خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » ضرورت تدوین شیوه نامه فرصت مطالعاتی استادان در صنعت

ضرورت تدوین شیوه نامه فرصت مطالعاتی استادان در صنعت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از طریق تغییر آیین نامه ارتقای اعضای هیأت علمی و ارزشگ ذاری بر روی فعالیت‌ های مرتبط با صنعت، می‌توان حساسیت اعضای هیأت علمی نسبت به حل مسأله را افزایش داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری آنا از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر فرهاد رهبر در جلسه شورای هماهنگی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی بر ضرورت تغییر معیارهای موثر در ارتقای اعضای هیات علمی تاکید کرد و گفت: از طریق تغییر آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی و ارزشگذاری بر روی خدمات و فعالیت‌هایی که در زمینه ارتباط با صنعت انجام می‌دهند، می‌توان حساسیت اعضای هیات علمی نسبت به حل مساله را افزایش داد.

وی با تاکید بر ضرورت شکل‌گیری همکاری‌های مشترک تحقیقاتی بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: انتظار می‌رود واحدهای دانشگاهی، دانشگاه آزاد اسلامی را یکپارچه ببینند و هر واحدی که در زمینه تحقیقاتی تبدیل به هاب می‌شود، امکانات و پژوهش‌های مرتبط صورت گرفته در سایر واحدها را به کمک بگیرد.

رهبر خاطرنشان کرد: واحدهای دانشگاهی در انجام پروژه‌های ملی و بزرگ، امکانات و ظرفیت‌های واحدهای مختلف دانشگاه را به کمک بگیرند؛ به عنوان مثال هنگام تعریف یک طرح تحقیقاتی، ابتدا به جست‌وجو در عنوان‌های تحقیقات صورت گرفته در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی بپردازند.

وی کار جهادی دانشگاهیان را تضمین‌کننده افزایش اعتماد صنعت به دانشگاه دانست و افزود: واحدهای دانشگاهی باید به مرکز اتصال اعضای هیات علمی به صنعت تبدیل شوند؛ از این رو مدیران دانشگاهی باید اعضای هیات علمی را در حوزه ارتباط با صنعت حمایت کنند تا به هدایت فعالیت‌هایشان در مسیر پژوهش‌محوری و حل مساله بپردازند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در صورتی که اساتید به صورت جهادی به پیگیری پروژه‌های ارتباط با صنعت بپردازند و پروژه‌ها با سرعت و کیفیت به پایان برسند، سرمایه اجتماعی و اعتماد صنعت به دانشگاه احیا شده و ارزش افزوده پایدار برای دانشگاه ایجاد می‌شود.

دکتر فرهاد رهبر، جرأت علمی را لازمه حرکت با اقتدار و رو به جلو در دانشگاه و کشور دانست و واحد علوم و تحقیقات را مأمور تدوین شیوه‌نامه «فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت» با بهره‌گیری از تجربه‌های موجود کرد.

رئیس واحد علوم و تحقیقات در این نشست همچنین بر سرعت‌بخشی به امور اساتید و دانشجویان، کوتاه شدن فرآیندها در واحدهای دانشگاهی، کنترل پروژه و رصد مصوبات و برنامه‌های مصوب دانشگاه نیز تاکید کرد.

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *