در جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای متقاضیان جذب، شرایط سنی جذب هیات علمی برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد ۳۰ سال و برای دارندگان مدرک دکتری تخصصی ۴۰ سال تعیین شد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۹۲۲ هیأت عالی جذب اعضای هیات علی دانشگاهها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر محمد علی کی نژاد در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه رئیس «موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی» توضیحاتی در خصوص ماهیت تحقیقاتی این موسسه ارائه کرد و با توجه به مشکلات موجود در مسیر تبدیل وضعیت کارشناسان ارشد این موسسه به هیأت علمی خواستار اقدام هیات عالی جذب در این زمینه شد که پس از بحث و تبادل نظر اعضاء مقرر شد گزارش از وضعیت پرسنلی به همراه پروندههای متقاضیان جهت اقدام لازم به هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شود.
در این جلسه هیات عالی جذب همچنین مقرر شد، شرط سنی شرکت متقاضیان در فراخوان جذب برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد ۳۰ سال و برای دارندگان مدرک دکترای تخصصی ۴۰ سال باشد و در صورت وجود موارد خاص در مورد دارندگان مدرک دکتری پرونده از طریق هیأت اجرایی و با مشورت هیأت ممیزه بررسی شود.
در ادامه جلسه اعضای هیات عالی جذب مقرر کردند، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ظرف مدت ۳ ماه پروندههای تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی آزمایشی را به صورت تکمیل شده برای هیأت مرکزی جذب وزارتخانه متبوع ارسال نموده و هیأت مرکزی جذب نیز باید ظرف مدت ۴۵ روز پروندهها را بررسی کرده و نظر خود را به دانشگاه مربوطه اعلام کند و در صورت عدم ارسال پاسخ در زمان تعیین شده، دانشگاه میتواند حکم رسمی آزمایشی متقاضی مربوطه را صادر کند.
فک کن تو خارج طرف ۷۰ سالشه چون تجربه داشته شده استاد دانشگاه و بعد نوبل هم گرفته و خدمات زیادی کرده به کشور اونوقت ایران اصلا معلوم نیست چه خبرش اصلا فک کرده بعضی ها شاید یک چند سالی به مشکل بخورن و نتونن ادامه بده به جای اینکه به مهارت و تجربه و تلاش طرف نگا کنن به چشم و هم چشمی نگا میکنن
واقعا به کی باید حرمونو بگیم. سن استخدام ۴۵ را خواهشا برگردانید ما یک عمر زحمت کشیدیم الان یهویی ۴۵ را به ۴۰ تغییر می دهند. بی عدالتی غوغا می کنه.
من واقعا خسته شدم از این همه بی عدالتی ….. هر مسیری رو که پیش می گیریم خیلی سریع درها به رویمان بسته می شود. جهت اطلاع مسئولین محترم … افرادی مثل ما با مدرک دکتری و رده سنی بین ۴۰ تا ۴۵ سال ….کسانی هستند که با توجه به شرایط سنی که از قبل جهت جذب هیات علمی وجود داشته است ، برنامه زندگی خود و یک عمر زحماتشان را تنظیم کرده اند … کاش به داد ما میرسیدید…..
سلام چرا شرایط پذیرش همین امسال هیات علمی وزارت بهداشت برای دکتری ۴۵ سال هست ولی وزرات علوم ۴۰ سال؟؟؟؟
این چه حور قانون من دراوردی هست؟
سلام
لطفا قانون ۴۵ سال را به قبل برگردانید این چه قانون ظالمانه یی است؟
اگر جنسیت مطرح هست …پس باید مردها به خاطر سربازی ۴۲ سال باشه سقفشون و خانمها ۴۰ سال…..
و البته شرایط کرونا هم این چند سال اخیر همه را به زحمت انداخته….!!!!
با وجود معدل ۱۹/۵۶ دکترا ده سال در دانشگاهی حق التدریس بودم. هر سال قول جذب داده میشد و با بهانه ی عدم تخصیص بودجه به سال بعد موکول میشد.بهترین سالهای زندگی امثال من در سالهای حق التدریس گذشت بدون آنکه سود مالی داشته باشد فقط به خیال واهی تکمیل رزومه و الویت پیدا کردن در جذب هیات علمی.
حداقل سنوات بیگاری حق التدریس را از این قانون ظالمانه کم کنید.
ما اواخر ده پنجاهیا زمان جنگ دانش آموز بودیم کنکور یک میلیون با ظرفیت پذیرش پایین، ارشد با اون سختی و ظرفیت پایین، بعدش هم دکترا که واقعا آن زمان هفت خوان رستم بود، اون وقت یهو این قانون ظالمانه اومد
متولدین نیمه دوم دهه شصت و دهه هفتاد سختیهای مارو نداشتن و پذیرششون خیلی راحته، به جای سن باید به توانایی های پژوهشی و اموزشی توجه بشه. این درسته که ماها تعداد مقالاتمون از دهه بعد خودمون بیشتر هست ولی کیفیت مقالات هم میتونه تاثیر گذار باشه. در کل بجای قانون مسخره سن بهتره فاکتورهای دیگه ای مورد توجه بگیره استخدامی کارمندی هم با سن چهل پنج سالگی هست.
برای دکترا شرایط سنی رو همون ۴۵ سال بزارید .خیلی بهتر هست . تشکر
منطقی این هست که سابقه بیمه فرد به شرط سنی افزوده شود. برای مثال فردی که در سن بالای ۴۰ (مثلا ۴۵) سالگی، ۱۵ سال سابقه بیمه داشته باشد، در صورت عضویت در هیات علمی، نهایتا ۱۵ سال باقی در دانشگاه خدمت خواهد کرد.
شرط سنی لازم است. جوانی که ۳۰ سال دارد طبیعتا رزومه کمتری از فرد ۴۵ ساله دارد. کسی که تا ۴۵ سالگی عضو هیات علمی نشده، باید کنار رود. صرف رزومه نباید معیار باشد. که دانشمند ۸۰ ساله از همه بیشتر و بیشتر رزومه دارد.
قانون بسیار خوبی است…
. برای ما بدبخت هس که نزدیک به پنجاه تا مقاله و ده سال سابقه حق التدریس داریم و متاهل هستیم. چقد حق کشی. چقد بازی با جوانها. حالا تعجب برای بازنشستگی خودشون تا سن ۹۰ سال هم جا داره.
با سلام
هیات علمی که بحث زورآزمایی و قدرت بدنی نیست که نیروی جوان احتیاج داشته باشد به نظر من محدودیت سنی برای جذب هیات علمی باید برداشته شود و بر اساس رزومه ی علمی و پژوهشی جذب صورت بگیرد. واقعا اشتباه است که افراد با رزومه ی علمی و پژوهشی را به خاطر سن کنار بگذاریم. بدون توجه به سن افراد رزومه ی افراد باید معیار جذب قرار گیرد. نمی دانم باید به کجا اعتراض کرد ولی باید اعتراض کرد باید محدودیت سنی برداشته شود
واقعا درست می گویید
مگر قرار است کار یدی انجام دهند که نیروی جوان می خواهند
آدم کار بلد را کنار میزنند و بی تجربه ها را می آورند
آقا محض خدا تو این شرایط کرونایی که خیلیا از دانشجویان ضرر کرده اند شرط سنی ۴۰ سال را به ۴۵ سال سابق برگردانید که عده زیادی از این بند متضرر نشن!!!!
موافقم .۴۵ سالگی بهتر هست
آقا محض خدا تو این شرایط کرونایی که خیلیا از دانشجویان ضرر کرده اند شرط سنی ۴۰ سال را به ۴۵ سال سابق برگردانید که عده زیادی از این بند متضرر نشن!!!!!!!!!!
سلام وقتتون بخیر من ۲۳ سالمه و دانشجو دکتری عمران محیط زیستم ولی طبق قانون برای حتی درس دادن به صورت حق التدریسی توی دانشگاه و هیات علمی شدن باید حداقل ۲۸ سال داشته باشی. الان من چطوری میتونم به این قانون اعتراض کنم؟ من زحمت کشیدم که عمرم هدر نره ولی با این قانون عملا این اتفاق میفته و من نمیتونم سابقه کاری جمع کنم
حق التدریسی شرط سنی ندارد. من خودم از ۲۴ سالگی تدریس کردم. الان هم همکارانی دارم که بعد از مقطع ارشد میان و تدریس میکنند با ۲۳-۲۵ سال سن.
سلام
این شرط سنی و کاهش ناگهانی آن، درست و منصفانه نیست.
چطور میشه اعتراض کرد و پیگیر شد؟
ولی شرط سنی برای دکتری ۴۵سال بود چطورشد۴۰؟
سلام. بنده ورودی سال ۹۰ دکتری از دانشگاه دولتی هستم. به تبع، این قانون تغییر سن نباید شامل افرادی مثل بنده گردد. اگر در گذشته هم این تغییر صورت می گرفت ما شاید با تصمیمی دیگر در زندگی خود مواجه می شدیم و مسیر دیگری را انتخاب می کردیم و سالها وقت و زمانمان را صرف تحصیل در دکتری نمی نمودیم. پس نمی شود قانونی وضع نمود و همه را از قبل و بعد مشمول آن دانست. باید این بند تغییر سن مشمول وروردی های آن سال به بعد باشد نه ما
مسئولین محترم در این زمینه باید به این نکته توجه فرمایند که ما قانون عطف به ما سبق نداریم. یعنی نباید مشمول ورودی های دکتری قبل از سال تغییر سن هیات علمی شدن باشد. تغییر و تحول لازمه هر سازمانی است اما قبل از باید تمامی جوانب سنجیده شود تا حق افرادی مثل ما که قبل از آن سال تغییر سن مشغول به درس بودیم پایمال نگردد.
درود.واقعا این همه اعتراض برای شرایط سنی مقطع دکتری کافی نیست؟؟؟؟؟
باید شرط سنی ۴۵ سال باشد نه ۴۰🤐
تغییر شرایط سنی برای دکترا اصلا منطقی نیست. اگر میدونستم تا پایان دکترام این قانون تغییر میکنه اینهمه هزینه نمیکردم..
با سلام من ده سال سابقه تدریس در تمام مقاطع دانشگاه در علمی کاربردی پیام نور دانشگاه فنی وعیرانتفاعی رو دارم اما سال بعد تابستان دفاع دکترای من هست ودروسط شهریور سن من ۴۰ سال تمام می شود ایا فراخوان بعدی که اخر شهریور هست میتونم شرکت کنم یعنی منظورم ثبت نام اولیه هست ؟چون با این که در رشته ما ارشد پیمانی هم جذب داره اما در تعیین اولویت اونها برام نمایش داده نمیشه وفقط دکترا برام نمایش داده می شود ممنون میشم یک نفر ازاین مورد اگه اگاهی داره برام توضیح بده خیلی بقران زوره ۱۰۰ میلیون خرج کنی ده سال پدرت دربیاد دودفعه مدرس برتر بشی ۱۵ تا مقاله داشته باشی نتونی ثبت نام کنی
منم چنین مشکلی دارم. اگر پاسخ گرفتید به منم بگید . این همه سال حق التدریس کار کردم. به امید هیات علمی دکترا گرفتم حالا که باید نتیجشو ببینم زده حداکثر سن ۴۰ سال.
سلام عزیزان درداگاه
بنده هم دقیقا قربانی این قانون بی اساس شرایط سنی هستم.۲۵ سال با کارشناسی ارشد از بهترین دانشگاه در اموزش و پرورش تدریس داشتم و با تمام وجود در خدمت فرزندان این سرزمین بودم.۶ سال از بهترین روزگاران جوانی را با حفط شعل و داشتن دو فرزند کوچک و…در یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی در تهران صرف ادامه تحصیل در مقطع دکتری کردم و با عشق درس خواندم به امید اینکه بعد از این همه تلاش جذب دانشگاه فرهنگیان شوم.با کوله باری از تجربه و انگیزه،حالا شرط سنی را عَلَم کرده اند و مطلقا بار علمی و کیفیت کار،در نظر گرفته نمی شود.سن شناسنامه ای ام ۴۹ ساله اما واقعا هنوز شور و انرژی یک خانم ۲۵ ساله در وجودم زبانه میکشد.آخر حیف اینهمه انرژی نیست که نادیده گرفته میشود؟ دو سه ترم حق التدریس در دانشگاه فرهنگیان مشغول بودم و در نظرخواهی از دانشجویانم از برترین ها شدم.به جهت به روز بودن و کاربردی بودن مطالب و تازگی مطالب و ارتباط با دانشجو و گذاشتن ۲۵ سال تجربه کار اموزشی در اختیار دانشجویان که واقعا چون گنجینه ای باید نگهداری شده در اختیار تازه کاران قرار داد.
سلام . طبق قانون برای استخدام خانواده ایثارگران محدودیت سنی وجود ندارد . دانشگاه آزاد چرا به این ماده قانون توجه نمی کند ؟
سلام
من سنم ۴۰ ساله اما چهار سال سابقه حق التدریس در دانشگاه را دارم
باید کاری کنند که حق التدریس ها از سنم کم شود، مسوولین صدای ما رو بشنوند و ما را با کلی علم و دانش و مقاله و کتاب
سرخورده نکنند. محض رضای خدا
با نظر دانشگاه قابل حله. تبصره داره. شما شرکت کنید. نگران سن نباشید
شرط سنی فقط یکی از آیتم های رد کردن افرادی است که اعضای قبلی گروه دوست ندارند او را در جمع خودشان راه بدهند و برای کمتر از ۴۰ هم آیتم های دیگری وجود دارد.
خودتان را اذیت نکنید تنها آیتم پذیرش به قول خود تصمیم گیرندگان حسن معاشرت، البته نه به مفهوم عام بلکه به معنی مورد پسند سلیقه ای آنها واقع شدن و یا داشتن دوستی و آشنایی با انهاست.
سن، مقاله، سابقه و حتی رشته تحصیلی شما همه و همه ظاهر کار است.
شما اگر ۳۵ ساله باشید، ۵۰ تا مقاله داشته باشید، استعداد درخشان باشید و … ولی گروه نخواهد شما را بپذیرد، شما رد می شوید همین.
اگر هیچکدام از اینها را هم نداشته باشید ولی به قول آنها “حسن معاشرت” داشته باشید، شما هیأت علمی می شوید. به همین سادگی
سلام من پارسال به خاطر ۸ماه اضافه سن از اموزش پرورش ردم کردن .با معدل ۱۹/۸۹ .با چه زحمتی درس خوندم با دو تا بچه .این محدودیت سنی ظلمه ظلم بزرگ .ازلیسانس اولم که اموزش پرورش نیرو نگرفت رفتم یه رشته دیگه لیسانس گرفتم .با دو تا لیسانس وشاگرد اولی تو دانشگاه و رتبه سوم المپیاد کشوری .نتونستم استخدام اموزش پرورش شوم .
بابا ۴۲ سالگی فارغ میشه دیگه به درد هیات علمی نمیحوره..
..راه رو واسه جوونا باز کنید
۴۲سالگی پیره حالا!!!!!! ایشالا خودت بررسی و خبری از هیأت علمی بودنت نشه تا متوجه سن ۴۲ سالگی و مشکلات عدم پذیرشش بشی…. جوری میگه جوونا که انگار کسی که ۴۰ سالشه با کسی که به فرض ۳۳ الی ۳۵ سالشه دو قرن فاصله داره….
واقعا.شرایط سنی اصلا ۴۰ سال برای دکتری تخصصی منطقی نیست.
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من
آنچه البته به جائی نرسد فریاد است.
تو کشورهای پیشرفته سن عدد است و معتقدند کسی که تجربه دارد بیشتر به درد هیئت علمی می خورد تا فردی بی تجربه در واقع آن ها نیروی جوان و تازه کار و نیروی با تجربه را در کنار هم جذب می کنند آن وقت در ایران برای هیئت علمی شدن سابقه را در نظر ندارند و فقط سن را شرط ورود ره هیئت علمی دارند واقعا جالب است.
دقیقا
طرف رفته همه کارو بارو کرده وسطاش یه درسیم خونده باید یه فرق داشته باشه با اونکه یکسره وقتش رو صرف تحصیل کرده
اونی که یکسره درس خونده مطمئنا آدم بی تجربه ای هست و نمیتونه تدریس کنه مگر اینکه تو این مدت حق التدریس مشغول شده باشه که اونم بعیده. به نظر من، هر چه سن بالاتر و تجربه بالاتر باشه گزینه مناسبتری برای جذب هیئت علمی هست تا کسی که فقط پشت سر هم کنکور داده و درس خونده و با سن ۳۰ سالگی بخواد بیاد استاد بشه…ضمنا من نه ۴۰ سال سنم هست و نه هیئت علمی هستم. نزدیک به ۷ سال سابقه حق التدریس دارم و حرفم رو با استناد به تجربه چند ساله تدریس و بازخورد دانشجوها از اساتید تازه فارغ التحصیل کم و سن سال و بی تجربه دارم.
قبلا ۴۵ سال بوده….چرا یکشبه اینهمه تغییر کرده؟…..ضمنا چرا برای متخصصان پزشکی ۴۵ سال هست در صورتیکه ۶ سال دکترای حرفه ای میخونن و بعد چهار سال تخصصی و دو سال هم طرح (خدمت سربازی) میشود ۱۲ سال….برای مثلا رشته های مهندسی ۴ سال کارشناسی و ۲ تا ۳ سال ارشد و ۴ سال دکترای تخصصی و دو سال سربازی جمعا میشود بیش از ۱۲ سال….پس چرا بین جذب دکترای تخصصی پزشکی و غیرپزشکی اختلاف وجود دارد؟…..
خواهشا این شرایط سنی منطقیه؟
دکتری تخصصی باید تا ۴۵ باشه
کسی که در ۴۲ سالگی فارغ التحصیل بشه باید چه کند؟
واقعا درسته ما متولدین اواخر ۵۰ دچار ظلم مضاعف هستیم. بعد هم زمان قبولی ما در دوره دکتری این قانون بی ربط نبوده و نهایتا این قانون باید برای افرادی که بعد از این قانون متقاضی ورود به دوره دکتری هستند اعلام و اجرا شود نه ما که ۵ سال عمر خود را صرف کردیم!
دقیقا همه اینا بایدلحاظ شه منی که اون زمان با سختی رفتم ارشد سال ۸۸ ارشدم دستم بود با کسی که بدون خوندن به خاطر پدیرش بالا میره چه فرقی داریم بله اون کوچیکتره فقط؟چون شانس آورده یا دکتری رو با سختی رفتیم حالا چکار کنیم؟ من ۱۰ سال از بهترین سالهای عمرم و برای دانشکاه مفت و مجانی یعنی حق التدریس گداشتم خب نباید یه فرقی باشه رزومه علمی و مقاله و کتابم دارم چطور در همه دنیا اساتید تنها گروهین که بازنشسته میتونند نشند چون علم تنها چیزیه که به سن ربط نداره حالا اینجا اولین آیتم سنه با ایناوضاع استخدامی بگن ۵۰ هم کمه
سلام از مظلومیت گفتید اگر ما فارغ التحصیلان ارشد البته چند سال پیش که مدرک کمتر بود با هم اتحاد داشتیم حالا ۱۰ سال حق التدریس نبودیم هم سنمون رفت بالا هم عمرمون سر یک حقوق ناچیز حداقل بیایم متحد شیم برای ا کسانیکه عمرشون و تو این دانشگاهها هدر دادند به نوعی لااقل مزایاایی در نطر بگیرند ما از آموزشیاران نهضت کمتریم که بعد چند سال استخدام نمیشیم آیا؟ ایراد کجاست همه متحد شیم تا بره مجلس این طرح هر کس خواست من و خیلی از دوستانم هستیم ممنون
سلام. دوستان لطفا لطفا کسی میدونه جواب بده، داشتن سابقه ی تدریس از شرط سنی کم میکند؟؟؟؟
مشکل کبرسن اگر دکتری باشید به تشخیص هیئت ممیزه دانشگاه و اگر ارشد باشید به تشخیص مرکز جذب هیئت علمی وزارت در صورت تقاضای رئیس دانشگاه و تشکیل پرونده کبرسن تا ۵ سال اضافه قابل حل می باشد.
ایشاالله برای دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد و دولتی فرصت جذب پیش بیاد. کاش میزان سنی را در برنامه های جذب وزارت علوم برای دانش آموختگان بردارند که دیگرانی که از این مسئله متضرر شدند و بسیار سرخورده شده اند دوباره فرصتی در فراخوان ها(البته اگر باشد!!!) برای این دسته از فارغ التحصیلان عزیز پیش بیاید. شخصی که این همه درس خوانده و الأن به فرض ۴۱ یا ۴۲ ساله شده چه گناهی کرده که به خاطر یکی دو سال افزایش سن از پروسه جذب عقب بیفته!!!!!!!!!!!!!
بنده به قائم مقام وزیر و همچنین رئیس مرکز جذب جهت افرایش سن جذب نامه نوشتم ولی تک صدایی راه به جایی نمی برد! دوستان باید متحد و یکپارچه شده و خواهان افزایش سن جذب شوند! همانطور که آموزش پرورش به این مسئله توجه ویژه داشته و سن استخدامی را افزایش داده است!
بنظر بنده بهتره از طریق مجلس اقدام کنید..
با سلام . من دهه ۵۰ هستم دو سال تمام برای کشورم خدمت سربازی انجام دادم در زمان من خبری از طرح و پروژه برای دریافت کارت پایان خدمت نبود. اما دوستام که دهه ۶۰ هستند با انجام چند طرح ، کارت پایان خدمت خود را گرفته اند. اکنون من بخاطر دو سال خدمت به مملکتم حق شرکت در هیات علمی شدن و رقابت با دیگر داوطلبین را ندارم چون اکنون من ۴۱ سالم هست و وزارت علوم ۴۰ سال را برای دکتری در نظر گرفته. مسوولین محترم، من باید به کی بگم تا از حقم دفاع کنه؟
باید مدت خدمت حضوری سربازی به این سن اضافه گردد….
آیا کسی هست “حسین” را یاری کند؟
خدایا کجایی
شرط سنی برای آزاد و جامع علمی کاربردی وپیام نور چه طوریه؟
با سلام
من هم دکتری از این مملکت هستم
۳۴ سالگی دکتری را گرفتم. ولی خبری از جذب نشد . الان ۴۰ سالم هست و جالب هست که در این قانون ذکر شده شرط سنی ۴۰ سال برای زمانی که شروع استخدام هست در نظر گرفته می شود. رشته من شیمی فیزیک و من بسیار به رشته خودم علاقه داشتم و دارم. لذت می برم وقتی کامنتها را می خونم. چقدر با ادب و نجیب اعتراض خودشونو بیان می کنند. حیف ما که چقدر ساکت و مظلوم داریم له می شیم پاک می شیم و برای هیچ کس مهم نیست. واقعا یاریگری نیست که ما را یاری کند؟ که دست ما را بگیرد؟ و نور امید در دنیای ما بپاشد.
سلام خواهر خوبم.هیچ کس نیست مقاطع بالا را دریابد.من فوق لیسانس وارد اداره شدم منو نگه داشتند تا سر بچه ی دوم تعدیلم کردند .کیه به این ظلم رسیدگی کنه.بار ها نامه زدم.اعتراض کردم.می شنوند اما صدای ما را نمی شنوند.حالا همکارای لیسانس من که تا ۴۰ سالگی مجرد موندن ادامه تحصیل دادند دارند استخدام میشن.حالا دانشجوی دکتری ام .باز شرایط سنی و بحث های بی فایده
طرف با دیپلم داره کار می کنه بعد لیسانس و فوق لیسانس را بدون کنکور می گیره.اونوقت ما که با هزار مصیبت در سالهای ۸۰ تا ۸۵ ارشد گرفتیم بیکاریم
یا علی
شرط سنی ان هم در کشوری بدون برنامه و با هزار افت وخیز و صرفا با شرط سنی همه شایستگی ها را زیر سوال بردن کاملا غیر منطقی است.
با سلام. به نظرم محدودیت سنی ۴۰ سال ان هم برای دانشجویانی که مجبورند برای ادامه تحصیلاشان دوبار مدرک بگیرند و یا می خواهند تغییر در زندگیشان را تجربه کنند بی انصافی است. نکته بعدی اینست که یک نفر ممکن است در سن عقلانیت کمکی را به اموزش عالی بکند که در سن پایین تر نمی توان انتظار داشت. باید معیار شایستگی علمی و اثر گذاری باشد نه سن کمی. با تشکر
من که از ۳۵ سالگی دکترای تخصصی گرفتم والان ۴۰سالم شد وخبری از جذب نیس باید چه کنم وقطعا امثال من کم نیستن.
سلام
از همه مضحکتر اینکه،رشته من ادبیات فارسی هست،سالهاست که اعلام نیاز نشده، جالبه که شرایط سنی بذارن براش.
خب وقتی مدرک گرفتم نشستم تا شما اعلام نیاز کنبد.
شرعیط شنی برای مملکتی هست،که همه چیزش روی حساب و کتاب باشه،نه اینجا که استاد من دچار آلزایمر شده داره تدریس میکنه،و من نشستم تا شما اعلام نیاز کنید!!
واقعا تاسف آوره این قانون.بنده رتبه ۲کنکور کارشناسی ارشد شدم ولی وقتی از این قانون مطلع شدم از رفتن به دانشگاه انصراف دادم چون وقتی دکترامو بگیرم سنم از ۴۰ گذشته و هیچ آینده ی تضمین شده ای در انتظارم نیست
این تصمیم ها جز به ضرر کشور هیچ دستاورد دیگه ای نداره
واقعا این شرایط سنی خیلی غیر منطقی هست، مگر میخواین مدل بگیرید که باید اینقدر جوون باشن
دوستان آیا برای دانشگاه های علوم پزشکی هم حداکثر سن۴۰ سال است؟؟؟
تو رو خدا این شرط سنی رو بذارین کنار من کلی مقاله ای اس ای دارم و رتبه اول بودم هم توی مقطع فوق لیسانس هم دکتری. الان نمی تونم اقدام کنم چون تازه دکتریم گرفتم و ۴۱ سالمه اینجوری مجبور میشم برم خارج یکی از کشورای اروپایی این کار اصلا عادلانه نیست
به یک باره شرایط سنی رو پایین اوردن کاملا غیر قانونی و غیر منطقی هست. چون کسانی با این شرایط از سالها پیش شروع به تحصیل کردن
واقعا شرط سنی برای هیات علمی قانون بی منطقی هست اگر کسی دکترا داشته باشد و چند سال هم سابقه تدریس حتمت سن او بیشتر از ۴۰ سال میشود
شرط سنی ۴۰ سال واقعا در حق خیلی ها ظلم هست. همون ۴۵ سال منطقی و عادلانه است چون در این صورت حق همه حفظ میشه
اگر هم برای استاد دانشگاه شرط سن مطرح باشد، باید بالای سی سال باشد نه کمتر از سی سال!
لطفا این قانون را به حالت اولش برگردونید، با این کار جلوی هیات علمی شدن عده ای زیادی که توانایی و از
همه مهم تر تجربه تدریس چندین ساله در دانشگاه را دارند میگیرید. خیلی ها با این امید شروع به درس خوندن کردند.
دوره ی دکتری در خوشبینانه ترین حالت زیر ۵ سال تمام
نمیشه، چطور کسی میتونه به صرف داشتن مدرک و بدون سابقه تدریس هیات علمی کارآمدی باشه؟ همه ی کسانی که از این قانون متضرر میشوند چندین سال هست که مدرس حق التدریس هستند و دانشجوی دکتری هستند.دوره ی دکتری واقعا زمان برهست.
لطفا صدای ما را انتقال بدهید. این خیلی بی انصافیه.
متشکرم
با سلام
سابقه کار یا خدمت سربازی تاثیری نداره؟
سلام
سابقه کار یا خدمت سربازی روی سن تاثیر نداره؟
با سلام با این شرایط سنی که گذاشته اند پس تکلیف کسانی که سابقه تدریس دارند چی میشه مثلا عمری دبیر دبیرستان بوده اند و بعضا در برخی دانشگاهها تدریس کرده اند, لطف کنید شرط سنی برداشته شود. حتی این فرصت از فارغ التحصیلان جوان که تا الان موفق نشده اند در جایی مشغول شوند و یا تدریس کنند و سن آنها بالا رفته است صلب خواهد شد . شایسته است شرط سنی بر داشته شود تا مخصوصا فرصتی ایجاد شود برای جذب جوانان ما.
امروز لازم است ساده ترین شرایط را برای نجات جوانان در نظر گرفت. قطعا برای نظام هم مفید فایده خواهد بود. با شریطی که که مملکت دارد اصلا شرط سنی بی معناست.کسانی که در مقام تصمیم گیری هستند نباید متناسب با مشکلات خودشان تصمیم بگیرند.واین فقط مربوط به این دانشگاه نیست همه د دانشگاهها باید باید تعدیلی داشته باشند. علمی که به کار گرفته نشود چه فایده؟مصاحبه زیاد ملاک خوبی نیست. طرف هزاران اطلاعات علمی دارد شاید در پاسخ به سوال خاصی پاسخگونباشد. معمولا سوال کننده به دنبال طرح سوالاتی است که جواب داده نشود.متشکر
دوستان میتوانید مساله را با دلایل منطقی و قانونی با دیوان عدالت اداری در میان بگذارید…
سلام دوستان حتی اگر سن هیت علمی را ۴۵ در نظر بگیرند صرفا حرف و نوشته ای یش نیست و بازهم افراد با سن کمتر اولویت دارند….
چرا با سن کمتر اولویت دارند؟
دقت کنید داریم از هیات علمی حرف میزنیم،یعنی کسی که صلاحیت علمی بیشتری داره که این به سن ربطی نداره چه بسا برای پیدا کردن این صلاحیت باید وقت گذاشت که طبیعتا سن بالا میره
یعنی قطعا هرکس سنش بیشتره اصلح تر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صد در صد
شما کامنت را با دقت مطالعه بفرمایید عرض شد ربطی به سن نداره!اما برای افزایش صلاحیت علمی باید وقت گذاشت بنابراین سن بالا میره!درواقع منظور اینه که باید شایستگی ملاک باشه نه سن..لطفا کامنتهارا با دقت مطالعه کنید،شرط صلاحیت!!!
سلام ۹ سال دارم درس میدم نتونستم بخاطر اینکه جذب در اختیار دانشگاهها بود جایی جذب بشم بعد که متمرکز شد گفتن باید دکتر باشید حالا که این همه هزینه کردم دارم دکتر میشم دایم قانون عوض میکنید والا بخدا وقت و زندگی و سرمایه و عمرمون تلف شد .ساعتی ۸ هزار تومن حقوقمربی که با جان و دل عشق به تدریس داره…… این انصاف نیست بخدا این بی ثباتی جایز نیست ……
شما کامنت را با دقت مطالعه بفرمایید عرض شد ربطی به سن نداره!اما برای افزایش صلاحیت علمی باید وقت گذاشت بنابراین سن بالا میره!درواقع منظور اینه که باید شایستگی ملاک باشه نه سن..لطفا کامنتهارا با دقت مطالعه کنید،شرط صلاحیت!!!
خواهش میکنم شرایط سنی رو کمش نکنید پس کسی که ۴۱ سالش شد دیگه با دکترا نمیتونه عضو هئیت علمی بشه این عادلانه نیست
سلام
به خاطر همین محدودیت هاست که باعث بی انگیزگی و عدم پیشرفت هستیم
لطفا قوانین اینجوری رو حذف بفرمایید چه در حوزه علمی چه غیر علمی چه استخدامی چه غیر استخداکامی لطفا شرایط سنی حذف کنید
سلام . لطفا اگر کسی هست که صدای قشرِ دکتری رو به گوشِ تصمیم گیرندگان برسونه خواهش می کنم . لطفا قانون رو به حالت اول برگردانید . و شانس پذیرفته شدن خیلی ها رو ازشون نگیرید. لطفا به گوش دکتر کی نژاد و رضوان طلب برسونید . دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری از این قانون ناراضی هستند . واصولا قانون قبلی چه مشکلی داشت وچه توجیهی برای تغییر شرط سنی وجود دارد. لطفا قانون به حالت اولش برگردانده شود.
ما استاد داریم با هفتاد سال سن داره درس میده اونوقت من با ۴۱ سال سن نمیتونم درس بدم؟؟؟
متأسفانه این قانون تصویب شده و خیلی ها بدون اطلاع در این سن دانشجوی دکتری هستن 🙁
با سلام
لطفا از این کار صرفنظر کنید و این قانون را ملغی کنید. این یک قانون غیر منطقی و ناعادلانه است چرا که دوران تحصیلات تکمیلی بسیار زمان بر است و کار دقیق علمی مطمئنا زمان بر بوده اگر خواهان نیروی قوی و با تجربه در فضای علمی و خواستار اعتلای جامعه علمی کشور هستید بایستی از این قانون صرفنظر بفرمائید. و در ضمن در رسانه ها این قانون را اعلام کنید که دانشجویان جدیدالورود این مساله را مد نظر داشته باشند. با تشکر
با سلام
ببخشین یه سوال داشتم مگه کارشناسی ارشد هم میتونن هیئت علمی بشن ؟
بله البته بعضی از رشته ها و بعضی شهرستان ها
با سلام. لطفا تجدید نظر بفرمایید . اصلا عادلانه نیست.
سلام. لطفا تجدید نظر بفرمایید . چون کاهش شرط سنی واقعا ظلم بزرگی در حق جامعه علمی است.
با توجه به شرایط کاری جامع و مشکلات اجتماعی که داریم اصولا برای دادن فرصت دوباره باید شرایط سنی افزایش پیدا کنه نه اینکه کاهشش بدن بالاخره با توجه به شرایط دانشجوها کاری رو شروع می کنن بعد وسط راه شرایط عوض میشه کل زحمتشون می سوزه با توجه به اینکه سن دانشجویی سن ازدواج و تشکیل خانواده هم هست و با کلی امید دانشجوی دکتری در این راه تلاش میکنه که در آینده شرایط بهتری رو برای خانواده تامین کنه و ثمره تحصیل علم و خودش را برداره این کاهش سن ضربه بزرگی خواهد بود و یاس و نا امیدی رو به یه خانواده منتقل می کنه امید وارم که مسئولین تجدید نظر بفرمایند . اگر فکر می کنن که باید تعداد فارغ التحصیلان متقاضی رو کاهش دهند راهش این نیست بهتر از همون اول ظرفیت پذیرش رو پایین بیارن که عمری تلف نشه
با لحن ساده و روان، شما رو به خدا قسم میدم دست نگه دارین.نزارین امیدهامون برملا بشه.آخه با هزار آرزو ادامه تحصیل دادیم.من فقط پایان نامه ارشدم ۳ سال طول کشید چون زمینه بیماریهای زئونوز بود.و خودم انجام دادم مطمئنا برا تخصصم هم همین زمان خواهد بود چون اونم آنتی ژن هستش.حالا با این شرایط پیش اومده فکر کنم در جامعه معلق خواهیم ماند.
با سلام
درمورد هر تصمیمی باید اول مطالعه کافی انجام و شرایط و روش اجرا بیان شود. اگر سن جذب را می خواهید ۴۰ سال کنید روش علمی و منطقی اجرای آن اینست که از گروه هایی که میخواهند دوره تخصص را شروع کنند اطلاع رسانی و اقدام شود. افرادی که با قانون جذب تا سن ۴۵سالگی برنامه ریزی کرده اند و در سن ۳۶ سالگی آنها را بعنوان دانشجوی دوره تخصص پذیرش کرده اید تکلیفشان چیست ؟ باید در موقع جذب دانشجو می گفتید تا فرد درس نمی خواند یا برای ادامه تحصیل و زندگی می رفت خارج از کشور.
تو رو خدا این کار و با ما نکنید خیلی ظلمه ما روی ۴۵ سال حساب کرده بودیم تو رو خدا اینقدر ما رو تو استرس قرار ندید
با سلام. این قانون شرط سنی واقعا ظلم بزرگی برای افرادی هست که با توجه به قانون قبلی که سن ۴۵ سال بود با مشکلات متعدد درس حوانده اند و حالا با این قانون دیگه جذب نمینونند بشوند. مسوولینی که این قانون جدید نوشتند لطفا جواب بدن که اینها باید چکار کنند؟ پس تعهد وزارت بهداشت چه می شود؟ واقعا متاسفم که با تصمیم این چنینی سرنوشت یک عده از افراد که براساس قانون قبلی ادامه تحصیل دادند نادیده گرفته می شود.
لااقل باید این شرط گذاشته بشه که ورودی های سال ۹۶ به بعد مشمول این قانون بشوند که لااقل فرد بدونه چون شرایطش رو ندلره اصلا درس نخونه نه کسانی مثل ما که در حین تحصیل هستیم و یا تحصیلمون به اتمام رسیده اما مرز چهل رو رد کردیم
سلام عرض میکنم . من چندین بار در مصاحبه جهت جذب هیئت علمی شرکت کرده ام . اما متاسفانه شهر های بزرگ که عملا نمی پذیرند و از جهتی به دلیل دختر بودن خانواده ام با مهاجرت به دانشگاه های شهرستان هم مخالف اند. لطفا بفرمایید باید چه کار کنم. لطفا تجدید نظر کنید.
کاملا مخالف با شرایط سنی اعلام شده جدید هستم. لطفا اگه فکری به حال ما نمیکنید یه فکری به حال جامعه کنید تا دانشجویانی باسواد تربیت و تحویل جامعه داده شوند. کسی که سالها تدریس میکند و بالای ۴۰ سال سن دارد قابل مقایسه با فردی نیست که هیچ تجربه کاری نداشته و فقط شرط سنی مجاز بر عضو هیات علمی شدن رو دارد.
خیلی این قانون نا عادلانه هست – قبل از رفتن ما به مقطع دکترا حداقل اعلام میکردیند نه حالا
با سلام مجدد. ضمنا” از بس که درد دل زیاد است، فراموش کردم بنویسم که مهرماه سال گذشته موفق به اخذ مدرک دکتری مهندسی شده ام. با تشکر – حجت رفیعی پور
چرا این خبر در سایت هیات عالی جذب نیست ولی توی سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی هست؟ در حالیکه خبر مربوط به همان جلسه ی صد و نود و دو هست.
سلام. این قانون قطعا به ضرر جامعه علمی کشور بوده و آقایانی که می بایستی درس بخوانند و خرج زندگی را تامین کنند و سربازی بروند پشت سد جذب دانشگاه ها منتظر باشند به هیچ وجه شرایط سنی را نخواهند داشت. بنده خودم یکی از این افراد هستم.
خیلی جالبه
طرف رفته درس بخونه خارج از کشور به امید اینکه بیاد تو مملکتش الان دیده ۴۳ سالشه نمیشه هِیت علمی بشه !!! یعنی چی وافعا ؟؟
به خاطر خدا این قانون را ملغی اعلام بفرمایین. شوهرم شرایط روحی بسیار نامساعدی داره. ایشان حدود ۵۰ مقاله علمی پژوهشی داره و الان نمیتونه دیگه با دیگر داوطلبان رقابت کنه …به خاطر خدا شرط سنی را همان ۴۵ سال اعلام کنید. ما اگر میدونستیم شرط سنی قراره ۴۰ سال بشه ، ادامه نمیدادیم. به خاطر خدا درک بفرمایین.
با سلام این کار شما اشتباهه، کسی که ۴۰ سال به بالا سن داره چکار کنه، تقدیرش این بوده. شما نباید اونو محروم میکردین. اگر قصد دارید رقابت رو کمی خلوت تر کنین، بین تمام داوطلبان رقابت علمی برقرار کرده ، چه بسا با این کار برخی مهرههای علمی ممتاز را بسوزانید. لطفا دست نگهدارید. خانواده این عزیزان چه گناهی کرده اند. لطفا شرط سنی رو همون ۴۵ سال گذشته قرار بدین. من خودم الان۴۳ سالمه و تازه مدرک گرفته و قرار بود در فراخوان شهریور شرکت کنم. حالا موندم با این مدرک …. چکار کنم.
سلام. نوشته در مورد دارندگان مدرک دکتری از طریق هیات جذب و هیات ممیزه دانشگاه اقدام کنید. ناامید نباشید
با سلام
آیا این شرایط سنی برای جذب هیات علمی منطقی است لطفاً شرایط کنکور و وضعیت دانشجویان را در نظر بگیرید ما که از استخدام … و با ادامه تحصیل با آرزوی استاد شدن زندگی کردیم فقط بخاطر شرایط سنی جذب نشدن با مدرک دکتری ظلم بزرگی است
با عرض سلام و خسته نباشید.بنظر من اتفاقا شرط سنیزیر سی سال درست نیست.شرایط سنی زیر سی سال با تجربه خیلی کم مواجه خواهد شد و بار علمی و تجربه خیلی کم خواهد بود بنابراین افراد غیرمجرب در دانشگاها حضور خواهند یافت.اتفاقا باید شرط سنی بالای سی سال بایستی تعیین نمود نه زیر سی سال!!!!!!
با سلام. شما حتما در جریان هستید که در دوره تحصیلات تکمیلی هم دوباره کنکور گریبانگیر دانشجویان شده و این طور نیست کسی که وارد دکتری میشه بدون دغدغه کنکور باشه. لطفا بازنگری کنید.
کارهای آزمایشگاهی بسیار سخت جواب می دهند و بسیاری از موارد حتی دانشجو مجبور میشود به توصیه استاد راهنما که بعدا اعلام میکنند کلا پروپوزال خود را عوض کند و کار جدیدی را در آزمایشگاه شروع کند. خواهش داریم که تجدید نظر فرمایید.
لازمه کار پژوهش و تحقیقات صبر و حوصله و علاقه است که این امر موجب زمانبر بودن دوران تحصیلات تکمیلی میشود
سلام . تعیین این شرط سنی اصلا عادلانه نیست چرا که دوران تحصیلات تکمیلی بسیار زمان بر شده و علاوه بر آن دوران طرح نیروی انسانی و سربازی نیز مزید بر علت است. خواهش میکنم تجدید نظر کنید.
با سلام
هیچگونه توجیه منطقی برای اینکه جذب هیات علمی در دانشگاهها بر مینای سن است،وجود ندارد.برای کشوری که هیچگونه ضوابط و قوانین درستی برای استخدام وجود ندارد این مورد باید حذف شود.چون ممکن است کسی تا بخواهد مدرک دکتری بگیرد سنش تا ۴۵ سال و یا بیشتر هم برسد.آیا این شخص نباید از این موقعیت استفاده کند.سن فقط یک عدد است و توانایی افراد با هم متفاوت است.کما اینکه در تمام رده های بالا افرادی هستند که باید بازنشست شوند تا جوانان بتوانند بالا بیایند ولی همچنان به پست های مدیریتی خود چسبیده اند.پس وقتی کار از آنطرف خراب است شما نمی توانید این طرف معادله را کلا حذف نمایید.باید دوطرف بالانس داشته باشد.وقیت شما بدون ضابطه هرسال اینقدر دکتری می گیرید پس دلواپسی برای زود بازنشسته شدن هم ندارید.پس موضوع سن برای جدب باید حدف شود.چون هیچگونه توجیهی ندارد.
سلام. اینجانب نیز تا حدی مخالف شرط سنی برای هیات علمی شدن میباشم. برای کارهای علمی حتی ۶۰ ساله بودن به شرط داشتن سلامتی پیر نیست، بله اگر میخواست فوتبالیست شود شاید ۲۵ سال هم پیر بود، ولی برای مربی فوتبال شدن پیر نیست، بلکه سن بالا تجربه بهمراه دارد.من یک دبیر رسمی آموزش و پرورش هستم که ۲۱ سال سابقه دارم و در مرز ۵۰ سالگی میباشم و از وجود این قانون که مبنای صحیحی هم ندارد ضربه خورده ام، حتی دانشگاه شهید رجایی که وابسته به آموزش وپرورش است نیز نمیتواند مرا جذب کند. تورا بخدا این قانون را لغو کنید من نمیدانم دیگر چه باید بکنم، نزد مسئولین رفته ام و نامه نگاری نیز کرده ام ولی فایده نداشته است. کم کم دارم دیوانه میشوم و اگر شدم باید جوابگو باشند. حداقل سابقه کار (آموزش، پژوهشی و یا صنعتی) افراد را در شرط سنی دخیل نمایید. به من بگویید چکار باید کنم!!؟؟؟ متشکرم- حجت رفیعی پور
تا حالا که همین بود چه تغیری کرد؟ من از ۲۴ سالگی دارم مصاحبه هیئت علمی میرم. آخرش ما تا ۴۰ سالگی باید مصاحبه بریم و ۴۱ سالگی تایید می شیم و می گن نه شرط سنی رو رعایت نکردی 🙂