رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم از تدوین آیین نامه تسهیل جذب نخبگان به عنوان هیات علمی خبر داد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
محمد خلج امیرحسینی در گفتگو با خبرگزاری مهر با اشاره به تسهیل جذب نخبگان به عنوان هیأت علمی گفت: پس از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره موضوع مذکور، جلسات متعددی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، مرکز جذب وزارت علوم و بنیاد ملی نخبگان برای تسهیل جذب نخبگان برگزار و آئین نامهای در این باره تدوین شد که به زودی پس از تکمیل شدن به دانشگاهها ابلاغ میشود.
وی ادامه داد: براساس آئین نامه مذکور سه روش برای پذیرش نخبگان به عنوان هیأت علمی پیش بینی شده است، براساس روش اول، نخبگان به روش عادی در فراخوان جذب هیأت علمی شرکت کرده و با بقیه شرکت کنندگان رقابت کنند و البته حسن آن این است که ردیف استخدامی آنها در صورتی که از بنیاد ملی نخبگان تاییدیه داشته باشند فراهم است و کارت پایان خدمت هم در ابتدا اگر در پروژهای از پروژههای بنیاد ملی نخبگان مشغول باشند، نیازی نیست.
رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: در روش دوم، نخبگان اگر از طرف بنیاد ملی نخبگان معرفی و برگزیده باشند، میتوانند به دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از دانشگاه مورد نظر اعلام نیاز بیاورند، در صورتی که دانشگاه قبول کرده و نامهای مبنی بر احتیاج به فرد مذکور را اعلام کند، نخبه مذکور میتواند پذیرش شود.
وی افزود: در روش سوم، نخبگانی که جایابی نشدهاند، مراجعه میکنند اگر شرایط لازم را داشته باشند خارج از فراخوان به لحاظ عمومی و علمی بررسی شده در نهایت محلی را برای وی مشخص میکنند.
وی افزود: بنابراین وقتی فردی شرایط لازم نخبه را داشته باشد حتماً تلاش میشود تا وی جایابی پیدا شود.
قبل از این آیین نامه بنده با رزومه عالی دو بار در این جذب کذایی شرکت کردم و هر دو بار رد شدم. مجدد سه هفته قبل برای بار سوم شرکت کرده بودم که بلافاصله یک روز بعد از تصویب این آیین نامه رد شدم. من نمیدانم این فراخوانها برای چه هستند؟ برای که هستند؟ واضح و صریح اعلام کنند تا وقت ملت تلف نشود.
آقا گفتند نخبگان را به عنوان هیئت علمی جذب کنید نگفتند آیین نامه برای سنگ اندازی تنظیم کنید. آیین نامه هنوز منتشر نشده اما واضح است این نیز مانند قبل نوشته شده برای سنگ اندازی.
نه آیین نامه می خواهد و نه دفتر و دستک. با همان روال فراخوان جذب ظرفیت جذب هیئت علمی را سه برابر کنید تا همه در یک رقابت مشابه شرکت کنند. چرا باید یک عده ای را از جدا کنید اسمشان را بگذارید نخبه و بقیه را با عینک بد بینی ببینید.
دولت این همه کارمند دارد که خیلی هایشان کار مفیدی هم ندارند، حالا مقداری برای آموزش عالی هزینه کند. این همه دانشجویان تربیت معلم از اول بسم الله پول می گیرند بعداً هم کیفیت قابل قبولی ندارند. حالا مقداری برای آنهایی که در بزرگترین دانشگاه های کشور پانزده سال تحصیل کرده اند و دکتری گرفته اند هزینه کنید، مگر چه می شود.
مگر نه آموزش رایگان از اصول قانون اساسی ماست، چه شده که دولت ها در صدد از بین بردن دانشگاه های دولتی و ملی هستند.