معاون آموزشی وزارت بهداشت از حمایت وزارت بهداشت در راستای احقاق حقوق اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی خبر داد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد در سفر به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: راز ماندگاری اعضای هیات علمی، ایجاد شرایط مساعد است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: از دیگر اقدامات معاونت آموزشی تفویض اختیار به دانشگاهها در تایید صلاحیتها و ارتقاء اعضای هیات علمی است، تدوین برنامه صلاحیت برخی از دستیاران، تدوین برنامه سهمیه دستیاران بومی، افزایش ظرفیت پزشکی برای حل مشکل مناطق محروم، درخواست بودجه جهت ایجاد زیرساخت برای مناطق محروم است.
وی افزود: تقویت و توسعه مراکز آموزشی سلامت و انتقال آموزش از بیمارستان به خط مقدم (مراکز آموزش سلامت) و تدوین برنامه آموزش سلامت معنوی مطابق با اخلاق و معارف از دیگر اقدامات معاونت آموزشی است به نحوی که همپوشانی با سایر برنامههای درسی نداشته باشد.
باقری فرد گفت: استفاده از ظرفیت ۲ درصدی سرآمدی آموزش، ظرفیتی است که همه دانشگاهها میتوانند از آن استفاده بهینه کنند و این یک ظرفیت و عامل افزایش انگیزه است که کمتر دانشگاهها از این ظرفیت استفاده میکنند و بر این اساس اگر استاد شرایط لازم آموزشی را داشته باشد؛ میتواند ارتقا پیدا کند. ٢ درصد اعضای هیات علمی با این قانون میتوانند ارتقا پیدا کنند و این انگیزه آموزشی برای افراد ایجاد میکند.
وی در مورد تغییر نحوه محاسبه حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی پایه و بالینی خاطرنشان کرد: مکاتبات مختلفی با مجلس و سایر نهادهای ذیربط انجام شده است؛ این دو گروه جداشدنی هستند زیرا اگر اتفاقی در حقوق، فوق العاده جذب و … اعضای هیات علمی علوم پایه رخ بدهد؛ اثرات خود را بر بالین خواهد داشت و ما با حقوق پایین تر گروههای علوم پایه موافقت نکردیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: علاوه بر اینکه اعضای هیات علمی علوم پایه، ساعت درسی و بالینی متفاوتی با اعضای هیات علمی وزارت علوم دارند در زمان کرونا نیز آموزش در وزارت بهداشت به صورت حضوری بوده است لذا اساتید و اعضای هیئت علمی علوم پایه به اندازه اعضای هیات علمی بالینی ارزشمند هستند و این دو گروه جدایی ناپذیرند.
وی گفت: در صورتی که قانون جدایی این دو گروه وضع شود؛ وزارت بهداشت با ارائه راهکار، این کمبود را جبران خواهد کرد تا زندگی و آینده این افراد دچار آسیب نشود و وزیر بهداشت بر این موضوع تاکید دارد و وزارت بهداشت برنامهریزیهای لازم را در این راستا انجام خواهد داد.
سلام
در مقابل قیمتهای فوقنجومی مسکن؛ این وام و خصوصا شرایط و بهرهاش بیشتر توهین است تا کمک!!!
وام ودیعه مسکن هم نشان اسفبار بودن شرایط زندگی یک استاد دانشگاه است! نیست؟
تشکر