خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » تعیین تکلیف ۱۶۰۰ پرونده بلاتکلیف اعضای هیأت علمی پیام نور

تعیین تکلیف ۱۶۰۰ پرونده بلاتکلیف اعضای هیأت علمی پیام نور

رییس سابق مرکز هیات اجرایی جذب دانشگاه پیام نور با ارائه گزارشی از عملکرد حوزه دبیرخانه هیأت اجرایی جذب از تعیین تکلیف ۱۶۰۰ پرونده بلاتکلیف اعضای هیأت علمی در طول دوره مدیریتش خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری مهر، طی احکامی جداگانه از سوی ابراهیم تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور، کیوان میرزایی به عنوان سرپرست دبیرخانه هیأت اجرایی جذب، خدیجه دیده بان به عنوان سرپرست دبیرخانه هیأت امنا و ممیزه، عزت الله کرد میرزا به عنوان سرپرست دانشکده علوم تربیتی و دکتر قنبری به عنوان معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور منصوب شدند.

دکتر علم الهدی مشاور سرپرست دانشگاه پیام نور در مراسم تکریم و معارفه تغییرات مدیریتی را عاملی برای ایجاد پویایی و نوآوری در مجموعه دانست و اظهار داشت: این تغییرات موجب انگیزه مضاعف و بهبود روند فعالیت‌ها خواهد شد.

وی ضمن تقدیر از زحمات مدیران پیشین، آنها را افرادی توانمند، متبحر و کوشا دانست و ضمن تشکر از مدیران جدید برای پذیرش مسئولیت، گفت: تصدی این پست‌ها به افراد جوان مستعد و توانمند، گامی مثبت در جهت ایجاد تفکری نو همراه با نوآوری و شکوفایی در مجموعه دانشگاه است.

دکتر سرمدی رئیس پیشین دانشکده علوم تربیتی نیز تغییرات مدیریتی را برای ایجاد تحول و پویایی بیشتر مثبت ارزیابی کرده و برای دکتر کرد میرزا سرپرست جدید دانشکده آرزوی موفقیت کرد.

دکتر عزت الله کرد میرزا با ارائه گزارشی از عملکرد حوزه دبیرخانه هیأت اجرایی جذب از تعیین تکلیف ۱۶۰۰ پرونده بلاتکلیف اعضای هیأت علمی در طول دوره مدیریتش خبر داد و گفت: هرم هیأت علمی دانشگاه پیام نور نیز از ۶۰ درصد اعضای علمی با مرتبه مربی به کمتر از ۴۰ درصد در وضعیت کنونی رسیده است و این گام بزرگی برای ارتقای رنکینگ دانشگاه است.

خدیجه احمدی نیز گفت: دبیرخانه هیأت امنا و ممیزه محلی برای خدمت به اعضای هیأت علمی است و امید که مدیر جدید این حوزه با تفکری نو خدمات مطلوب‌تری به این قشر فرهیخته ارائه کند.

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *