خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » برنامه ریزی وزارت علوم برای جلوگیری از کاهش فرصت های مطالعاتی
شرایط عازم بورسیه دکتری خارج 98 - 99

برنامه ریزی وزارت علوم برای جلوگیری از کاهش فرصت های مطالعاتی

مدیرکل بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان گفت: در حال برنامه ریزی هستیم تا در نیمه دوم سال جاری خللی در روند فرصت مطالعاتی ایجاد نشود.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

ابراهیم حاجی زاده در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره کاهش فرصت مطالعاتی دانشجویان با توجه تحولات ارزی گفت: وقتی قیمت ارز دو برابر شود، به طور قطع سهمیه کم تر می شود در این شرایط باید مدیریت و اولویت بندی صورت گیرد.

وی ادامه داد: ولی درحال حاضر سهمیه‌های فرصت مطالعاتی کاهش پیدا نکرده و روال سابق را دارد، دانشگاه‌ها اغلب از سهمیه‌های فرصت مطالعاتی که به آنها اختصاص داده شده بود، استفاده کرده اند.

مدیرکل بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه حدود ۲ هزار فرصت مطالعاتی خارج از کشور برای سال جاری پیش بینی شده بود، افزود: در نیمه اول سال جاری حدود یک هزار نفر از این فرصت مطالعاتی استفاده کرده اند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط ارزی برای نیمه دوم سال جاری باید برنامه ریزی هایی صورت گیرد و یا بودجه دیگری برای نیمه دوم اختصاص داده شود تا خللی در روند  فرصت مطالعاتی ایجاد نشود.

همچنین ببینید

صدور کد استخدامی فراخوان‌های جذب هیات علمی ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲

صدور کد استخدامی فراخوان‌های جذب هیات علمی ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲

مجوزهای تامین اعتبار ۱۹۲۶ نفر مربوط به فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۱، و ۶۵۰ نفر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *