مشاور وزیر علوم از شفاف شدن آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی خبر داد و در خصوص ممنوعیت همکاری هیأت علمی تمام وقت دانشگاههای دولتی با دانشگاه آزاد توضیحاتی ارائه کرد.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
عبدالرضا باقری در گفتگو با خبرگزاری مهر در خصوص اصلاح ماده ۱۲ آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی و ممنوعیت همکاری هیأت علمی تمام وقت دانشگاههای دولتی با دانشگاه آزاد گفت: این مساله، موضوع جدیدی نیست و ماده ۲۱ آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه ها است.
وی ادامه داد: براساس این ماده ساعت حضور عضو هیات علمی تمام وقت در طول هفته ۴۰ ساعت است که بر اساس حضورش در طول هفته توزیع می شود و این ۴۰ ساعت باید تکمیل شود.
رئیس مرکز هیأت های امنا و هیأت های ممیزه مرکزی وزارت علوم افزود: در گذشته این گونه بود که اعضای هیات علمی با هماهنگی و اطلاع دانشگاه می توانستند به صورت نیمه وقت در دانشگاه دیگر مشغول فعالیت شوند.
وی ادامه داد: همین مساله باعث شده بود این سوال از طرف دستگاه های نظارتی ایجاد شود که اگر عضو هیات علمی با وزارت علوم قرار داد تمام وقت دارد، آیا می تواند همزمان با دانشگاه دیگر به صورت نیمه وقت و یا تمام وقت همکاری داشته باشد.
اکبری افزود: با توجه به ایراداتی که از سوی دستگاه های نظارتی وارد می شد برای همین سعی کردیم برخی از بندهای آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی از جمله بند ۲۱ را شفاف تر کنیم تا این ایرادات دیگر نباشد.
وی اظهار داشت: بدین ترتیب اعضای هیأت علمی دانشگاه های وزارت علوم نمی توانند در سایر دانشگاه ها فعالیت کنند.
ای کاش یه روزنه امید برای کسانی که با هزاران امید در دانشگاه ازاد با پرداخت بیش از ۱۰۰ ملیون دکتری تموم کردنند باشند االخصوص فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه چون فقط وفقط میدان فعالیت در حوزه اکادمیک را دارند . اخه انصافه برا یه دکتر ساعتی ۸ هزار تومان حق التدریسی با هزاران تلاش ماهی ۸۰۰ هزار تومان هم گیرنان نمیاد
آیا این ممنوعیت شامل اساتیدی که قبلا به عضویت هیات علمی نیمه وقت دانشگاه آزاد در آمده اند هم میشود یا از این به بعد ممنوع است؟
منظور اینکه اساتید تمام وقت دولتی که هیات علمی نیمه وقت دانشگاه آزاد شده اند باید از دانشگاه آزاد کنار گذاشته شوند یا آنها کماکان می تونند به همکاریشون ادامه بدهند؟
این اقدام منجر به آزاد شدن کرسی در دانشگاه آزاد و پیرو آن جذب نیروی جوان و فعال و پرانرژی در آن رشته می باشد و اقدام درستی در جهت کاهش دوشغله ها می باشد
تصمیم بجا و درستی است ولی فکر نمی کنم فرصتی برای تدریس جوانان به وجود بیاید، خود اساتید دانشگاه آزاد جاهای خالی را پوشش خواهند داد.
جوانان دیگر نباید به امید تدریس در دانشگاه، برای تحصیل دکتری، وقت و هزینه صرف کنند
اساتیدی هستند که همزمان در دو دانشگاه آزاد تدریس میکنند و از وزارت علوم هم بابت عضو هییت علمی دانشگاه دولتی اشان حقوق دریافت میکنند و کارشون شده فقط و فقط تدریس در حالیکه تعداد ساعت تدریس طبق استاندهرد جهانی باید در حد معقول باشد و سایر روزها به تحقیق و پژوهش و تولید عم سپری شود نه مجددا تدریس در واحدهای دیگر
بودنشان حقوق دریافت میکنند،و کار این اساتید شده فقط فقط فقط تدریس که دیگر هیچ روزی برایشان باقی نمیماند که
برای تحقیق و پژوهش و تولید علم بپردازند در حالیکه به جای ۴۰ ساعت موظفی اشان نهایتا ۳ روز ۳ تا ۶ ساعت هستند
در کل اقدام بسیار شایسته ایی هست امیدوارم فقط عملی بشه
این بسیار ایده خوبیست اگر اجرایی شود! و استثنا نداشته باشد.
حرکت درست و به جایی بود، من به عنوان دانشجوی دکتری جهت تدریس به دانشگاه آزاد مراجعه نمودم که به من گفتن نیازی نداریم و استاد زیاد داریم که بعداها متوجه حضور بیش از نیمی از اساتید دانشگاه دولتی در آن واحد مربوطه شدم و بابت این قضیه بسیار متاسف شدم.
این زمینه برقراری عدالت و جذب نیروهای فارغ التحصیل در دانشگاه ها و جلو گیری از مهاجرت آنها به خارج از کشور و استفاده از نیرو های بومی هر منطقه