خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » ظرفیت خالی دانشگاه علم و صنعت برای اعزام اساتید به فرصت مطالعاتی بلندمدت

ظرفیت خالی دانشگاه علم و صنعت برای اعزام اساتید به فرصت مطالعاتی بلندمدت

معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به ظرفیت ۱۲ نفری اعضای هیئت علمی این دانشگاه به منظور اعزام به فرصت مطالعاتی بلند مدت گفت: تاکنون ۶ متقاضی اعزام شده‌اند و هنوز ظرفیت خالی در این زمینه وجود دارد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

دکتر تورج محمدی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به تشریح برنامه دانشگاه علم و صنعت در حوزه فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر دو نوع فرصت مطالعاتی کوتاه مدت و بلند مدت در دانشگاه علم و صنعت وجود دارد که در فرصت مطالعاتی کوتاه مدت اعضای هیئت علمی به مدت دو و فرصت مطالعاتی بلند مدت نیز به مدت ۶ الی ۱۲ ماه به خارج از کشور اعزام می‌شوند. البته ما فرصت مطالعاتی داخل از کشور داریم که معمولاً برای دانشگاه‌های سطح ۳ و ۴ مرسوم است که برای حضور در دانشگاه‌های سطح ۱ دوره‌های را اعزام می‌شوند اما از این نوع فرصت استقبال چندانی صورت نمی‌گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: برای فرصت‌های مطالعاتی کوتاه و بلندت مدت تعرفه‌های مشخصی وجود دارد و ما برای فرصت‌های مطالعاتی کوتاه مدت مبلغ ریالی که حدود آن ۱۵ الی ۲۰ میلیون تومان است تعریف می‌کنیم و اساتید مابقی هزینه‌ها را به صورت شخصی پرداخت می‌کنند و برای فرصت مطالعاتی بلند مدت به جز پرداخت حقوق ماهیانه، مبلغ ۷۵ میلیون تومان کمک هزینه از طرف دانشگاه پرداخت می‌شود؛ در واقع ۷۰ درصد هزینه‌های فرصت مطالعاتی از سوی دانشگاه به اعضای هیئت علمی پرداخت می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت همچنین تصریح کرد: تصور ما این است افرادی که برای فرصت مطالعاتی اعزام و به اندازه ۳۰ درصد هزینه‌ها از جیب خود پرداخت می‌کنند، می‌توانند دستاورد موفقی داشته باشند که این دستاورد به نفع آن استاد نیز خواهد بود.

دکتر محمدی هزینه بالای فرصت مطالعاتی را علت کاهش تقاضا در این زمینه عنوان کرد و گفت: برای سال ۹۸ تعداد ۱۲ ظرفیت برای اعزام اعضای هیئت علمی به فرصت مطالعات بلند مدت داشتیم که تاکنون ۶ نفر برای این فرصت اعزام شده‌اند و ظرفیت خالی برای اعزام وجود دارد

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای فرصت مطالعاتی کوتاه مدت نیز با استقبال کمی از سوی اعضا مواجهیم به طوری که سال گذشته ۲ نفر از این فرصت استفاده کردند و امسال نیز پیش بینی می‌کنیم این تعداد به ۴ نفر برسد. در واقع ما محدودیتی برای اعزام فرصت مطالعاتی کوتاه مدت نداریم و اعضای هیئت علمی می‌توانند در این زمینه ثبت نام کنند.

همچنین ببینید

توزیع جغرافیایی اعضای هیات علمی زن در ایران

براساس آمار آموزش عالی به‌ترتیب استان‌های کرمان، خراسان شمالی و هرمزگان بیشترین سهم اعضای هیئت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *