خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » درخواست وزیر جدید علوم از اعضای هیات علمی دانشگاه ها

درخواست وزیر جدید علوم از اعضای هیات علمی دانشگاه ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: درخواست من از اعضای هیأت علمی این است که کسانی که در سر کلاس آن ها می نشینند را دست کم نگیرند و خودشان را نیز دست کم نگیرند که سر راه این دانشجویان قرار گرفته اند .

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی گل در آیین تحویل مسند وزارت علوم که صبح امروز برگزار شد، ضمن تشکر از دکتر غلامی وزیر سابق علوم،کارکنان و اساتید دانشگاه ها، با تأکید بر اینکه در وزارت علوم با آینده سازان کشور سروکار داریم، گفت: یکی از مهمترین وظایف ما خدمت رسانی به کسانی است که آینده کشور را می سازند و ما به عنوان اساتید دانشگاه ها باید بدانیم کسانی که آینده کشور را می سازند و آینده متعلق به آن ها است، باید بهترین خدمات آموزشی و پژوهشی را دریافت کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها باید بدانند در سر کلاس آن ها دانشجویان، اندیشمندان، مدیران، روسای جمهور، وکیلان و همه افراد بزرگ آینده ساز می نشینند و خدمت رسانی به آن ها باید به بهترین نحو انجام بگیرد و خداوند انسان های بزرگی را برای تربیت در اختیار آن ها قرار داده است و باید قدر این موقعیت را بدانیم.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: کارکنان و اعضای هیأت علمی نیز انسان های بزرگی هستند که در مسیر خدمت به فرزندان این کشور قرار گرفته اند و بهترین دعا این است که ما از خداوند بزرگ بخواهیم بر سر راه فرزندان ما انسان های بزرگ قرار بگیرند که خوشبختانه اعضای هیأت علمی این توفیق را کسب کرده اند که به بهترین و بااستعدادترین فرزندان کشور خدمت کنند.

دکتر زلفی گل همچنین تأکید کرد: درخواست من از اعضای هیأت علمی این است که کسانی که در سر کلاس آن ها می نشینند را دست کم نگیرند و خودشان را نیز دست کم نگیرند که سر راه این دانشجویان قرار گرفته اند و تأکید می کنم باید نهایت تلاش خودمان را بکنیم تا در این مدتی که خدا به ما عمر می دهد و قبل از بازنشستگی نهایت اثربخشی خود را داشته باشیم و بیشترین و باکیفیت ترین خدمات را به فرزندان این مردم ارائه دهیم.

وی افزود: کارکنان ستادی و اعضای هیأت علمی نرم افزار خدمات دهی به فرزندان این کشور هستند و خواهش من از آن ها این است که همان طور که دوست داریم وقتی فرزند ما در آموزش و پرورش سر کلاس می رود همان طور که انتظار داریم مدیر، معلم و کارکنان مدرسه با فرزندان ما رفتار کنند همان رفتار را نیز با دانشجویان داشته باشند و با ارباب رجوع نیز به بهترین نحو رفتار کنند. بنابراین باید کار ارباب رجوع در آموزش عالی باکیفی ترین و در اسرع وقت انجام بگیرد.

وزیر علوم همچنین خاطر نشان کرد: مسئولان آموزش عالی و اعضای هیأت علمی هر آنچه را که برای خود می پسندند برای دانشجویان نیز بپسندند؛ چرا که اگر ما با ارباب رجوع با روی باز و گشاده و تعهد برخورد کنیم او را شاد کرده ایم. باید قدر موقعیت فعلی را بدانیم. اگر با مردم و ارباب رجوع به خوبی برخورد کنیم خداوند نیز نظر لطف خود را شامل حال همه ما خواهد کرد.

وی ادامه داد: خواهش من از همکاران وزارت علوم این است که خودشان برای خود برنامه ریزی کنند و تکلیف هر کاری را که به آن ها ارجاع داده می شود با تعریف سیکل کاری مشخص کنند و اینکه رسیدگی به یک تقاضا چقدر طول می کشد و این موضوع را در حیطه مسئولیت خود پیگیری کنند و این گونه نباشد وقتی فردی نامه ای را ارجاع می دهد رسیدگی به آن سه ماه طول بکشد.

دکتر زلفی تأکید کرد: ما در ارزیابی کارکنان حتما وضعیت رسیدگی به نامه ها را نیز در نظر خواهیم گرفت که رسیدگی به یک نامه طبق یک روال عادی تا چقدر زمان بر بوده است. بنابراین مدیران و کارکنان باید برای هر امری که به آن ها ارجاع داده می شود یک برنامه زمانی تعریف کنند و سیستمی را داشته باشیم تا مردم در کمترین زمان خدمات خود را دریافت کنند. نباید با کم کاری خودمان باعث شویم که افراد مدام با تحمل هزینه پیگیر نامه خود باشند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: فرهنگ ناسالمی در سیستم ما شکل گرفته است که می گوید نامه در سیستم اداری جمهوری اسلامی باید پا داشته باشد! یعنی هر فردی که تقاضایی دارد باید برای پیگیری آن مدام پیگیری کند. چرا باید این نوع فرهنگ را داشته باشیم که ارباب رجوع برای پیگیری کار خود بارها مراجعه کند این موارد حق الناس است و من در پیگیری این موارد جدی هستم و از طرف دیگر کارکنان و مدیران آموزش عالی سرور ما هستند و برای ارتقاء و تأمین رفاه آن ها در حدی که قانون اجازه بدهد تلاش می کنم تا وابستگی سازمانی افزایش پیدا کند اما در مقابل به طور جدی پیگیری خواهم کرد که کار مردم راه بیفتد.

وی در ادامه تصریح کرد: در دولت حجت الاسلام رئیسی باید به گونه ای رفتار کنیم که مردم به سیستم امیدوار شوند. در خارج از کشور مثلا مشاهده می کنیم گاهی یک یا دو کارمند کار یک دانشکده را انجام می دهند که این نشان می دهد که در آن کشور سیستم حاکم است. باید در کشور ما نیز سیستم حاکم باشد و ارباب رجوع را محترم بشماریم.

دکتر زلفی گل گفت: وزارت علوم سه رکن اصلی دارد که اصلی ترین رکن آن دانشجو است و اگر دانشجو نباشد وزارت علوم معنا پیدا نمی کند و کارکنان و اعضای علمی ارکان دیگر این رکن هستند و هر سه این ارکان تکه های یک پازل هستند و برای یک هدف تلاش می کنند. باید بدانیم این وزارتخانه مثل یک ساعت است و باید همه چرخ دنده های آن کار کنند تا نظم آن حفظ شود، بنابراین همه در این سیستم، ارزشمند هستند و ما اجازه نداریم بین ارکان و چرخ دنده های این ساعت تفاوت قائل شویم و همه باید برای ارتقاء و پیشرفت کشور نقش خود را ایفا کنند.

به گزارش ایسنا، اولین روز کاری محمدعلی زلفی گل در وزارت علوم و آیین تحویل مسند این وزارتخانه در حالی صبح امروز با حضور رسانه ها و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار شد که برخلاف اعلام قبلی مبنی بر حضور دکتر منصور غلامی وزیر سابق علوم در این مراسم حضور نداشت.

همچنین ببینید

مهاجرت ۲۵ درصد از اساتید دانشگاه در سالهای اخیر

مهاجرت ۲۵ درصد از اساتید دانشگاه در سالهای اخیر

وزیر علوم گفت: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *