معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بینالملل تأکید کرد: تعداد فرصتهای مطالعاتی استادان با وجود رشد کمی در طول سالهای گذشته هنوز ایدهآل نیست.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
حسین سالارآملی در گفتوگو با خبرگزاری آنا، درباره کاهش فرصتهای مطالعاتی استادان گفت: فرصتهای مطالعاتی استادان در اختیار دانشگاهها است و ما در وزارت علوم در این باره تصمیمگیر نیستیم، بلکه بسترساز هستیم.
وی افزود: تعداد فرصتهای مطالعاتی ایدهآل نیست ولی در سه سال اخیر شاهد صعود تعداد فرصتهای مطالعاتی بودهایم.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بینالملل اظهار کرد: از آنجایی که اعطای بورس خارجی متوقف شده است، قرار بود که فرصتهای مطالعاتی استادان و دانشجویان دوره دکتری افزایش یابد. دانشگاهها باید در این زمینه تحرک بیشتری داشته باشند و هیأتهای امنای دانشگاهها نیز با فرصتهای مطالعاتی بیشتری موافقت کنند.
سالارآملی همچنین درباره برنامه افق ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا که تعدادی از دانشگاهها در آن مشارکت خواهند داشت، گفت: در این برنامه ۸۰ کشور دنیا مشارکت دارند و تعدادی از دانشگاههای ایران نظیر دانشگاه علامه طباطبایی توانسته در این پروژه برنده شود و در این راستا بتواند پروژه تحقیقاتی مشترک با کشورهای اتحادیه اروپا داشته باشد.
وی همچنین درباره برنامه اراسموسپلاس گفت: براساس این برنامه اتحادیه اروپا به تعدادی از دانشجویان جهان بورس میدهد و از آنجایی که بنیه علمی ایران نیز قوی است دانشگاههای ایران نیز در این زمینه میتوانند مشارکت داشته باشند، همچنان که میبینیم تعدادی از دانشگاههای کشور به دانشجویانشان بر اساس این برنامه بورس تحصیلی ارائه دادهاند.