رییس سازمان امور دانشجویان از افزایش سهمیه فرصتهای مطالعاتی داخل کشور به ۴۰۰ و افزایش ۲ برابری میزان مقرری دانشجویان در این زمینه خبر داد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش ایرنا، مجتبی صدیقی درباره فرصت های تحقیقاتی در ایام کرونا، افزود: با توجه به مشکلات اعزام و خروج دانشجویان و نیز مشکلات اجرایی در راستای نرخ ارز، سهمیه زیادی برای اعزام دانشجویان به فرصت های مطالعاتی در ۶ ماه دوم سال جاری اختصاص پیدا نکرد.
وی در خصوص ادامه طرح فرصت های مطالعاتی داخل به عنوان جایگزین فرصت مطالعاتی خارج از کشور، گفت: سازمان امور دانشجویان فرصت های مطالعاتی داخل را توصیه کرد تا دانشجویان این فرصت ها را در دانشگاه های بزرگ تر بگذرانند. برای این منظور میزان مقرری دانشجویان برای فرصت های داخل، همچنین وجوه پرداختی حمایتی به دانشگاه ها برای استفاده این دانشجویان از آزمایشگاه ها افزایش یافت.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه مقرری این فرصت ها برای ۶ ماه دوم سال ۲ برابر شده است، خاطرنشان کرد: محدودیتی برای سهمیه فرصت های مطالعاتی داخل وجود ندارد، از این رو امسال ۴۰۰ سهمیه فرصت مطالعاتی داخل کشور اختصاص یافت و دانشگاه ها از این سهمیه ها به طور کامل استفاده کردند.
رییس سازمان امور دانشجویان گفت: بسیاری از نیازهای دانشجویان برای اجرای پروژه ها با فرصت های مطالعاتی داخل کشور برآورده می شود. همچنین به جای اعزام یک دانشجوی دکتری به بورس خارج از کشور، هشت دانشجو می توانند از فرصت مطالعاتی داخل کشور استفاده کنند.
صدیقی درباره امکان ادامه فرصت مطالعاتی خارج از کشور افزود: اعزام به فرصت های مطالعاتی خارج از کشور برای مواردی که دانشجویان پروژه های اضطراری دارند، فقط به مدت ۶ ماه انجام می شود.
به گزارش ایرنا، از یک سال و نیم گذشته فرصت های مطالعاتی داخل کشور برای دانشجویان دکتری به دلیل نوسانات چشمگیر بهای ارز توسط سازمان امور دانشجویان صورت گرفته است. جدی بودن اجرای فرصت های مطالعاتی داخل تا جایی ادامه داشت که در دفترچه کنکور دکتری به دانشجویان اعلام شد فرصت های مطالعاتی داخل جایگزین بورس های خارج از کشور می شود.
در این شرایط تعداد دانشجویانی که در فاصله سال های ۹۳ تا ۹۷ از فرصت مطالعاتی خارج از کشور استفاده کردند، به کمتر از ۱۰۰ نفر رسید.
چگونه است که در این خبر خاطر نشان شده که سهمیه دو برابر شده است
اما دانشگاهها اطلاع ندارند و مسئولان مربوطه برای انجام این فرصت همکاری نمیکنند
مسئولان دانشکده که اصلا در جریان نیستند، مسئولان دانشگاه هم که تعطیل هستند و در خانه هایشان به سر میبرند
چگونه از این طرح باید استفاده کرد بعد از ده ماه تعطیلی دانشگاهها و عدم استفاده از امکانات اموزشی و حضور اساتید راهنما
متأسفانه این طرح فقط برای دانشجویان خاص و شاید دانشگاههای خاص باشد وگرنه در دانشگاه تربیت مدرس که استاد راهنما به معاون پژوهشی، معاون پژوهشی به مدیر گروه و مدیر گروه به پژوهش کل ارجاع میدهند و در پژوهش کل هم فردی برای پاسخ گویی نیست و عملا در این دانشگاه این طرح اجرا نمیشود اگر هم اجرا میشود برای افراد خاص از قبل تعیین شده است
الان به مدت ده ماه است که بدون هیچ امکانات آموزشی و راهنمایی استاد مانده ایم از طرفی چون آزمایشگاهی نیستیم خوابگاه هم نداریم
با این طرح میتوانستیم در یکی از دانشگاههای شهر خودمان پژوهش را دنبال کنیم، اما مثل همیشه باز هم افراد خاص از این سهمیه ها استفاده میکنند:(