خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » حل نشدن مشکل مجمع صنفی اعضای هیأت علمی پس از یک سال

حل نشدن مشکل مجمع صنفی اعضای هیأت علمی پس از یک سال

عضو مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها گفت: با گذشت حدود یک سال از مشکل مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها پیرامون پلمب دفتر این مجمع، هنوز مشکل پابرجاست.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

محمدرضا مرندی عضو مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی در حدود ۱۵ سال پیش تاسیس شده است، گفت: براساس اساسنامه مجمع، وظیفه اعضای مجمع این است که حقوق مادی و معنوی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها را پیگیری کنند  وکمیته رفاهی نیز یکی از کمیته‌های این مجمع است.

مرندی افزود: ساختمان مرکزی وزارت علوم یک اتاق در اختیار مجمع قرار داده بود که این اتاق به عنوان دفتر مجمع با مجوز کتبی دو وزیر واگذار شد تا اساتید بهتر بتوانند با وزارت علوم در ارتباط باشند و حالا این دفتر پلمب شده است و ما دلیل آن را نمی‌دانیم.

وی ادامه داد: در ابتدا نامه‌ای به مجمع زدند که باید دفتر پلمب شود و ما رایزنی‌هایی انجام دادیم که این کار صورت نگرفت ولی پس از آن نامه دومی ارسال کردند که براساس این نامه تا پایان خرداد باید مجمع پلمب می‌شد، البته ما به دنبال ارتباط با مسئولان وزارت علوم بودیم و خودمان را خدمتگزار اعضای هیات علمی کشور می‌دانیم زیرا رای خود را بر همین اساس از وزارت علوم دریافت کردیم.

وی با اشاره به اقدامات متعدد مجمع برای اعضای هیات علمی اظهار داشت: در دولت دهم و یازدهم نامه نگاری‌هایی پیرامون مشکلات اعضای هیات علمی با مسئولان داشتیم که مشکلات برطرف شد، حتی در رابطه با بی عدالتی‌هایی که اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد به آن معتقد بودند نیز نامه نگاری‌هایی انجام دادیم که نتیجه آن افزایش حقوق اعضای هیات علمی بود.

مرندی گفت: درباره پلمب نیز تلاش بسیاری انجام دادیم تا با معاون وزیر جلسه داشته باشیم حتی بیش از ۳۰ بار پیگیری کرده و نامه رسمی زدیم تا یک ملاقات برگزار شود تا هم مسائل صنفی را در میان بگذاریم و هم علت پلمب را بدانیم.

مرندی گفت: به صورت غیر رسمی به ما گفته‌اند که دلیل پلمب دفتر مجمع، انجام فعالیت‌های مجمع برای اعضای هیات علمی بوده است به طوریکه ما با برخی دستگاه‌ها وارد مذاکره شدیم و ترتیبی صورت گرفت که واحدهای مسکونی به صورت اقساط در اختیار اعضای هیات علمی قرار بگیرند.

وی اضافه کرد: به ما گفتند کارهای اقتصادی می‌کنیم در حالیکه ما کار اقتصادی نمی‌کنیم و فقط برای رفاه اعضای هیات علمی تلاش کردیم به نظر می‌آید وزارت علوم به دلیل فشل بودن و عدم فعالیت برای رفاه اعضای هیات علمی از ما هم انتظار دارد که کاری انجام ندهیم.

مرندی ادامه داد: شاید هم مانند دوره‌های قبلی از ما انتظار فعالیت‌های سیاسی دارند که ما به هیچ وجه وارد فاز سیاسی نشدیم و بر اساس اساسنامه مجمع تنها فعالیت‌های صنفی انجام دادیم.

مرندی اظهار داشت: اگر قرار است دفتر ما را بگیرند باید با نامه و دستور کتبی وزیر این کار صورت گیرد. در حالی که دستور وزیر چنین مسئله‌ای نیست، البته می‌گویند این کار با نظر وزیر انجام شده ولی براساس شناختی که از وزیر داریم بعید می‌دانیم این صحبت‌ها درست باشد و احتمال می‌دهیم این کار از سوی برخی از مدیران میانی وزارت علوم انجام شده باشد.

 

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *