معاون مرکز جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری چگونگی روند جذب هیات علمی دانشگاهها در دوره جدید را تشریح کرد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
جعفر جعفری معاون مرکز جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به آغاز فرایند جذب اعضای هیات علمی از ۱۴ آبانماه، گفت: فرایند جذب اعضای هیات علمی تا ۷ دیماه ادامه دارد.
وی افزود: براساس زمانبندی صورت پذیرفته از ۱۴ تا ۲۷ آبان ماه دانشگاهها باید اعلام نیاز هیات علمی خود را ثبت کنند، از ۲۸ آبان تا ۱۱ آذر اعلام نیاز دانشگاهها بررسی و براساس آمایش سرزمین تخصیص ظرفیت به دانشگاهها صورت میگیرد.
معاون مرکز جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاهها از ۱۲ تا ۲۱ آذرماه بر اساس تخصیص ظرفیت اختصاص یافته نیازها را تایید میکنند، گفت: از ۲۶ آذر تا ۷ دی سامانه ثبتنام برای جذب هیات علمی باز میشود و متقاضیان میتوانند تا ۳ انتخاب داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه این دوره جذب هیات علمی نیز طبق روال گذشته تاکید برجذب نیروی نخبه دانشگاهی است، گفت: براساس شیوهنامه ابلاغی به دانشگاهها داوطلبان براساس معدل و سوابق آموزشی و پژوهشی ارزیابی میشوند، ۳ برابر جذب به هیات اجرایی معرفی و در نهایت یک نفر در هر رشته گرایش انتخاب میشود.
جعفری درباره تفاوت این دوره فراخوان جذب هیات علمی با دورههای قبل، گفت: تمام دانشگاهها باید فراخوانهای قبلی را تعیین تکلیف کنند، دوره قبل دانشگاهها میتوانستند با تعیین تکلیف ۸۰ درصدی وارد مرحله جدید جذب هیات علمی شوند اما این دوره باید ۱۰۰ درصد پروندههای دوره قبل را تعیین تکلیف کرده باشند.
* حضور حداقل سه عضو هیأت علمی معتمد در کارگروه مسئول غربالگری برای هر رشته تحصیلی
وی خاطرنشان کرد: بر اساس شیوه نامه ابلاغی به دانشگاهها در غربالگری اولیه افرادی که هر کدام از شرایط لازم قانونی از قبیل شرط سنی، همسوئی رشته گرایش تحصیلی با فراخوان، حداقل معدل سه مقطع تحصیلی، همسوئی مقاطع تحصیلی و شرایط اختصاصی اعلام شده در فراخوان را ندارند، حذف میشوند.
معاون مرکز جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: کارگروه مسئول غربالگری برای هر رشته تحصیلی حداقل دارای سه عضو هیأت علمی معتمد است و ترکیب آن را هیأت اجرایی دانشگاه تعیین میکند. این کار گروه، طی صورتجلسهای ضمن ذکر دقیق عناوین شرایط لازم قانونی سبب حذف هر کدام از متقاضیان، افراد واجد تمامی شرایط لازم قانونی را مشخص میکند.
سلام شرط معدل هنوز هست?
شرط معدل داخل سایت گوگل نوشته که حذف شده?
دلم خون است….. دلم خون است….. دلم خون است….. از اول ابتدایی تا ترم آخر دکتری همیشه شاگرد اول بودم. بهترین معدل. بهترین تحقیق. بهترین پایان نامه و حتی دانشجوی نمونه دانشگاه و کشور….. بعد از اینکه سی سال عمر و جوونیم رو گذاشتم در راه درس و تحصیل و پژوهش، حالا باید بیکار برگردم و افسردگی بگیرم. آیا کسی هست صدای من را بشنود؟؟؟ خیر ……
سلام از یه طرف اعلام کردن ۲ هزار و خرده ای جذب داریم ولی رو سامانه حدود ۲۰۰ نفر هست.
از یه طرف میگن فقط دکتری جذب میشه ولی تو سامانه کل جذبی ها زده کارشناس ارشد
یک نفر به نتایج فراخوان های هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز رسیدگی کند تماما پارتی و رابطه نتایج رو اعلام نمیکنند فراخوان جدید پذیرش ندارند چرا؟
سلام شرط معدل مگر نوشته که حذف نشده? من شنیدم حذف شده
شرط معدل بسیار شرط بدون منطقی هست که باید برداشته بشه. چه دلیلی داره کسی که در مقطع لیسانس مثلا معدل زیر ۱۴ یا ۱۵ از دانشگاه سطح یک کشور داره بدون هیچ بررسی از روند جذب حذف بشه؟؟ این دور از انصاف هست. بهتر است میانگین معدل برای ۳ مقطع حساب شود یا مثلا با داشتن تعدادی مقاله یا کتاب اثر معدل از فرآیند جذب حذف شود. ترو خدا به داد ما برسید که بعد ۴ سال از فارغ التحصیلی هر جا رو انتخاب میکنیم سریع حذفمون میکنن
با سلام شرط معدل خیلی مزخرفه
واقعا درسته ولی تو این مملکت کی صدای مارو میشنوه؟؟
این شرط معدل ارشد واقعاً مسخره است. قیاس دانشگاه های برتر کشور مثل شریف با سایر دانشگاه ها یکسان نیست و جالب اینکه حتی در فراخوان ها ضریب تطبیق معدل هم لحاظ نمیگردد.
دقیقا، معیار معدل مسخره ترین معیار ممکن است. در دانشگاه های کنونی که هرچه روابط با استاد بهتر باشه نمره بهتری داده میشه معیار معدل معنی نمیده، مگر اینکه امتحانات سراسری باشه و بدون امکان پارتی بازی دانشجو و استاد
شرط معدل حذف شود این واقعا بی عدالتی خصوصا داخل دوران مجازی که خیلیاااا نمره مفتی گرفتند این واقعا بی عدالتی و ناحقی در حقوق دانشجواستتت اصلا شرط معدل با هیچ چی منطقی عدالانه عادلانه نیست
سلام.
مدرک کارشناسی ارشد هم برای هیات علمی قابل قبول هست؟
این همه دکتری بیکار هست و پذیرش نشدند بعد کارشناسی ارشد بگیرن؟
البته اینجا هیچی بعید نیست!
سلام
در برخی رشته ها و در مناطق خیلی محروم هنوز ارشد ممکنه بگیرند. منتظر فراخوان باشید و تو سامانه چک کنید.
ولا بخدا طلا از این بشتر نسیت ما حدود ۸ سال تو دانشگاه پیام نور و آزاد و فنی حرفه ای داشتم و به امید جذب و حالا هیچی جوانیم ن رفت الانم بیکاریم.بابا صد رحمت آموزش پروش هر کسی دو ساعت تدریس نهضت سواد آموزی داشت جذب کردن ولی ما……..
خیلی شرایط سخت و پیچیده هست. برای مصاحبه یکی از دانشگاه های سطح ۳ رفته بودم متوجه شدم به جز من ۵ نفر دیگه هم آمدن. اصلا تصور نمی کردم یک نفر ۱۰ ساعت در راه باشه تا برای مصاحبه اون دانشگاه بیاد. تازه فقط هم یک نفر برای جذب می خواستند.
وقتی باهشون کمی صحبت کردم میگفتن که چندمین باری هست که در مصاحبه شرکت می کنند و بعد از چند سال هنوز موفق به جذب حتی در یک دانشگاه سطح ۳ و ۴ هم نشده اند.
واقعاً برای بنده تعجب آور است که با این حجم از تحصیل کرده و نبود ظرفیت بکارگیری اونها، داریم به کجا میریم.
من برای جذب رفته بودم ۲۳ نفر دعوت به مصاحبه داشت. ۵ نفر که خوبه. تازه خودشون هم یه حق التدریس داشتن جذب را برای اون خانوم زده بودن.
یه روزی که به تعداد انگشتان دست فوق لیسانس در هر رشته وجود داشت یعنی سال ۸۲ شروع به تدریس کردم.حق التدریس دانشگاه فنی و حرفه ای.۱۰ سال مدیر گروه بودم.سال ۸۸ اسامی ۵۰۰ نفر عین من در کل کشور رو سایت پیامبر اعظم رفت که هیات علمی آموزشکده های فنی و حرفه ای باشیم.درست زمانی که همه چی اوکی شد آموزشکده ها رفتند زیر مجموعه آموزش عالی.ما ماندیم و بلاتکلیفی.آخر سر هم نیروی ۱۵ سال سابقه ی تدریس مهارتی را به لنوان کارمند جذب وزارت علوم کردند.و اما حالا به دلیل عدم تدریس حق التدریسان با تجربه، از اساتید با سابقه ی تدریس صفر در حال استفاده تدریس برای دانشجویان هستند.خدایا به کجا جز خودت شکایت ببریم؟خدایااااااا.نه مدرک دکترایمان را اعمال می کنند.نه تبدیل وضعیت به هیات علمی.کاش کزیر محترم ملاحظه می برمودند.کاش وزیر محترم فرصت صحبت رو در رو و توضیح طرح پیشنهادی به ماها در اختیارمان می گذاشتند.کاش خدا صدای ما را می شنید.سخن دل ۵۰۰ استاد کارمند دانشگاه فنی و حرفه ای.
شما با اختیار خودتان بعنوان کارمند استخدام شدید بنابراین کسی فریادرس شما نیست
واقعا خیلی ظالمانست در حق اساتید حق التدریس فنی حرفه ای که ۱۰ سال سابقه تدریس با فوق لیسانس یا دکترا
آخه ساعتی ۲۸ هزار تومن اون هم با این شرایط ارزش پولی
واقعا ظلمه
واقعا مدیری که بالا نشسته نمی بینه
چرا به فکر این قشر نیستند
امیدوارم خدا خودش درس کنه آخه تا کی بلاتکلیفی و انتظار جذب
ما هیچ ما لبخند. اخه دکتر عزیز ۱۰۰درصد باید قبلی ها تعیین تکلیف بشن؟ حرف هایی می زنید. سال های قبلهم همینا رو گفتید
حالا یه چیزی گفت. ما که میدونیم نشدنیه. فشار روی دانشگاه بی اثره
سلام وقت بخیر. لطف کنید بفرمایبد معیار معدل چی هست؟ هر دانشگاهی سطح سخت گیری و نمره دادنش فرق می کنه! اگه معدل معیار هست پس کلا آزمون کارشناسی ارشد و دکترا رو چرا برگزار می کنید؟ آیا سطح معدل در سال های گذشته نسبت به اویل دهه ۸۰ یا اواسط اون یکی بوده تو هر دوره ای؟ ایا معدل دوران آموزش مجازی با قبل یکی بوده؟ این معدل بخصوص در دوره ی کارشناسی بهانه ای شده برای به راحتی رد کردن خیلی از داوطلبان اگه لازمه دوباره آزمون بگیرید تا سطح علمی مشخص بشه.
احسنت عالی گفتین. کاملاً منطقی و معقولانه است مواردی که فرمودید.
متاسفانه همینه. البته اگر دانشگاهی بخواد میتونه بدون شرط معدل دعوت به مصاحبه کنه؟ شما چه رشته ای خوندید و در کدام دانشگاه با چه معدلی؟ شاید بتونم راهنماییتون کنم.
دانشگاه دعوت میکنه ولی هیات جذب رد میکنه
موردی سراغ دارید که این اتفاق افتاده باشه؟ من الان در همین شرایطم.
فرخوان قبلی رو حالا بگذریم، فراخوان قبلتر از اون هم هنوز پرونده در دانشگاه هست و جلو نمیره.