خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » پیگیری افزایش و همترازی حقوق اساتید وزارت علوم با وزارت بهداشت

پیگیری افزایش و همترازی حقوق اساتید وزارت علوم با وزارت بهداشت

وزیر علوم از پیگیری افزایش حقوق اعضای هیات علمی وزارت علوم همانند اعضای هیات علمی وزارت بهداشت خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

منصور غلامی در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره همترازی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه های وزارت علوم با وزارت بهداشت گفت: چندین سال است که افزایش حقوق هیئت علمی نداشته ایم. افزایش هایی که معمولا هیئت امنای دانشگاه ها تصویب می کنند.

وی ادامه داد: بررسی راهکارهایی برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه های وزارت علوم از ۷ ماه پیش آغاز شد تا جامعه علمی ما بتوانند با قوت و دلگرمی بیشتری در حد شانشان حمایت شوند و کارشان را همچنان که موثر بوده ادامه دهند.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: در این بررسی ها به نتیجه رسیدیم که بعضی تفاوت ها بین حقوق اساتید فعال شاغل در حوزه علوم پایه پزشکی است و یک آیتمی بیشتر از اعضای هیئت علمی وزارت علوم دارند که هیئت امنای آن دانشگاه ها برای آنها تصویب کرده اند.

وی افزود:تقاضای ما از معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه این است که این اجازه را بدهند تا این افزایش برای اعضای هیئت علمی وزارت علوم نیز تامین شود .

غلامی  ادامه داد: نظر موافق و مساعد آنها در حال بررسی است که امیدواریم به نتیجه مورد نظر برسد.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

۸ دیدگاه

  1. با سلام.
    از آقای دکتر غلامی که پیگیری افزایش و همترازی حقوق اساتید وزارت علوم با وزارت بهداشت هستند تشکر ویژه میکنیم امیدوارم که این کار را به نتیجه برسانند و تا آخر به جد پیگیر باشند تا نتیجه بدهد. اما در جواب آنهایی که میگویند حقوق هیات علمی ها، زیاد است آنها خیلی در اشتباه هستند و انصافا از روی هوا و هوس و بدون تحقیق و غیر علمی حرف میزنند چون نه در بطن کار قرار گرفته اند و نه خبر از خیلی از جزییات دارند. یک کسی که چهار سال در نوبت هیات علمی است و چقدر زجر کشیده و حالا بعد از چهل سالگی، میخواهد هیات علمی به صورت پیمانی شود و بعد از ۸ الی ۱۰ سال که سابقه کاری درست کند رسمی شود. که بیش از ۳۳ سال فقط مشغول به درس و بحث و تحقیق و پژوهش بوده و حالا هیات علمی میخواهد بشود. بعضی ها متاسفانه خیلی کوته فکرند و بابت یک رساله که شاید این رساله اگر بعد از دوسال تمام شود یک حق زحمه ای به استاد راهنما آن هم حداکثر یک میلیون تومان بعد از دو سال دفاعیه رساله میدهند. این چه جور تفکری است که حقوق هیات علمی ها زیاد است و بابت رساله ها پول میدهند این فقط یک تبلیغ بیهوده و شبهه ای مزخرف در اذهان بعضی ها شده و این شبه ها و تبلیغات بیهوده را نشر دادند که اساتید هیات علمی را تخریب نمایند. اتفاقاً آنهایی که با سن کم در ادرات و جاهای دیگر استخدام شدند از هر جهت بهتر و برایشان مفیدتر هست چون نه این همه درس خوانده اند و زجر و زحمت و اعصاب خوردکنی برایشان بوده و از طرفی با سن کم استخدام شدند و تا چهل یا چهل و پنج سالگی بازنشست میشوند و حالا یک عضو هیات علمی که جوانی اش صرف علمی شده و دیگه اعصابی ندارد و نایی برایش نمانده حالا بعد از چهل سالگی میخواهد هیات علمی شود؟؟؟؟؟!!!!!!!!

  2. سلام بله حقوق هیات علمی های وزارت علوم با توجه به تحصیلات و زحماتشون خیلی کم۰ بقیه کارمندان در ادارات دیگر به جز دانشگاه ازمزایای زیادی برخوردارندمانند اضافه کار…………. ولی هات علمی ها این مزایا را ندارند هیات علمی ها حتی برای خانه هایی که دانشگاهها در اختیارشان قرار میرهد کرایه هنگفتی پرداخت می کنند. اگر تا نصفه شب هم در دانشگاه باشندحقوق اضافه کاری ندارند وبرای رساله مبلغ ناچیزی بهشون میدند ولی وقت زیادی علاوه بر ساعات کاری حتی روزهای تعطیل و نصف شب در خانه باید برای دانشجو ها سپری کنند.و با توجه به اینکه تا سن های بالا سالهای زیادی درس خوانده و در سن بالاتازه اولین حقوقشان را دریافت میکنند وطی سالهای اخیر حقوقشان اضافه نمیشه و در نتیجه خیلی از انها حتما ایران را ترک می کنند و خواهند کرد.

  3. به جای افزایش حقوق به فکر افزایش تعداد استخدام باشید و باساتید قدیمی و پیر را زودتر بازنشست کنید تا جا برای جوانان پویا و مشتاق باز شود.

  4. با سلام- دوستان عزیزی که به حقوق اعضاء هیات علمی دانشگاهها انتقاد دارند دقت نمایند که یک کارمند در سن ۲۵ سالگی استخدام می شود در حالیکه یک هیات بعد دوران سخت تحصیل در دانشگاههای معتبر و ۱۰ سال سابقه کار علمی و اجرایی معتبر در سن ۴۰ سالگی هیات علمی دانشگاه می شود، با احترام به همه کارمندان و کارگران بزرگوار اگر شما هم این دوران سخت بدون حقوق را می گذراندید شاید شما هم توقع بیشتری داشتید و همچنین باتوجه به این نکته که در عرض چندین ماه بیش از ۹۰ درصد هیات علمی های دانشگاههای دولتی می توانند پذیرش کار علمی از دانشگاههای معتبر دنیا بگیرند و از کشور خارج شوند. گوشه ای از واقعیتهای هیات علمی

  5. اعضای هیات علمی بعضا بعد از چهل سالگی استخدام میشوند و در ابتدای استخدام شدن حقوق نسبتا پایینی دارند

  6. وزارت علوم در فکر آنست که حقوق اعضای هیات علمی خود را به حقوق اعضای هیات علمی وزارت بهداشت و در مان برسانند اما دانشگاه آزاد اسلامی روز به روز عقب گرد کرده و کم کم دارد حقوق دانشگاه آزاد را به آموزش و پرورش می رساند .!!!!!!!!!
    وبعد از اعضای هیات علمی هم انتظار دارد که در حوزه آموزشی و پژوهشی پا به پای وزارت علوم حرکت کند .

  7. سلام
    به پیر به پیغمبر حقوق فعلی اعضای هیأت علمی برای آنها زیاد است.
    اصلاً همین که حقوق این قشر بیشتر از بقیه دستگاه هاست بر چه مبنایی است؟
    ثانیاً این قشر ده ها پایان نامه و رساله دکتری و پروژه و … در آن واحد برمیدارند و حقوقشان حداقل دو برابر فیش دریافتی آنان است

  8. دکتر غلامی گرامی الان هم ماشاءالله حقوق اساتید وزارت علوم خیلی کم نیست نسبت به مشاغل دیگر در رتبه های اول حقوقی کشور هستند. معلم آموزش و پرورش که دکتری دارد و حقوق بسیار پایین دارد چه بگوید؟!؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *