شیوه نامه فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی در جامعه و صنعت، اشتغال عضو هیات علمی در دوره فرصت مطالعاتی در سازمان های دیگر را ممنوع کرد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرگزاری فارس، شیوه نامه فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی در جامعه و صنعت، اشتغال عضو هیات علمی در دوره فرصت مطالعاتی در سازمان های دیگر را ممنوع کرد.
این شیوه نامه ضوابط و شرایط متقاضیان حضور در دوره های فرصت مطالعاتی را مشخص کرده است.
براساس الزامات این شیوه نامه، عضو هیات علمی در دوره فرصت مطالعاتی مجاز به اشتغال در سازمان دیگری نیست.
*الزامات فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در جامعه و صنعت
براین اساس از دیگر الزامات این شیوه نامه، رشته و تخصص عضو هیئت علمی با نیازهای واحد عملیاتی باید مرتبط باشد.
عضو هیئت علمی متقاضی استفاده از فرصت مطالعاتی باید در دو سال گذشته رکود علمی نداشته باشد.
دوره فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت برای اعضای هیئت علمی در دوره پیمانی دستکم ۶ ماه تمام وقت یا ۱۲ ماه نیمه وقت و در دوره رسمی آزمایشی ۳ ماه تمام وقت یا ۶ ماه نیمهوقت است.
براساس بندهای د ماده ۱۲ و ۱۴ آییننامه استخدامی برای تبدیل وضعیت اعضای هیئت علمی که از ابتدای سال ۱۳۹۸ دوره پیمانی یا رسمی آزمایشی را آغاز میکنند، گذراندن فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت الزامی است.
اعضای هیئت علمی دارای مرتبه علمی دانشیار و استادی نیز با گذراندن دورههای تماموقت ۳ ماهه یا پارهوقت ۶ ماهه از مزایای تشویقی فرصتها بهرهمند میشوند. مؤسسه میتواند آییننامه ترفیع خود را به گونهای اصلاح کند که امتیازات مربوطه برای استادان و دانشیاران اعزامشونده به فرصت مطالعاتی درنظر گرفته شود.
شرایط پذیرش در فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در جامعه و صنعت
همچنین برای استفاده مجدد از فرصت مطالعاتی (جز فرصتهای مطالعاتی الزامی در دورههای پیمانی و رسمی آزمایشی) باید دستکم ۵ برابر زمان دوره فرصت مطالعاتی قبلی از اتمام آن دوره گذشته باشد. مدت استفاده از مرخصی بدون حقوق نیز به این مدت اضافه میشود.
در موارد بسیار خاص، با تشخیص هیئت رئیسه در خصوص اینکه عضو هیئت علمی از تجربه کافی در صنعت یا جامعه برخوردار است یا در رشتههایی که امکان فرصت مطالعاتی فراهم نباشد، مؤسسه شرایط جایگزین تعیین و اجرا میکند.
این شیوه نامه به امضای محمد سعید سیف دفتر سیاست گذاری فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسعود برومند معاون وقت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است.