خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » ابراز نگرانی رئیس دانشگاه خواجه نصیر درباره حقوق اعضای هیئت علمی

ابراز نگرانی رئیس دانشگاه خواجه نصیر درباره حقوق اعضای هیئت علمی

رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: در لایحه ۱۴۰۰ نگران حقوق اعضای هیئت علمی هستیم.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

فرهاد یزدان دوست، رئیس دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بودجه دانشگاه در لایحه ۱۴۰۰ اظهار کرد: بودجه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در لایحه ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته پیشرفت زیادی داشته است.

او افزود: اگر رقم پیشنهادی برای بودجه دانشگاه در لایحه ۱۴۰۰ تصویب شود باز هم کسری بودجه برای سال بعد خواهیم داشت و در این میان  ۸۰ الی ۹۰ درصد از کل بودجه دریافتی دانشگاه صرف پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان و اعضای هیئت علمی و فعالیت‌های پشتیبانی دانشگاه می شود و باقی مانده آن که مبلغ بسیار اندکی است در زمینه پذیرش، آموزش، نوآوری و فناوری خرج خواهد شد.

یزدان دوست تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونایی و گرانی‌های موجود در جامعه نگران این موضوع هستیم که شاید بودجه ۱۴۰۰ برای هزینه‌های دانشگاه کافی نباشد و ما را با مشکلات جدی مواجه کند.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی درباره وضعیت حقوق اعضای هیئت علمی گفت: در  بیشتر موارد تعداد قابل توجهی از کارکنان دانشگاه حقوق ماهیانه بیشتری را نسبت به اعضای هیئت علمی جوان دریافت می‌کنند و باید گفت که سطح حقوق اعضای هیئت علمی به خصوص آن‌هایی که تازه وارد هستند بسیار کم است و باید افزایش یابد.

او اضافه کرد: پایین بودن حقوق اعضای هیئت علمی جوان باعث می‌شود تا آن‌ها به علت ضعف در مشکلات اقتصادی و معیشتی برای مهاجرت جذب کشور‌های دیگر شوند که در نتیجه کاهش توان علمی کشور ما را در بردارد و به اینصورت نگرانی‌ها را بیشتر خواهد کرد.

یزدان دوست بیان کرد: حقوق هیئت علمی وزارت علوم با  هیئت علمی وزارت بهداشت تفاوت های زیادی دارد که درباره این موضوع اعتراض های زیادی صورت گرفته  و باید برای یکسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی دو وزارت خانه برنامه ریزی هایی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: تبعیض میان حقوق دریافتی اعضای هیئت علمی وزارت علوم و وزارت بهداشت نگران کننده است.  سقف حقوق با توجه به وضعیت قیمت‌ها و گرانی‌ها بسیار کم است و همین عامل باعث ضربه به فرایند کاری استادان خواهد شد و اکنون هم حقوقی که باید به استادان داده شود تا آن‌ها تنها روی فعالیت‌های علمی خود متمرکز شوند پرداخت نشده است.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

۲ دیدگاه

  1. واقعا مسخره هست به عنوان مثال که بنده سه سال پیش هیات علمی شدم و رتبه ۲۰۴ کشوری کنکور سال ۱۳۸۱ و فارغ التحصیل کارشناسی و ارشد از شریف و دکتری از تهران هستم الان حدود ۹ تومن میگیرم و یه کارمند دانشگاه که کلا پوشه میبره این طرف اون طرف، البته با سابقه کاری بیشتر، حدود ۱۰ میگیره. یا کارمندان مثلا شرکت نفت یا گاز یا ارتباطات با مدرک لیسانس که طرف جدول ضرب را فراموش کرده باید ۱۵ بگیره. البته داخل پرانتز بگم الان ناراحت نیستم، چرا که اون سالها که ما درس میخوندیم براحتی میشد حتی فول اسکولارشیپ از ۱۰۰ دانشگاه برتر آمریکا گرفت، و خودمون نرفتیم. دوستان ما الان مدرس دانشگاه هستند در آمریکا و ماهانه ۱۲۰۰۰ یورو میگیرند. البته همسرم پزشک متخصص هستند و حدودا ۴ برابر من در میاره. اگه ایشون نبود بیشک الان تیمارستان بودم. خدا به ما لطف کرد و همیشه شاکر هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *