خانه » جذب هیئت علمی وزارت بهداشت و درمان » طراحی ساز و کار جدید جذب نخبگان به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه شهید بهشتی

طراحی ساز و کار جدید جذب نخبگان به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه شهید بهشتی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه ساز و کاری برای جذب نخبگان به عنوان عضو هیات علمی طراحی کرده تا ظرفیت ها به افرادی اختصاص یابد که در مسیر ارتقا و تعالی دانشگاه حرکت می کنند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش ایسنا، دکتر محمد آقاجانی با تأکید بر استفاده از ظرفیت های علمی محققان برجسته و جذب اساتید توانمند در دانشگاه گفت: با بهره گیری و جذب نخبگان و ستارگان علمی می توان از نوآوری این افراد بهره برد.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از عقل جمعی برای اداره دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه را باید دانشگاهیان اداره کنند، پتانسیل اصلی دانشگاه اساتید و نخبگان هستند و حرکت رو به جلوی دانشگاه مدیون تلاشهای این قشر تلاشگر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: دانشگاه جای اعضای هیات علمی، محققان برجسته، ستارگان و نخبگان است. بدون استعدادهای برتر، دانشگاه نمی تواند به جایگاه اصلی خود برسد. فردی که بعنوان عضو هیات علمی در دانشگاه جذب می‌شود، باید شخصیت آموزشی و پژوهشی ممتازی داشته باشد تا با خلاقیت بتواند دانشگاه را متحول کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت جذب اعضای هیات علمی جدید در دانشگاه‌ها کاهش یافته است گفت: دانشگاه ساز و کاری برای جذب نخبگان به عنوان عضو هیات علمی طراحی کرده تا ظرفیتها به افرادی اختصاص یابد که در مسیر ارتقا و تعالی دانشگاه حرکت می کنند.

دکتر آقاجانی ادامه داد: ماموریت های دانشگاه  بسیار متعدد و دشوار است. در حوزه آموزش دو مأموریت مهم تربیت نیروی انسانی متخصص و همچنین  تولید علم و فناوری برعهده دانشگاه است.

افزایش بهره وری در عرصه آموزش و گروه های مختلف آموزشی توصیه مهم رئیس دانشگاه به مدیران گروه علوم پایه بود بود که  در این راستا افزود: امروز باید در نگاهی دقیق به منابع و امکانات موجود اعم از منابع انسانی، مالی و تجهیزات بهره حداکثری ببریم.

همچنین ببینید

جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۴۰۳

جذب هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۴۰۳

فراخوان جذب هیات علمی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۴۰۳ منتشر شد.آخرین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *