خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » برگزاری دوره های توانمندسازی و بالندگی ویژه اساتید فنی و حرفه ای

برگزاری دوره های توانمندسازی و بالندگی ویژه اساتید فنی و حرفه ای

دانشگاه فنی و حرفه ای ۴۵ دوره توانمندسازی و بالندگی ویژه اساتید این دانشگاه در تابستان ۱۴۰۰ برگزار می کند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه کمیته علمی اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای روز گذشته برگزار شد در این جلسه ۴۵ دوره تخصصی و عمومی برای اساتید در تابستان ۱۴۰۰ انتخاب شد.

فرآیند انتخاب دوره‌های توانمندسازی و بالندگی اساتید در تابستان ۱۴۰۰ با استعلام از کارگروه‌های تخصصی برنامه ریزی درسی انجام و بر اساس اطلاعات جمع آوری شده ۵۵ دوره پیشنهاد شد.

با بررسی‌های صورت گرفته و انتخاب ۴۶ دوره در مرحله اول و هماهنگی با مراکز و دفتر نهاد مقام معظم رهبری ۳۵ دوره توانمندسازی و ۱۱ دوره بالندگی جهت طرح در جلسه کمیته علمی انتخاب شد که با برگزاری ۴۵ دوره توانمندسازی و بالندگی موافقت شد که در تابستان سال جاری برگزار می‌شود.

همچنین ببینید

حمایت مالی از پژوهش‌های علوم و فناوری‌های عصبی شناختی بنیاد علم ۱۴۰۴

حمایت مالی بنیاد علم از پژوهش های علوم و فناوری‌های عصبی شناختی ۱۴۰۴

بنیاد ملی علم ایران از موضوعات توسعه علوم و فناوری‌های عصبی شناختی تا سقف ۵ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *