خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » بیشترین تقاضای جذب هیات علمی در رشته های علوم انسانی

بیشترین تقاضای جذب هیات علمی در رشته های علوم انسانی

گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی و علوم پایه به ترتیب بیشترین تقاضای جذب اعضای هیات علمی در فراخوان جذب هیات علمی آبان ۱۴۰۱ را به خود اختصاص داداند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

معاون مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در گفتگو با خبرگزاری  مهر با اشاره به فراخوان جذب هیأت علمی آبان ۱۴۰۱ گفت: حدود ۱۴ هزار نفر از متقاضیان جذب هیأت علمی در فراخوان جذب آبان ۱۴۰۱ ثبت نام خود را تأیید نهایی کردند.

دکتر جعفر جعفری ادامه داد: با توجه به این موضوع که هرکدام از متقاضیان می‌توانستند ۳ انتخاب و اولویت داشته باشند در مجموع ۳۵ هزار و ۶۱۸ رشته محل (اولویت) تعیین شد.

معاون مرکز جذب وزارت علوم افزود: از مجموع ۳۵ هزار و ۶۱۸ اولویت، ۱۱ هزار و ۳۸۴ اولویت مربوط به گروه علوم انسانی، ۷ هزار و ۵۴ اولویت مربوط به گروه علوم پایه، هزار و ۹۳۱ اولویت مربوط به گروه هنر و معماری، ۸ هزار و ۱۱۵ اولویت مربوط به فنی و مهندسی، ۴ هزار و ۱۹۶ اولویت مربوط به گروه علوم اجتماعی، ۲ هزار و ۴۸۷ اولویت مربوط به گروه علوم کشاورزی است.

وی ادامه داد: بنابراین در این فراخوان گروه علوم انسانی با ۱۱ هزار و ۳۸۴ اولویت دارای بیشترین تقاضا در فراخوان آبان ۱۴۰۱ بوده است و بعد از آن به ترتیب گروه فنی و مهندسی با ۸ هزار و ۱۱۵ اولویت و گروه علوم پایه با ۷ هزار و ۵۴ اولویت دارای بیشترین تقاضا بودند.

جعفری درباره زمان اعلام نتایج فراخوان آبان ۱۴۰۱ نیز گفت: تلاش ما این است نتایج بر اساس تقویم زمانبندی فراخوان آبان ماه ۱۴۰۱(۱۷ تیر ۱۴۰۲) اعلام شود.

بر اساس این گزارش، بررسی اولیه پرونده متقاضیان با نظر هیأت اجرایی جذب دانشگاه ۱۷ دی ماه تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۲ انجام می‌گیرد و در این زمان، پرونده‌های متقاضیان دارای شرایط اولیه به کمیته‌های بررسی توانایی‌های علمی و صلاحیت عمومی ارسال شده و نتیجه بررسی صلاحیت علمی و عمومی در دانشگاه اعلام می‌شود و همچنین تصمیم در هیأت اجرایی جذب دانشگاه اتخاذ شده و پرونده متقاضیان مورد تأیید هیأت اجرایی جذب دانشگاه به دبیرخانه هیأت مرکزی جذب وزارت علوم ارسال می‌شود.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

۵ دیدگاه

  1. هنوز کدهای استخدامی فراخوان های ۹۹ و ۱۴۰۰ نیامده. دانشگاهها به اساتیدی که با هزاران زحمت و مشقت، پرونده جذبشون به جریان افتاده، بهانه میارن که وزارت کد استخدامی نمیده. باید همچنان منتظر بمانید. بلکه فرجی بشه. پس چرا فراخوان جدید میذارین؟ پس چرا اصلا فراخوان دادید وقتی کد نداشتید.. میدونید چه فشار روانی وحشتناکی را تحمل میکنیم تا جذبمون قطعی بشه و کد برسه؟ هر روز هزار روز طول میکشه تا این امنیت شغلی بعد از سالها تحصیل و تدریس بدست بیاد.
    اقای زلفی گل. شما کاری کنید. بقیه که کاری نکردند. واقعا خسته شدیم

    • دقیقا کسانی که متاهل هستند و ساکن شهر دیگری شدند برای خدمت، این وضعیت اسفبار رو روزی هزاربار درک میکنند…

  2. با سلام
    لطفا محبت بفرمایید مقداری روند بررسی‌ها را سرعت ببخشید.
    آبان ماه مصاحبه علمی انجام گرفت و اکنون وضعیت بنده «بررسی صلاحیت عمومی» است و چون نمی‌دونم چقدر شانس پذیرش دارم، فراخوان اخیر را نیز شرکت کردم.
    این بلاتکلیفی علاوه بر استرس و چشم انتظاری، موجب نابسامانی در سایر امور زندگی نیز شده است. یعنی نه دست به قلم می‌رود و نه برنامه‌ریزی برای انجام کار مفیدی صورت می‌گیرد.

    لطفا پیش از هر فراخوان، نتیجه فراخوان قبلی اعلام شده باشد؛ لطفا

  3. سعادت هویزایی

    سلام
    پیشنهاد جمعی از دوستان خدمتتون شرح مختصری بدم
    پیرامون جذب هیآت علمی شرط،تالیف و تحقیق و گذراندن یکسری دوره خوب است اما شرایط،سنی حذف شود چون…

  4. سلام
    کاش ازش میپرسیدید چرا فراخوان های دو سال پیش هنوز تعیین تکلیف نشدن؟
    چرا با این وجود فراخوان جدید زدین؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *