خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » قابلیت تجاری‌سازی ۲۰ درصد پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری

قابلیت تجاری‌سازی ۲۰ درصد پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ۲۰ درصد از پایان‌نامه‌ها و رساله ها قابلیت تجاری‌سازی و ۱۰ درصد اساتید تمایل به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: ۲۰ درصد پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری قابلیت تجاری سازی و ۱۰ درصد از اساتید تمایل به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان دارند به دانشگاه‌ها اعلام شد، در صورت وجود پایان‌نامه‌هایی با قابلیت تجاری سازی اقدام به تاسیس شرکت‌های دانش بنیان کنند و بخشی از سهام این شرکت به دانشجو، بخشی به استاد واگذار می‌شود.
وی در ادامه افزود: پس از آن که محصول به تجاری سازی و فروش رسید صندوق پس از مدتی سهمی بودن در سود  از شرکت خارج می‌شود که این مسیر مناسبی برای رشد و تعالی دانشگاه‌ها خواهد بود.
سلطانی در خصوص بررسی‌هایی که بر شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شده خاطر نشان کرد: در بررسی‌هایی بر روی ۵۰۰ شرکت دانش بنیان تایید شده انجام گرفت تنها در مورد ۶۵ شرکت روند ارزیابی آن‌ها بیش از سه ماه زمان برده است، از این رو پروسه ارزیابی طرح‌ها را سه ماه در نظر گرفتیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: ۸۰ درصد فعالیت‌های این صندوق از طریق کارگزاران انجام می‌شود که در این زمینه انتقاداتی وارد شده و همه آن ها را قبول کرده‌ایم.
وی عنوان کرد: همچنین برخوردهای نامناسبی از سوی برخی کارگزاران با شرکت‌های دانش‌بنیان صورت گرفته که برای حل این مشکل دوره‌های آموزشی برگزار می‌شود.

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *