رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از ۶۸ بورسیه بلاتکلیف ۶۴ نفر برای جذب به دانشگاه آزاد معرفی و ۴ نفر دیگر نیز در دانشگاه دولتی جذب شدند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
محمد علی کی نژاد در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف بورسیه ها گفت: تعداد زیادی از بورسیه های بلاتکلیفی که در فراخوان هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی ثبت نام کرده بودند، تعیین تکلیف شده و تنها ۶۸ نفر باقی مانده بودند که ۶۴ نفر از آنها را برای جذب به دانشگاه آزاد معرفی کرده ایم.
وی ادامه داد: ۴ نفر دیگر را نیز به دانشگاه های دولتی معرفی کرده ایم که این ۴ نفر بورسیه در دانشگاه دولتی جذب شده اند، دانشگاه آزاد اسلامی قول داده است ۱۲ یا ۱۳ تیر این ۶۴ نفر بورسیه را تعیین تکلیف کند.
رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: احتمال می دهم از این ۶۴ نفر تعداد زیادی توسط دانشگاه آزاد اسلامی جذب شوند چون معدل های های بسیار خوب و رشته خوبی دارند همچنین از دانشگاههای خوبی فارغ التحصیل شدهاند.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد نیز با توجه به بازنگری که در جذب اساتید حق التدریس و اساتید بازنشسته دانشگاه های دولتی داشته، تعداد زیادی از این بورسیه ها را جذب می کند.
کی نژاد افزود: امیدوارم تا شهریورماه که فراخوان جذب دانشگاه ها ارائه می شود، مسائل مربوط به بورسیه ها به طور کلی تعیین تکلیف شده باشد.
یک سری که بورسند .یک سری هم سهمیه دارند.یک سری هم که سنشان بالاست.خب بقیه چه کنند؟
در خصوص سهمیه نداشتن شرایط سنی ای کاش عدالت برقرار میشد و همه زکستن بودند پدر من رفت جبهه و ۶ ماه هم حضور داشت اما کارت ایثار گری اش را ۵ ماه برایش رد کروند و ایشان می گویند برای رضای خدا بود و ما هم از سهمیه هیچ گاه استفاده نکردیم ۴ فرزند تحصیل کرده بیکار دارد از فوق دیپلم تا دکتری
سن مدرس دانشگاه اگر ۴۵ باشد نمی تواند تدریس کند؟
برای شرایط سنی که بزرگترین دست انداز است فکری کنید.چرا که استاد ۴۵ ساله کاملا بر کلاس مسلط است و و تفاوت سنی زیاد اصلا مشکلی در کلاس ندارد
در رابطه با کارآیی انسان ۷۵ ساله و با تجربه قادر به تدریس است.و با برنامه های بهتر در کلاس کار می کند.منظور در یک کلام شرایط سنی در تدریس اهمیت ندارد.فرق ۴۰ با ۴۵ زباد نیست
سلام .خب چرا ملت سر کارند و دائم به امید شغل درس می خوانند.چرا دانشگاه ها را یک کاسه نمی کنید
همانطور که کنکور را یک کاسه کردید
لطفا مردم را به یادگیری مهارت و تخصص راهنمایی کنید رشته ادبیات و رشته هایی از این دست که در ترویج فرهنگ تاثیر به سزایی دارند را در رده بازار کار قرار دهیدو رشته های فنی مهارتی را افزایش دهید تا چرخ مملکت بچرخد.شما باید رشته های دانشگاهی در ازاد و دولتی را نظارت کنید و به سوی بازار کار و جامعه روان کنید