خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » آغاز ثبت نام هیات علمی های پزشکی در ارشد علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی

آغاز ثبت نام هیات علمی های پزشکی در ارشد علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی

اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی می توانند در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی سال ۹۹ ثبت نام کنند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش مهر، دانشکده سلامت و دین دانشگاه علوم پزشکی قم، در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ از بین اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته «علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی» دانشجو می پذیرد.

داوطلبان می توانند ضمن مطالعه شرایط مندرج در اطلاعیه، نسبت به ثبت نام در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir اقدام کنند.

بر اساس مصوبه هیات ممیزه مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانش آموختگان رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی، پس از اتمام دوره و ارائه مدرک تحصیلی به دانشگاه محل خدمت خود، از یک پایه ترفیع تشویقی برخوردار خواهند شد.

تمام داوطلبان می توانند پیش از اقدام به ثبت نام، برنامه آموزشی مصوب رشته علوم حدیث را در سایت دانشکده سلامت و دین دانشگاه علوم پزشکی قم مطالعه کنند.

عضویت در هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر در هر یک از رشته های تخصصی علوم پزشکی از ضوابط شرکت در آزمون است.

اعضای هیات علمی گروه های عمومی و معارف اسلامی، مشمول این فراخوان نیستند. در شرایط مساوی، اولویت پذیرش با اعضای هیات علمی رسمی و پیمانی خواهد بود.

داوطلبان باید نسبت به تکمیل ثبت نام در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی و بارگذاری مدارک درخواستی تا دریافت کد رهگیری (هزینه ثبت نام ۴۵۶ هزار ریال معادل ۴۵ هزار و ۶۰۰ تومان است) اقدام کنند.

حضور در جلسه مصاحبه و ارائه مدارک و مستندات مورد نیاز (زمان و مکان مصاحبه و مدارک مورد نیاز و سایر جزئیات فرایند مصاحبه از طریق وبسایت دانشکده سلامت و دین اطلاع رسانی می شود) الزامی است.

شروع به تحصیل در رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی از مهر ۱۳۹۹ و بر اساس تقویم دانشگاهی ابلاغی وزارت بهداشت خواهد بود.

تحصیل در رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی به صورت کاملاً الکترونیکی شامل مشاهده محتواهای الکترونیک بارگذاری شده در سامانه و نیز کلاس های همزمان و جلسات مجازی رفع اشکال خواهد بود. دانشجویان متعهد خواهند شد در جلساتی که حسب ضرورت توسط دانشکده ترتیب داده می شود، حضور یابند.

با توجه به اینکه گذراندن رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی، مستلزم گذراندن دروس پیشنیاز مربوطه است، دانشجویان مکلف به گذراندن ۴ نیمسال دروس نظری (حدود ۴۵ واحد درسی) به همراه پایان نامه خواهند بود.

با توجه به ارائه ۱۲ واحد درسی به صورت میانگین در هر نیمسال تحصیلی، گذراندن دروس ارائه شده، مستلزم صرف زمان لازم برای مشاهده محتواهای آموزشی الکترونیک، انجام مطالعات تکمیلی و نیز انجام تکالیف تعیین شده توسط اساتید مربوطه و ارسال به موقع آن و سایر فعالیتهای مورد نیاز برای گذراندن دوره خواهد بود.

دانشکده سلامت و دین، تعهدی در قبال ادامه تحصیل دانش آموختگان این رشته در مقاطع بالاتر مرتبط ندارد.

دانشجویان این رشته تابع مقررات و ضوابط مندرج در آیین نامه کارشناسی ارشد و نیز آیین نامه آموزش از راه دور دانشگاه های علوم پزشکی کشور و سایر مصوبات و مقررات مرتبط است.

تحصیل در رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی در حال حاضر، مشمول پرداخت شهریه نیست.

ثبت نام این فراخوان از امروز ۱۹ خرداد آغاز شده و تا ۲۱ خرداد ادامه دارد. ثبت نام از طریق سایت http://sanjeshp.ir انجام می شود.

فرایند گزینش و پذیرش دانشجو برای رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی شامل مراحل بررسی و احراز شرایط عمومی داوطلبان، بررسی سوابق علمی داوطلبان واجد شرایط و برگزاری مصاحبه است.

جلسه مصاحبه، با هدف آشنایی داوطلبان با شرایط رشته و دانشکده و نیز بررسی وضعیت داوطلب از نظر انگیزه و توانمندی های لازم برای تحصیل در رشته برگزار می شود و مبتنی بر دانش تخصصی فرد نیست. زمان برگزاری مصاحبه، نیمه اول شهریور و در محل دانشکده سلامت و دین در شهر مقدس قم خواهد بود.

پذیرش دانشجو به مدت یک نیمسال، به صورت مشروط و به عنوان دانشپذیر صورت گرفته و پذیرش قطعی در صورت احراز شرایط آموزشی مورد نظر از قبیل صرف زمان کافی برای مشاهده محتواها، انجام به موقع تکالیف و موفقیت در آزمون های پایان نیمسال، صورت خواهد گرفت.

همچنین ببینید

طرح شهید احمدی روشن برای اساتید متقاضی راهبری هسته‌های مسئله‌محور

آغاز ثبت‌نام طرح شهید احمدی روشن ویژه اساتید دانشگاه‌ها

فراخوان نهمین دوره طرح شهید احمدی روشن ویژه اساتید متقاضی راهبری هسته‌های مسئله‌محور پژوهشی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *