خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » رفع مشکل افزایش حقوق اعضای هیأت علمی برای سال آینده
میزان افزایش حقوق هیات علمی در سال 97 - 98

رفع مشکل افزایش حقوق اعضای هیأت علمی برای سال آینده

رئیس دانشگاه تهران گفت: بر اساس مصوبه دیروز مجلس مشکل عدم افزایش حقوق اعضای هیأت علمی برای سال آینده برطرف شد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

محمود نیلی احمدآبادی در گفتگو با مهر گفت: سه موضوع پلکانی شدن مالیات، عدم افزایش حقوق و ثابت نگه داشتن سقف بازنشستگی در مجلس شورای اسلامی مطرح بود که شامل اعضای هیات علمی نیز می شد.

وی افزود: پلکانی شدن مالیات به دلیل اینکه حقوق بیشتر اعضای هیات علمی زیر ۱۰ میلیون تومان است مشمول این افراد نمی شود.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: همچنین با تصویب روز گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی موضوع عدم افزایش حقوق نیز بررسی و این مشکل برطرف شد.

نیلی احمدآبادی اظهار داشت: براساس مصوبه مجلس حقوق اعضای هیات علمی نیز در سال آینده افزایش خواهد یافت.

وی عنوان کرد: عدم افزایش حقوق مخالف برنامه توسعه کشور به شمار می رفت و یک تبعیض بود.

رئیس دانشگاه تهران گفت: براساس قوانین موجود در کشور باید متناسب با تورم، حقوق افراد نیز افزایش یابد اما اینکه بخشی از مردم عدم افزایش حقوق نداشته باشند و سال آینده مالیات نیز بیشتر پرداخت کنند نوعی تبعیض بشمار می رود.

نیلی احمدآبادی افزود: ثابت نگه داشتن سقف پاداش بازنشستگی می تواند منجر به تقاضا برای افزایش تعداد بازنشستگان از جمله اعضای هیات علمی در دانشگاه ها شود.

وی اظها رداشت: ثابت نگه داشتن سقف پاداش بازنشستگی موجب می شود تا برخی از اعضای هیات علمی بخواهند زودتر بازنشسته شوند.

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

۳ دیدگاه

  1. این نکته بدیهی را در نظر داشته باشید یک استاد دانشگاه در خوشبینانه ترین حالت در سن ۳۱ سالگی استخدام میشود یعنی برای اخذ لیسانس و فوق لیسانس و دکتری و شاید هم خدمت سربازی دست کم ۱۲ سال زمان لازم است. یک سال هم برای پروسه استخدام. در حالیکه خیلی از مشاغل هست که فرد از سن ۱۸ سالگی یا ۲۲ سالگی یا ۲۰ سالگی با مدرک دیپلم و کاردانی و کارشناسی شروع به کار میکنند. اگه مزایای هیات علمی و این گونه مشاغل یکی باشه هیات علمی شدن غیرعقلایی میشود.

  2. بالاترین مقام فرهنگی هر کشوری اساتید دانشگاه هستند در صورتی که حقوق و مزایای و تسهیلات رفاهی ایشان در حد یک کارمند ساده هم نیست…معلمی که با یک قشر نابالغ سروکار داشته و سالیانه عملکرد اش ارزشیابی کیفی هم نمی شود و ۴ ماه از سال هم عملا حقوق بدون خدمت می گیرد نباید با یک استاد دانشگاه مقایسه شود!!!

  3. واه!!!
    به من هیئت علمی حقوقی بالاتر از کارگر بدن تبعیضه؟؟!!! پس تخصص گرایی و شایسته سالاری .. شعاره؟ اینقدر افزایش ندهند که حقوق ما با بقیه یکسان شه؟؟ حقوق خودشون چی؟ تبعیض اینه که من ۴۰ ساعت در هفته و معلم ۲۴ ساعت در هفته کار کنیم، معلم تعطیلی تابستون داره و من مشغول دفاع و داوری پایان نامه و راهنمایی دانشجو و پژوهش … باشم، معلم فقط آموزش داشته باشه (اونهم در یک مقطع پایین تر ازز مقطع من) و من کار پژوهش (کف امتیاز پژوهش ترفیع سالانه هر سال زیادتر میشه) زیاد در کنار آموزش امانم رو بریده، نهایتا حقوقمون یکسانه… هی هم میگن معیشت معلم و هی میگن استاد کوفتش شه… بعد هم هر جایی توی جامعه میری میگن تخفیف و امتیاز ویژه فرهنگیان… بابا اساتید فرهنگی تر از معلمانن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *