خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » ممنوعیت صدور حکم کارگزینی هیات علمی دانشگاه‌ها قبل از پایان فرایند جذب

ممنوعیت صدور حکم کارگزینی هیات علمی دانشگاه‌ها قبل از پایان فرایند جذب

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه ها تا قبل از پایان فرایند جذب و دریافت تایید هیات مرکزی جذب هیأت علمی وزارت علوم، نباید حکم جذب هیأت علمی جدید صادر کنند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش ایرنا، محمدعلی زلفی گل شنبه هفته گذشته (۶ شهریورماه) در نخستین روز کاری خود با توجه به شرایطی که در صدور برخی از احکام اعضای هیأت علمی توسط تعدادی از دانشگاه ها ایجاد شده بود، بخشنامه ای خطاب به دانشگاه ها صادر کرد.

در این بخشنامه آمده بود: با توجه به استقرار دولت جدید، مقتضی است تا اطلاع ثانوی از صدور هر گونه حکم جذب و نقل و انتقال اعضای هیأت علمی و انتصابات در هر سطحی خودداری شود.

بعد از صدور بخشنامه یاد شده، تعدادی از دانشگاه ها در مورد این بخشنامه و برگزاری جلسات هیأت های مرکزی و اجرایی جذب سوال هایی مطرح کردند.

بر اساس اعلام مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم به ایرنا، مرکز یاد شده در این زمینه موضوع را از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری کرد.

زلفی گل در پاسخ به این سوال مرکز جذب اعلام کرده است: منع جذب و نقل و انتقال، متوجه دانشگاه هایی است که به استناد رویه گذشته بعد از توافق در هیأت اجرایی و قبل از اتمام فرایند جذب و دریافت تاییدیه هیات مرکزی، اقدام به صدور حکم کارگزینی می کرده‌اند. بنابراین، دانشگاه ها تا قبل از پایان فرایند جذب و دریافت تایید هیات مرکزی جذب هیأت علمی وزارت علوم، نباید حکم جذب هیأت علمی جدید صادر کنند. جلسات کارگروه ها و هیأت‌های اجرایی و هیأت‌های مرکزی جذب کماکان به کار خود ادامه می دهد و منعی متوجه این هیأت ها نیست.

پیگیری های ایرنا از مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم حاکی از آن است که برخی دانشگاه ها در جریان انتصاب وزیر علوم دولت سیزدهم، بدون اینکه پرونده متقاضیان جذب را به هیأت مرکزی جذب وزارت علوم ارسال کنند با تاییدیه هیأت های اجرایی جذب خود و بدون طی کردن سلسله مراتب جذب، اقدام به صدور حکم برای جذب هیأت علمی کردند.

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

۳ دیدگاه

  1. وزارت علوم برای استخدام رسمی استاد دانشگاه و یا معلم دانشگاه آزمون برگزار کند از بین دکترها

    • تعداد کنکورهایی که دادیم کمه یه چندتای دیگه هم باید اضافه کنن!!! اتفاقا باید تفویض اختیار بشه به خود دانشگاه ها که هر نیرویی رو که دوست دارن بگیرن؛ اما از طرف دیگه به صورت تدریجی دانشگاه ها از نظر مالی مستقل بشن و وابسته به بودجه دولتی نباشن و خودشون درآمدزایی کنن از طریق ایفای خدمات مشاوره ای و ارتباط اصولی با جامعه و صنعت!
      این باعث میشه محیط های علمی رقابتی تر بشن و مسلما هیچ دانشگاهی دیگه دنبال افراد دارای رانت و لابی نمیره و هرکدوم سعی میکنن نیروهای نخبه تر و علمی تری رو جذب کنن که با خلاقیت و کارآفرینی اونها بتونن درآمدزایی بهتری داشته باشن. تنها راه مبارزه با فساد و جلوگیری از رانت بازی در جذب این مسیره که زمان بر و نیازمند اراده و همت زیادی برای انجام است که متاسفانه تا حالا کسی جرات نکرده از این منظر به مدیریت آموزش عالی ورود کنه!!!!
      تا زمانی که دانشگاه مصرف کننده است و بدون بودجه دولتی توان چرخوندن خودش رو نداره نمیشه امیدی به تحول آفرینی دانشگاه در جامعه داشت.
      کنکور و آزمون تنها یک مسکنه و اثرات منفی اون بیشتر از آثار مثبتشه و ممکنه نیروهای کاربلد و خلاق پشت سد کنکور بمونن!!!

    • برگزاری آزمون اصولا فسادآوره. ضمنا وزارت علوم توانایی فنی این کار را نداره. مثلا بنده خودم هیات علمی دانشگاه دولتی دانشگاهی در مرکز استان هستم. فنی و مهندسی. تصمیمی که گروه ما گرفت این بود که اگر هیات علمی بخواهیم جذب کنیم، باید متقاضی حتما از دانشگاههای گرید ۱ کشور یعنی شریف، امیرکبیر و… باشند. در ادامه مباحث پژوهشی و مقالات بررسی میشه. ضمن اینکه در جلسه صلاحیت علمی، سئوالی روی وایت بورد طرح میشه و از متقاضی میخواهیم حل کنه و تدریس هم کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *