اخبار وب سایت علمی در پیام رسان بله

خانه » اخبار دوره دکتری » عدم تحقق برنامه اعزام دانشجویان دکترا به فرصت مطالعاتی در سال ۹۸

عدم تحقق برنامه اعزام دانشجویان دکترا به فرصت مطالعاتی در سال ۹۸

معاون دانشجویی وزیر علوم گفت: اعزام هزار و ۸۰۰ دانشجوی دکتری به فرصت مطالعاتی داخل و خارج در سال ۹۸ پیش‌بینی شده بود که در عمل هزار و ۲۵۰ نفر اعزام شدند.

در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی

مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: ظرفیت فرصت‌های مطالعاتی دانشجویان دکترا ۶ ماهه اعلام می‌شود و در مجموع طبق برنامه سازمان امور دانشجویان برای سال ۹۸ اعزام هزار و ۸۰۰ نفر دانشجوی دکتری به فرصت مطالعاتی داخل و خارج پیش‌بینی شده بود که به دلیل مشکلاتی از جمله کمبود منابع مالی این برنامه کمتر از پیش‌بینی عملیاتی شد.

وی گفت: در مجموع در سال ۹۸ برنامه اعزام هزار و ۲۵۰ نفر از دانشجویان به فرصت مطالعاتی داخل و خارج از کشور عملی شد که البته برخی دانشجویان از اعزام منصرف می‌شوند و در آخر سال هم شرایط ویژه‌ای در کشور ایجاد شد.

وی گفت: برای تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج دانشجویان دکترا، نیازمند منابع مالی بیشتری بودیم و از این رو از بانک مرکزی درخواست اعتبار جدیدی در این بخش را داشتیم که بتوانیم این برنامه را در نیمه دوم سال ۹۸ عملیاتی کنیم و سهمیه‌های جدیدی را اضافه کنیم که البته این بودجه تامین نشد.

صدیقی تصریح کرد: برنامه سازمان امور دانشجویان برای اعزام دانشجویان دکتری به فرصت‌های مطالعاتی در سال ۹۹ هنوز نهایی نشده است و در آینده اعلام می‌شود.

همچنین ببینید

حذف محدودیت ارسال پیشنهاده برای بهره‌مندی از حمایت‌های مستمر غیرفراخوانی برای طرح‌های پسادکتری

حذف محدودیت ارسال پیشنهاده برای بهره‌مندی از حمایت‌های مستمر غیرفراخوانی برای طرح‌های پسادکتری

باتوجه به کاهش سطح دسترسی‌ها در روزهای اخیر امکان ارسال طرح پژوهشی مستمر غیرفراخوانی نیز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *