خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » ضرورت تدبیر دولت برای پرداخت حقوق اساتید در ماه‌های پایانی سال

ضرورت تدبیر دولت برای پرداخت حقوق اساتید در ماه‌های پایانی سال

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه بسیاری از دانشگاه‌ها اعتباری برای پرداخت حقوق اساتید و کارکنان خود در ماه‌های پایانی سال ندارند، گفت: دولت باید تدبیری برای پرداخت حقوق اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها در ماه‌های بهمن و اسفند بیندیشد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با تاکید بر اینکه بودجه سال ۱۴۰۰ چند مشکل عمده داشت، گفت: یکی از مشکلات بودجه سال ۱۴۰۰، قانون همسان سازی بود، قانونی که بر اساس آن می‌بایست حقوق اساتید دانشگاه اصلاح می‌شد.

وی ادامه داد: در این قانون ذکر شده که سقف حقوق ناخالص مستمر و غیرمستمر( مجموع دریافتی‌ها) ۳۳ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان درنظر گرفته شود، در قسمت اول آمده حقوق ناخالص، در قسمت بعد آمده مجموع دریافتی‌ها، توجه داشته باشید که مجموع دریافتی‌ها یعنی خالص دریافتی اما قسمت اول نوشته نا خالص، این دو تا در تضاد هم بودند و بر همین اساس دانشگاه‌ها استنباط‌های متفاوتی کردند و بر اساس همان استنباط‌ها هم عمل کردند، لذا بغضی‌ها حقوق ناخالص حساب کردند و بعضی‌ها حقوق خالص. تفاوت این پرداختی‌ها حدود ۳ تا ۴ میلیون تومان بین افراد مشابه است.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد: در این قانون پیش بینی شده بود محل تامین بودجه فروش اموال دولت باشد، ولی دانشگاه‌ها در هیئت‌های امنای خودشان مصوب کردند و چون اعتبار نداشتند از اعتبار موجودشان مبالغ را پرداختند، جالب‌تر اینکه از اول فروردین هم حقوق‌ها را پرداختند، در حالی که این قانون در ماه ششم یا هفتم تصویب شده بود.

وی با بیان اینکه اجرای این قانون در دانشگاه تربیت مدرس سبب شده که هر ماه ۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت بیشتری داشته باشیم، گفت: منبع این پول چون تامین نشده بود، از سرجمع بودجه‌های دانشگاه برداشت شد و همین سبب شد که خزانه دانشگاه‌ها خالی شود، یعنی  بهمن و اسفند ماه در خزانه دانشگاه پولی برای پرداخت حقوق و مزایا نداریم.

دانشجو با تاکید بر اینکه دولت باید تدبیری برای پرداخت حقوق اساتید و کارکنان دانشگاه داشته باشد، گفت: قانون سبب تفسیر دوگانه دانشگاه‌ها شد، هر چند که دیوان محاسبات تاکید دارد که این اقدام دانشگاه‌ها غیرقانونی است اما دانشگاه‌ها هیئت امنایی اداره می‌شوند و این موضوع  را هم در هیئت امنا تصویب و اجرا کردند.

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

یک دیدگاه

  1. دانشگاه ازاد چرا به اساتید ما حقوقنمی دهید من ترمی ۱۹ تا ۲۰ تومن واسه رساله پرداخت می کنم. استاد من حقوق نمی گیره رساله ی من نگاه هم نمی کنه
    خب چرا اخه با این گرونی معلم ها و استادها لاید برن کارگری. این حقوق ها مکفی زندگیشون نیست.
    یک پفک و چیس و میشه ۵۰ تا ۱۰۰ تومن
    خداییش با بد بختی داریم این هزینه های سر سا م اور دانشگاهو پرداخت می کنیم. به استاد راهنما و مشاور هیچ پولی پرداخت نمیشه. خب شما بودید چی فکر می کردید. دانشگاه گرگان ماشالله از نظر رفتار با دانشجو و رفتار با اساتید خیلی افتضاحند. متاسفم. متاسف. و باز متاسف
    که به خاطر دو تا مقاله چاپ کددن با این وضعیت چاپ مقاله در مجلات باید هزینه های هنگفت به دانسگاه پرداخت کنم. ۱۰ ترمه گذشته. به خاطر کرونا دو سال عقب افتادیم. مجلات هم باید پارتی داشته باشی که نداریم. خب فقط باید خرج کنیم. خسته کردید ملتو خسته خسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *