خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » اعلام تسهیلات جذب هیأت علمی برای دانشگاه های محروم
نتایج فراخوان جذب هیات علمی بهمن 96 - 97 وزارت علوم

اعلام تسهیلات جذب هیأت علمی برای دانشگاه های محروم

رئیس مرکز جذب وزارت علوم از افزایش سهمیه متقاضیان جذب هیأت علمی در دانشگاه های مناطق کم برخوردار خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

حجت الاسلام محمد رضا رضوان طلب در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره اختصاص تسهیلات، ویژه متقاضیان جذب در دانشگاه های مناطق کم برخوردار نیز گفت: سهیمه جذب اعضای هیات علمی که به مناطق محروم و دانشگاه های تازه تاسیس شده اختصاص داده می شود، نسبت به مناطق برخوردار بیشتر است.

رضوان طلب ادامه داد: در بررسی پرونده جذب متقاضیان هیات علمی در دانشگاه های مناطق محروم سهولت و نگاه انبساطی بیشتری حاکم است.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: وقتی پرونده در هیات مرکزی جذب مطرح می شود و ما مشاهده می کنیم، مربوط به دانشگاه مناطق محروم است دیگر به جزئیات خیلی توجه نمی کنیم اگر استاندارهای اصلی را داشته باشد فورا پذیرش می کنیم.

همچنین ببینید

زمان ثبت نام جذب هیات علمی ۱۴۰۳

شروع فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳

فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم ۱۴۰۳ شروع شد.آخرین اخبار …

یک دیدگاه

  1. سید میثم خوشنوا

    ریاست مرکز جذب وزارت علوم، حجت الاسلام محمد رضا رضوان طلب
    با سلام، اینجانب فارغ التحصیل رشته عمران شاخه مدیریت ساخت، مقطع دکتری بوده ام و به مدت ۱۸ ماه متقاضی جذب در دانشگاه ازاد و سراسری میباشم.
    با توجه به نبود استادیار در این رشته و شاخه در دانشگاه ازاد و سراسری بصورت هیت علمی در استان مازندران، سمنان، گیلان، و گلستان جای بسی تعجب وجود دارد که دلیل جذب ننمودن اینجانب در هیچ یک از مراکز علمی چیست.
    در صورتی که علاوه بر حجم زیادی از دانشجویان در مقطع ارشد و دکتری در این مراکز و نبودن استاد مربوطه نیز وجود تضاد بین سیستم جذب و پروسه جذب بدیهی میباشد.
    لازم به ذکر میباشم، انبوه فارغ التحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در این استانها بدون. وجود اساتید مجرب و متخصص این رشته علاوه بر بروز اسیبهای زیاد در حال و اینده در اهداف تحصیلات تکمیلی، باعث تشدید مشکلات در سطح کلان مدیریتی و زیرساختی با توجه به استراتژیک بودن رشته نیز میشود.
    با توجه به اهداف و ساختار رشته عمران مدیریت ساخت نیز با برنامه بودجه کشور، و همچنین نبود و جذب ننمودن متخصص این رشته در این نهاد بنیادی کشور نیز میتواند دلیلی باشد بر ادعای اینجانب در تشدید مشکلات کلان کشور عزیز.
    باری، عاجزانه خواهشمندم که به مشکل بصورتی بنیادی توجه فرمایید و مسیری برای جذب متخصصین این رشته در اصلی ترین نهاد علمی نیز هموار نمایید.

    با تشکر

    دکتر خوشنوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *