خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » تغییر نحوه جذب نخبگان در هیات علمی دانشگاه‌ها

تغییر نحوه جذب نخبگان در هیات علمی دانشگاه‌ها

رئیس مرکز جذب وزارت علوم گفت: عدم نیاز به فراخوان یا فراخوان مستقل برای جذب نخبگان در دانشگاه‌ها در حال بررسی و طی روال قانونی است.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش مهر، محمد علی زلفی گل پیش از این درباره تکلیف وزارت علوم برای اجرای آئین‌نامه جذب و نگهداری سرمایه انسانی استعداد برتر و نخبه در دستگاه‌های اجرایی عنوان کرده بود: این موضوع در هیأت دولت تصویب شده است و مربوط به همه دستگاه‌های اجرایی است و وزارت علوم هم یکی از دستگاه‌هایی است که در این زمینه تکالیفی دارد.

وزیر علوم تاکید کرده بود: آن بخشی که به وزارت علوم ارتباط دارد این است که نخبگان و استعدادهای برتری که می‌خواهند عضو هیأت می‌شوند نیازی به شرکت در فراخوان‌های جذب هیأت علمی ندارند و همچنین نخبگانی که استخدام می‌شوند نیز امتیازاتی دریافت می‌کنند.

محمد خلج امیر حسینی رئیس مرکز جذب وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار مهر درباره امکان جذب نخبگان در هیأت علمی دانشگاه‌ها بدون شرکت در فراخوان جذب گفت: در حال حاضر نخبگان با شرکت در فراخوان تسهیلاتی همچون ردیف استخدامی تخصیصی و معافیت از کارت پایان خدمت دارند.

وی ادامه داد: عدم نیاز به فراخوان یا فراخوان مستقل برای نخبگان در حال بررسی و طی روال قانونی است.

وی افزود: البته در این مورد بنیاد نخبگان هم تلاش‌هایی مستقل دارد که می‌تواند پاسخگو باشد.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

۸ دیدگاه

  1. واقعا نخبه کیه؟
    من رتبه ١ کنکور دکتری شدم، الان از نظر شما نخبه به حساب میام😏😏😏
    ۶ سال هم هست دارم بعنوان حق التدریس در دانشگاه درس میدم

    • رتبه یک دکتری به کنار، اما ۶ سال حق التدریسی فاجعه است. من هنوز یک سال و نیمه دارم حق التدریس کار میکنم. حداکثر مجاز رو برای خودم ۳ سال درنظر گرفتم.

    • اولا واقعا تبریک بابت این رتبه عالی. یعنی بعد از فارغ التحصیلی ۶ سال دارید حق التدریس کار میکنید؟ غیر از رشته تحصیلی که بسیار در حال حاضر اهمیت داره (مثلا رشته های علوم پایه مثل ریاضی، فیزیک و… اشباع شدند) دانشگاههای تحصیلتون هم در مقاطع کارشناسی تا دکترا هم مهمه.

      • مارال دوات گر

        رشته من طراحی پارچه و لباس هست و چون این رشته دکتری نداره در مقطع فوق لیسانس هم هیئت علمی بر میدارن اما….

  2. خب میشه بگید نخبه کی هست؟ شما نخبه را برای ما تعریف بفرمایید اگر بنده قانع شدم بدون هیچ بحث و جلسه ای به عنوان مدیر گروه در دانشکده خودمون آن فرد را جذب میکنیم.

    • سلام.
      به نظرم افرادی در آینده در سیستم اثر مثبت خواهند گذاشت که به طور کلی زمینه تحقیقاتیشان مشخص و اصطلاحا باریک یا (narrow) باشه تا پس از چند سال نوآوری داشته باشند و خروجی های خوبی به جوامع علمی و … هدیه بدهند. کلا افرادی که زیاد از یه شاخه به اون شاخه میپرند، برنامه خاصی برای آینده علمی خودشان نداشته و ماحصل کارهاشون هم نتایج تکراری است. به نظرم اگر فردی زمینه تحقیقاتی مشخص، دارای اخلاق پژوهشی و با ارزش آموزشی نسبتا خوب پیدا بشه حالا نمیخواد اسمش ر ونخبه بگذاریم اما در آینده کارهای ارزشمندی انجام خواهد داد. یکی از بزرگترین معضلات در گروه ها، اینه که به خاطر ارتقا سریع و گرفتن پایه و گرنت هر طرح و پرویه ای رو اساتید قبول میکنند و آخر هم چون تخصص کافی نداردن، برون دادی ندارد. یکی از نکاتی که خودم رعایت میکنم همینه که به پروژه های پیشنهای که همخوانی کمی با زمینه بنده داره به راحتی نه میگویم و از منافعش میگذرم. و من الله توفیق

      • بسمه تعالی
        افراد نخبه کسانی هستند که “جایزه شهید شهریاری” بنیاد ملی نخبگان را کسب کند.
        جدول امتیاز این جایزه را مطالعه بفرمایید خواهید دید کار هر کسی نیست که این جایزه را کسب کند. از مقالات جی سی آر با کیو وان گرفته تا رتبه کنکور, معدل سه مقطع, کیفیت دانشگاه, کتاب, اختراع و….

        موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *