اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » اخبار دوره دکتری » مخالفت دانشگاه آزاد با درخواست برگزاری مجازی آزمون جامع دکتری

مخالفت دانشگاه آزاد با درخواست برگزاری مجازی آزمون جامع دکتری

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد در پاسخ به برگزاری مجازی آزمون جامع دکتری گفت: این امکان مقدور نیست و تمام آزمون‌ها حضوری برگزار می‌شود.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

به گزارش خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی در این سامانه خواستار برگزاری مجازی آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی شدند.

کاربران سامانه فارس من، طولانی بودن زمان برگزاری آزمون جامع و تجمع دانشجویان در محل آزمون را دلیل خواسته خود اعلام کردند، این مسأله را با معصومه طباطبایی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کردیم.

طباطبایی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، گفت: در حال حاضر در وضعیت شیوع ویروس کرونا قرار نداریم و تمام آزمون‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی افزود: به طور کلی برگزاری آزمون جامع برعهده معاونت های موضوعی است و هر واحد و استان به طور مستقل این آزمون را برگزار می‌کند.

همچنین ببینید

حذف محدودیت ارسال پیشنهاده برای بهره‌مندی از حمایت‌های مستمر غیرفراخوانی برای طرح‌های پسادکتری

حذف محدودیت ارسال پیشنهاده برای بهره‌مندی از حمایت‌های مستمر غیرفراخوانی برای طرح‌های پسادکتری

باتوجه به کاهش سطح دسترسی‌ها در روزهای اخیر امکان ارسال طرح پژوهشی مستمر غیرفراخوانی نیز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *