خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » لزوم استمرار فرصت مطالعاتی اساتید علی رغم بالا رفتن نرخ ارز

لزوم استمرار فرصت مطالعاتی اساتید علی رغم بالا رفتن نرخ ارز

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: نباید فرصت‌ های مطالعاتی اساتید به دلیل مشکل نرخ ارز متوقف شود.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود فتوحی ظهر امروز در نشست خبری در دانشگاه تهران در خصوص وضعیت پروژه ارتقا ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشکده کشور به تراز بین المللی گفت:  هر یک از این دانشگاه ها برنامه های خود را ارائه دادند و برای اجرای این برنامه ها یک ناظر برای این مراکز تعیین شده است.

وی اظهار داشت: اندکی بودجه تاکنون برای اجرای این پروژه در اختیار دانشگاه های معتبر قرار گرفته اما مبلغ آن کم بوده و قرار است تخصیص های بیشتری در این زمینه اعطا شود.

فتوحی در خصوص ایجاد رشته های میان رشته ای تصریح کرد: در دانشگاه صنعتی شریف رشته های میان رشته ای مهندسی اعصاب و اقتصاد انرژی تصویب شده و قرار است در این رشته ها دانشجوی دکتری پذیرش شود.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی نیازمند بازنگری کلی در برنامه های آموزشی دانشگاه ها هستیم که دانشگاه شریف این روند را آغاز کرده است.

رئیس دانشگاه شریف گفت: در حال حاضر دانشگاه‌ها با مشکل قیمت ارز مواجه هستند. نباید فرصت‌های مطالعاتی اساتید به این دلیل متوقف شود.

همچنین ببینید

کاهش دوره دکتری به ۳ سال و تغییرات جدید آزمون جامع

کاهش دوره دکتری به ۳ سال و تغییرات جدید آزمون جامع

وزیر علوم از در دستور کار قرار گرفتن کاهش طول دوره دکتری از ۴ به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *