دانشجویان دوره دکتری برای اینکه بتوانند آینده بهتری را برای خود ترسیم کنند بهتر است در حین تحصیل فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی بگذرانند، البته گذراندن این دوره ضوابطی دارد که دانشجویان باید به آنها توجه کنند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرگزاری آنا، فرصت مطالعاتی بخشی از تحصیلات دوره دکتری است که دانشجویان این دوره میتوانند بعد از دفاع از آن استفاده کنند.
تجربه افرادی که این دوره را سپری کردهاند نشان میدهد، افرادی که این دوره را میگذراند شانس بیشتری برای جذب دارند. دانشجویان دوره دکتری به مدت ۶ تا ۹ میتوانند از فرصت مطالعاتی داخل و خارجی استفاده کنند.
دانشجویان برای اینکه استفاده بهتر از فرصت مطالعاتی خارج باید لیستی از استادان و دانشگاههای منتخب تهیه کنند و در مرحله باید با استادان مکاتبه کنند.
درخواست نامه پذیرش از استاد در مرحله بعدی قرار دارد. این نامه از طرف دانشگاه میزبان صادر میشود که دانشجو را به عنوان محقق در دوره فرصت مطالعاتی پذیرفتهاند. این نامه امکاناتی که قرار است در دانشگاه میزبان در اختیار دانشجو قرار میدهد. اکثر دانشگاهها فرمتهای مشخصی برای این نامهها وجود دارند و نیازی نیست دانشجو این نامه را تنظیم کنند.
شیوهنامه فرصت مطالعاتی دانشجویان دکتری سال ۹۷
بر اساس شیوهنامه اجرایی فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت داخل و خارج کشور و شرکت در کنفرانسهای علمی، متقاضی باید دانشجوی تماموقت دورههای حضوری دانشگاهها یا پژوهشگاههای دولتی باشد.
متقاضی آزمون جامع خود را با موفقیت گذرانده و طرح پیشنهادی رساله دکتری وی نیز تصویب شده باشد.
متقاضی در زمینهای هم راستا با موضوع رساله دکتری خود از یک دانشگاه معتبرنامه پذیرش را که به تأیید گروه تخصصی (آموزشی یا پژوهشی) رسیده ارائه کند.
به هنگام اعزام حداقل ۳ سال از شروع تحصیل وی گذشته باشد. برای اعزام به خارج از کشور علاوه بر دارا بودن حد نصاب ۵۰ در صد از نمره زبان msrt یا نمره معادل آن از آزمونهای معتبر دیگر مانند tolimo،gre،ielts،tofel به تشخیص اداره کل بورس، به تأیید گروه تخصصی دانشگاه، مهارت لازم را نیز برای مکالمه در خارج از کشور داشته باشد. به تأیید دانشگاه ویژگیهای لازم تعهدی و اخلاقی برای حفظ شئونات اسلامی ایران را دارا باشد.
با توجه به محدودیت سهمیه دانشگاهها در شرایط مساوی اولویت اعزام با دانشجویانی است که به تشخیص دانشگاه از سوابق علمی و پژوهشی بالایی برخوردارند.
همچنین مقرری ارزی دانشجویان بورسیه برای فرصت تحقیقاتی خارج از کشور برای هر ماه اقامت برابر با مصوبات هیأت وزیران و کمک هزینه ریالی تعیین میشود.