خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » بررسی وضعیت ۱۵۲ بورسیه بلاتکلیف در جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی

بررسی وضعیت ۱۵۲ بورسیه بلاتکلیف در جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی

رئیس مرکز جذب وزارت علوم گفت: احکام صادره دیوان عدالت اداری برای جذب بورسیه‌ها فصل الخطاب است و در وزارت علوم، هیچ دانشگاهی اجازه ندارد که حتی برای اجرای این احکام تأخیر داشته باشد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۲۵۸ هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمدعلی کی نژاد رییس هیئت عالی جذب اعضای هیأت علمی به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

کی نژاد در این جلسه با تأکید بر اجرایی شدن احکام صادره دیوان عدالت اداری اظهار داشت: مراجع نظارتی و ضابط قضایی باید بر اجرایی شدن این احکام نظارت و رسیدگی داشته باشند.

وی با اشاره به معرفی بورسیه‌های مورد تأیید هیأت عالی جذب به دانشگاه‌ها افزود: طبق قانون دانشگاه بورسیه‌ خود را به دلایل مختلف جذب نکند، به مدت ۵ سال نمی تواند در آن رشته اعلام نیاز برای فراخوان کند.

رئیس هیأت عالی جذب در ادامه سخنان خود، بر اساس مصوبه هیأت عالی جذب، بر لزوم اجرایی شدن بند «ز» ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه و بند «پ» ماده ۹۰ قانون برنامه ششم توسعه برای مشمولین این بندها در مجلس ازجمله کارمندان ایثارگر و خانواده معظم شهدا و آزادگان تأکید کرد.

همچنین  محمدرضا رضوان طلب تصریح کرد: احکام صادره دیوان عدالت اداری برای جذب بورسیه‌ها فصل الخطاب است و در وزارت علوم، هیچ دانشگاهی اجازه ندارد که حتی برای اجرای این احکام تأخیر داشته باشد. بنابراین اجرای این احکام لازم الاجراست.

وی ادامه داد: ۱۵۲ بورسیه بلاتکلیف به این صورت است که یا حکم دیوان عدالت اداری دارند یا جایابی نشدند و یا اینکه جایابی شدند اما دانشگاه ظرفیت ندارد که بر این اساس مقرر شد هر کدام به پنج دانشگاه تعیین شده، معرفی و در یک دانشگاه جذب شوند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم با تأکید بر اینکه سازوکارهای مربوط به جذب تعریف شده و مشخص است، خاطرنشان کرد: پرونده متقاضی جذب ابتدا به هیأت اجرایی برای اعلام نظر ارسال می‌شود بعد از آن اگر نظر هیأت اجرایی مخالف بود متقاضی بر اساس ماده ٢٠ قانون رسیدگی به شکایات هیأت عالی می‌تواند درخواست تجدید نظر کند و اگر مجدداً نظر هیأت اجرایی مخالف بود، می‌تواند درخواست تجدید نظر از هیأت مرکزی کند و درصورت رد شدن هم در آخر می‌تواند از هیأت عالی جذب پیگیری کند که برای هر کدام از این مراحل درخواست تجدید نظر ۲ هفته و در مجموع ۸ هفته فرصت است.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *