رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۵۰ دانشجو از طریق فرصت مطالعاتی به کشورهای خارجی اعزام شدند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش ایسنا، مجتبی صدیقی در حاشیه افتتاح طرحهای ورزشی دانشگاه سمنان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۵۰ دانشجو از طریق فرصت مطالعاتی به کشورهای خارجی اعزام شدند. سازمان امور دانشجویان ترجیح میدهد کمبودها را از طریق فرصتهای مطالعاتی داخل و خارج از کشور جبران کند و سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ نفر از این فرصتهای خارجی و داخلی استفاده کردند. سهمیه این فرصت مطالعاتی در نیمه نخست امسال و باقیمانده سال تحصیلی گذشته حدود ۸۰۰ نفر است.
صدیقی با بیان اینکه توسعه روابط بینالمللی یکی از سیاستهای وزارت علوم است، بیان کرد: بینالمللی شدن دانشگاهها از دیگر هدفهای این وزارتخانه است چرا که دانشگاههای کشور توان مطلوب برای افزایش ارتباط و همکاری با دانشگاههای کشورهای دیگر را دارند. ۴۰ دانشگاه کشور مجوز پذیرش دانشجوی خارجی را دارند که تعداد دانشگاههای دارای مجوز این مساله روند افزایشی دارد.
به گفتهی رئیس سازمان امور دانشجویان جمعیت دانشجویان خارجی در وزارت علوم به ۲۹ هزار نفر، در دانشگاه آزاد اسلامی بیش از هشت هزار نفر و در وزارت بهداشت به سه هزار نفر رسیده است.
پرداخت پنج هزار میلیارد ریال وام دانشجویی در سال تحصیلی جدید
معاون وزیر علوم با بیان اینکه در حدود ۲۱ نوع تسهیلات به دانشجویان پرداخت میشود گفت: حدود پنج هزار میلیارد ریال وام در سال تحصیلی جدید به دانشجویان پرداخت می شود.
وامهای ضروری، مسکن، ودیعه، زیارت و ازدواج از جمله وامهای ارائه شده به دانشجویان است.
صدیقی با اشاره به اینکه یکی از ماموریتهای اصلی صندوق رفاه، اعطای وام و تسهیلات به دانشجویان است، یادآور شد: با تمام مشکلات اعتباری امسال و محدودیتهایی که وجود دارد، صندوق رفاه برای افزایش سهم وام دانشجویی تلاش کرده است.
وی با اشاره به استقبال از وام ضروری و شهریه دانشگاهی از سوی دانشجویان، افزود: در سال تحصیلی گذشته چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دانشجویی پرداخت شد. تسهیلات دانشجویان دکتری ۳۴ درصد کل وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم را شامل میشود.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: بحران صندلیهای خالی دانشگاهها در دانشگاههای دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آن شکل دیده نمیشود و در برخی از رشتهها مانند علوم پایه و کشاورزی در شهرستانها ممکن است، ظرفیت تکمیل نشده باشد.