال ۹۵ برنامه ارزیابی و بررسی صلاحیت علمی مدرسان این دانشگاه را به عنوان یکی از برنامه های تحولی خود آغاز کرد بر این اساس تمامی مدرسان این دانشگاه به همراه متقاضیان جدید برای تدریس در دانشگاه علمی کاربردی ملزم به شرکت در فراخوان های جذب شدند و افرادی که در این فراخوان پذیرش می شدند پس از دریافت کد مدرسی امکان تدریس برای دانشجویان را داشتند.

با تصویب آئین‌نامه پیشنهادی دانشگاه جامع علمی – کاربردی در شورای عالی جذب ، برای ارزیابی مدرسان در سال ۹۵ دو گام جدی برداشته شد تا ساماندهی در این حوزه انجام شود. در گام اول پذیرش مدرسان جدید از طریق فراخوان عمومی و در چارچوب آئین‌نامه انجام شد تا براساس این آئین‌نامه مدرسان در هیئت‌های استانی مورد ارزیابی قرار گیرند. این افراد باید در هیئت‌های استانی صلاحیت عمومی و تخصصی مدرسان مورد ارزیابی قرار می‌گرفت تا در صورت کسب صلاحیت‌های مورد نظر وارد آموزش دانشگاه علمی – کاربردی می‌شدند.

طبق اعلام دانشگاه علمی کاربردی، در سال های اول اعلام فراخوان تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد این شرکت کنندگان مورد پذیرش قرار گرفته‌اند و مابقی آنها در مراحل مختلف از پذیرش معاف شدند.

یکی از شرایط جذب مدرس در دانشگاه علمی کاربردی کسب معدل ۱۵.۵ برای کارشناسی ارشد اعلام شده است، بر این اساس در سال اول اعلام فراخوان جذب از ۹۰ هزار مدرسی که کد مورد نظر را به دست آورده بودند، ۶۰ هزار نفر آنها با دانشگاه همکاری داشتند که در ارزیابی این مدرسان تنها ۲۵ هزار نفر از آنها با کسب شرایط عمومی و تخصصی و مدارک مورد نظر پذیرفته شدند.

نتایج فراخوان جذب مدرس سال گذشته دانشگاه علمی کاربردی اواخر خرداد ماه اعلام شد. طبق اعلام دانشگاه علمی کاربردی حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس بصورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت بطوری که پس از ثبت نام، تکمیل فرم ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد.

هیات اجرایی معین استانی، متقاضیان واجد شرایط را برای رشته مورد نظر جهت مصاحبه علمی دعوت کرد و در این مرحله همزمان، استعلام صلاحیت عمومی متقاضیان نیز توسط دبیرخانه هیات اجرایی جذب دانشگاه انجام شد، پس از انجام مصاحبه در کارگروه های بررسی صلاحیت علمی و اعلام رای توسط هیات اجرایی معین استان، نتایج صلاحیت علمی به همراه نتایج صلاحیت عمومی جهت تصویب نهایی در اختیار هیات اجرایی جذب دانشگاه قرار گرفت.

در فراخوان امسال بیش از ۶۵ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۸ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۴ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان «آشنایی با نظام علمی کاربردی» که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می شود، فعال می شود و می توانند با مراکز علمی کاربردی برای تدریس دروس نظری و عملی همکاری کنند.

طبق اعلام دانشگاه علمی کاربردی، فراخوان جدید جذب مدرس در دانشگاه جامع علمی کاربردی حدود مرداد ماه امسال اعلام می شود و نتایج فراخوان نیز تا مهرماه مشخص خواهد شد.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

یک دیدگاه

  1. صبا میرزایی مقدم

    درود ونور‌
    پژوهشگر هنر درادیان درنظر نداریذ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *