خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » شرکت در فراخوان تنها مسیر هیات علمی شدن در دانشگاه

شرکت در فراخوان تنها مسیر هیات علمی شدن در دانشگاه

وزیر علوم گفت: برای هیات علمی شدن حتما افراد باید روند جذب یعنی شرکت در فراخوان را طی کنند و مسیر دیگری برای حضور این افراد وجود ندارد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

وضعیت نیروهای حق‌التدریسی در دانشگاه‌ها

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در نشست خبری با خبرنگاران گفت: ما در دانشگاه‌ها به این صورت روند داریم که همکاری افراد به عنوان عضو هیات علمی صرفا از طریق شرکت در فراخوان‌ها و طی مراحل جذب صورت بگیرد، بنابراین کسانی که در دانشگاه‌ها به شکل حق‌التدریسی دروس را ارائه می‌دهند دو نوع هستند گروه اول یا استخدام مجموعه‌های دولتی و یا غیردولتی هستند یعنی شغل دارند اما بنابر تخصص دانشگاه‌ها از آنها تقاضا می‌کند که یک یا دو درسی را در آن مرکز ارائه دهد.

وی ادامه داد: اما تعداد دیگر نیز افرادی هستند که فارغ‌التحصیل مقاطع دکتری یا کارشناسی ارشد هستند اما هنوز جذب یا استخدام جایی نشدند. این افراد در دانشگاه‌ها به عنوان حق‌التدریس همکاری می‌کنند. این همکاری براساس قرارداد مشخص و در زمانی محدود صورت می‌گیرد، یعنی هر نفر برای یک یا چند درس یک قرارداد یک ترم را منعقد می‌کند و در پایان ترم هیچ رابطه‌ دیگری با دانشگاه یا موسسه ندارد مگر این‌که قرارداد جدید دیگری منعقد کند.

شرکت در فراخوان تنها مسیر هیات علمی شدن در دانشگاه

وی تاکید کرد: تشابه اسمی حق‌التدریسی، آموزش پرورش و وزارت علوم موجب شد که مقایسه‌ای بین وضعیت این نیروها در زیرمجموعه‌های این دو وزارتخانه صورت گیرد که اصلا قابل تامین نیست بنابراین همه کسانی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌کنند حتما شرایط علمی را برای تدریس دارند، اما برای این‌که به نیروی هیات علمی تبدیل شوند حتما باید روند جذب یعنی شرکت در فراخوان را طی کنند و مسیر دیگری برای حضور این افراد وجود ندارد.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

۵ دیدگاه

  1. سلام .دقیقا مطلب عالی رو بیان فرمودید دوست عزیز بنده و بسیاری از دوستان نیز در رشته کشاورزی با مشقت فراوان که حتی تو شهرای دیگه دانشجو بودیم با کلی ذوق و شوق درس خوندیم و تا مقطع دکترا هم پیش رفتیم ..سال هاست حق التدریس تدریس داریم اما واقعا جای تاسف هست که انگار هیچکس بفکر قشر تحصیلکرده علی الخصوص رشته کشاورزی نیست

  2. با سلام، اینکه شرکت در فراخوانی راه حل خوب و. درستی هست عالیه، چون در اینصورت افرادی که شرایط سنی شرکت در آزمون را ندارند به خودی خود حذف میشوند و راه برای کسانی که جوانتر هستند باز میماند، حالا ماها که عمری بصورت حق التدریس درس داده ایم و الان سنی از ما گذشته دیگر برای جامعه داتشگاهی بازدهی نداریم، این بهترین عدالتی هست که در حق ما میشود

  3. سلام. سال ۹۵ در فراخوان شرکت کردم تا سال۹۷ با کلی زحمت مراحل رو گذراندم و تاییدیه هیات علمی بنده به دانشگاه ارسال گردید. از اون زمان تا حالا برام حکم نمیزنن… پاسکاری های دانشگاه و وزارت ادامه داره … چنانچه اگر بنده خدای ناکرده زندانی میبودم تا حالا چندین عفو و شاید حکم بهم تعلق می گرفت… این روزها کارم شده انتظار و حسرت روزهای رفته!

    • سلام
      خیلی جالبه دوست عزیز. من هم دقیقا مشکل شما را دارم. سال ۹۵ که در فراخوان شرکت کردم و سال ۹۷ تاییدیه وزارت علوم برای من صادر شده ولی به دلیل عدم تامین اعتبار هنوز حجم زده نشده. واقعا اتفاق مسخره ای در حال رخ دادن هست. فرایند استخدام ۴ سال طول کشیده. هیچ کس پاسخگو نیست. از طرفی در سامانه جذب هم امکان انتخاب جدید ندارم چون تاییدیه برای من صادر شده. ای کاش این مسئولین فقط ۱ ماه به جای ما این انتظار را تحمل می کردند.

  4. سلام
    رشته های دانشگاهی کشاورزی هیچ جا استخدام ندارند. پس برای چی ما این رشته ها رو خوندیم. اگه قرار بود بیکار باشیم خوب اصلا دانشگاه نمی رفتیم . واقعا بیکاری خسته کننده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *