معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فعالیتهای اساتید در حوزه دانش بنیان و تولید محصولات قابل تجاریسازی در ترفیع آنها مؤثر است.
در این روزها در پیام رسان در کنار شماییم. لینک ورود به پیام رسان اخبار هیأت علمی
به گزارش ایسنا، دکتر احمدی در حاشیه یکصد و چهل و چهارمین جلسه کمیسیون دایمی شورای علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) با تأکید بر این که آیین نامه تاسیس شرکت های دانش بنیان دانشگاهی یک ماه قبل به دانشگاهها ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: اساتید برای تاسیس این شرکتها باید از هیات امنا دانشگاه مجوزهای لازم را دریافت کنند.
وی با اشاره به اثرات فعالیتهای دانش بنیان اساتید دانشگاه در ترفیع و ارتقا آنها توضیح داد: این فعالیتها در ارتقا اساتید نقشی ندارد ولی فعالیتهای اساتید در حوزه دانش بنیان و تولید محصولات قابل تجاری سازی در ترفیع آنها موثر است و امتیازاتی که در این زمینه کسب می کنند در ترفیع اثر دارد.
سایت جذب هیات علمی آخرین اخبار و فراخوان های جذب هیات علمی وزارت علوم ، جذب هیئت علمی وزارت بهداشت و جذب دانشگاه آزاد
