خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » اعلام جزئیات پرداخت تسهیلات بانک ملی به اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد

اعلام جزئیات پرداخت تسهیلات بانک ملی به اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد، جزئیات وام اعضای هیات علمی و دانشجویان را بر اساس تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه آزاد و بانک ملی ایران ابلاغ کرد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی فداکار، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، «دستورالعمل اجرایی تفاهم‌نامه منعقده بین دانشگاه آزاد اسلامی و بانک ملی ایران» را به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی(سما) ابلاغ کرد.

جزئیات پرداخت تسهیلات دانشجویی دانشگاه آزاد

بر اساس بندهای این دستورالعمل، دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه، براساس مفاد تفاهم‌نامه منعقده در صورت تأیید نیاز دانشجو توسط واحد دانشگاهی، می‌توانند علاوه بر استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان واحد، وام های وزارتین علوم و بهداشت، از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند.

جدول

این تسهیلات به عنوان کمک‌هزینه شهریه تحصیلی دانشجویان بوده و به حساب شهریه دانشجو نزد واحد دانشگاهی مربوطه واریز می‌شود.

ثبت‌نام دانشجویان متقاضی در بخش صندوق رفاه دانشجویان سامانه www.sajed.iau.ir صورت می‌گیرد.

اعطای وام ۶۰میلیون تومانی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد

کارکنان و اعضای هیئت علمی رسمی (رسمی قطعی، رسمی آزمایشی)، پیمانی و قراردادی می‌توانند مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال با نرخ سود ۱۰ درصد با مدت بازپرداخت ۶۰ ماهه دریافت کنند.

بر اساس بندهای این دستورالعمل، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه که تاکنون برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی نشده‌اند، در صورتی که از بانک‌های عامل هیچ‌گونه کارت اعتباری دریافت نکرده‌اند، می‌توانند از تسهیلات اعطای کارت اعتباری به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال با نرخ سود ۱۲ درصد و با مدت بازپرداخت ۳۶ ماهه استفاده کنند.

همچنین ارائه کارت‌های اعتباری ارتباطی به سایر تسهیلات دریافتی کارکنان و اعضای هیئت علمی از بانک ملی نداشته و معرفی‌شدگان از طرف دانشگاه همزمان می‌توانند با رعایت مانده دو سوم حقوق و مزایا از تسهیلات پرداختی و کارت اعتباری استفاده کنند.

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *