خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » احتمال جایگزینی پژوهانه دکتری با وام تحصیلی

احتمال جایگزینی پژوهانه دکتری با وام تحصیلی

براساس اعلام وزارت علوم، دانشجویان روزانه دوره های دکتری تخصصی دانشگاه های دولتی وام می گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، با عنایت به ضرورت حمایت از دوره های دکتری و به منظور کاهش دغدغه های دانشجویان و ارتقای سطح کیفی تحصیلی آنها، وام ویژه به دانشجویان دکتری شاغل به تحصیل در دانشگاه های کشوراختصاص می یابد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

این وام منحصرا به دانشجویان دکتری تخصصی روزانه دانشگاه های دولتی تعلق می گیرد و دانشجویان بعد از گذراندن امتحان جامع می توانند برای استفاده از این وام اقدام کنند.

دریافت کنندگان این وام هیچ تعهدی به جز باز پرداخت مبلغ وام نخواهند داشت.

همچنین ببینید

زمان ثبت نام جذب هیات علمی ۱۴۰۳

شروع فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳

فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم ۱۴۰۳ شروع شد.آخرین اخبار …

۴۱ دیدگاه

  1. سلام. حرف خاصی ندارم. سکوت می کنم.سکوتا!!!

  2. باسلام

    تو رو خدا این ظلم رو در حق دانشجویان دکترا نکنید پژوهانه رو قطع نکنید ما توانایی پرداخت وام رو نداریم چون کاری نداریم

    که از درآمدمون اقساط رو پرداخت کنیم.لطفا پژوهانه باشد و وام رو به کسانیکه نیاز بیشتری دارند بدید.باتشکر

  3. آقاااااااااااااااااااااااا ما لطف شما رو نخواستیم.همون پژوهانه رو بدین. وامتون رو نمیخوایم.تو رو خدا…. ما توانایی باز پرداخت وام رو نداریم.آخه امیدی به آینده ی کاریمون نداریم درامدی نداریم که بخوایم قسط وام رو بدیم. دلمون به پژوهانه خوش بود گفتیم لااقل تنمون برا هزینه پرینت و کپی نمی لرزه که همین ناقابل پژوهانه رو هم میخواید ازمون با لطفتوووووووووون دریغ کنید. آقااااااااااا ما این لطف رو نمیخوایم

  4. حالا کسی میدونه مبلغ این وام ویژه!!!!!!!!!!! چقده؟

  5. متاسفم!
    انگیزه ما دانشجویان دکتری رو با تصمیمات خودخواهانه خودتون به باد دادید.
    کاش یکی از مسوئلین نظرات این بچه ها را بخواند و کاری کند.
    بچه هایی که همیشه از خوشی هاشون زدن و درس خوندن گوشه خونه و حالا همه بیکار وب ی پول و افسرده شدن. همه پشیمان از کرده خود و از ادامه تحصیل.
    همه دلزده از این اوضاع کشور که فقط داره به تحقیر اونها شدت میبخشه.
    متاسفم برای خودم و بچه های مثل خودم!

  6. گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من
    آنچه البته به جایی نرسد، فریاد است….

  7. ما دانشجوهای دکتری ساکت بنشینیم هر تصمیمی اشتباهی رو برامون میگیرن. به نظر شما دوستان باید به کجا شکایت کرد که این دستورشون لغو بشه؟

  8. بچه ما میام اینجا حرفمونو میزنیم مطمئن باشید هیچ مسئولی به خودش اجازه نمیده بیاد اینجا رو چک کنه ببینه درد ماها چیه ؟ وزات علوم چه فرقی با بهداشت داره که اونا اینقد واسه دانشجوهاشون ارزش قائلن. ماهیانه ۸۰۰ تومان بهشون میدن
    اگه واسه اونا بودجه هست واسه ما چرا نیست که حتی پژوهانه هم بهمون نمیدن چه برسه به حقوق یا خیلی مزایای دیگه.
    کاش میشد با هم اعتراض کنیم، تا کی بشینیم هرچی دوست دارن سرما آزمایش کنن بعدم میفهمن اشتباه بوده…
    باید با هم یه فکری کنیم
    مطمئنا فردا تموم کنیم واسه کارم که دیگه معلومه چه خبره و برنامه ها چیه

  9. سلام به همه حالا معلوم شده این قانون شامل ورودی های جدید یا قبلی ها رو هم شامل میشه؟ قانونش از کی؟من سال ۳ هم هنوز پروپوزالم تصویب نشده.شامل من هم میشه؟
    خاک بر سرم که من و همسرم هر دو دانشجوی دکتری هستیم

  10. من که خیلی وقت امید و انگیزمو از دست دادم

  11. نمردیم و معنای حمایت رو هم فهمیدم… پژوهانه بلاعوض تبدیل شده به وام … عجب محبتی…. بنازم این حمایت رو…. سرمون سلامت…. دیگر امری نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  12. من نمیدونم مسئولین با چه طرز فکری و با چه نگاهی این برنامه ها رو میچینن اگر واقعا دغدغه ما رو بدونن که با اینکه داریم درس میخونیم ولی میدونیم آخرشم معلوم نیست چی میشه و هر روز ناامیدتر میشیم هیچوقت ازین بلاها سر ما نمیارن
    کاش قبل از نوشتن این برنامه ها با چند تا از ما دهه شصتیا که به کاه دست میزنیم کوه میشه یه نظری میپرسیدن بعد این قانونا رو میذاشتن.
    مگه ما با علوم پزشکیا چه فرقی داریم واقعا؟؟؟؟؟
    هر روز میرم دانشگاه امروز از دیروز ناامید تر . نا امید ازینکه این همه زحمت بکشم وقتی تموم کردم بیکارم
    این خبرم دیگه جای خود دارد….

  13. حالا جرا شبانه نگیره؟!!!!!
    من با رتبه ۳ دکتری شبانه قبول شدم. ۵۰ میلیون دارم شهزیه می ذم. پژوهانه که هیج. وام هم نمی دن!!!!!!!!!!!

  14. دوستان برای این حرفها و دلنوشته ها تون گوش شنوا. کجاست؟ آه و صد آه…

  15. خوش به حال اکثر دوستام و هم دانشکده ایهام که جمع کردن و از این کشور رفتن. الان هشت ساله که تو بهترین دانشگاههای کشور با بهترین معدل درس میخونم و هنوز نتونستم یه جفت کفش با پول خودم بخرم. مملکته داریم؟

  16. به به گل بود به سبزه نیز آراسته شد.

  17. والا شرمنده می کنین ما رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این همه حمایت این همه لطف….
    چقد غبطه میخورم به دوستانی که گذاشتن و از این مملکت رفتن
    و حالا من تو کشور خودم بابت هر کاری که می خوام انجام بدم یا باید دستی پول بدم
    یا اینکه مدام احساس سرخوردگی داشته باشم و اینکه دارم سی ساله میشم و هنوز هیچی نشدم و
    هیچ آینده ای هیچ امیدی وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. نمویدنم تفاوت وزارت علوم با وزارت علوم پزشکی چیه؟ دانشجویان وزارت دوم ماهانه ۸۰۰ حقوق میگرند وزارت علوم پژوهانه خودشم حذف کرد….. واقعا هردم ازین باغ بری میرسد . اون از جذب این هم ازین. فقط عرض تسلیت به همه هم سلولی در این دانشگاه ها. خدا به داد برسه
    کاش نخونده بودم
    کاش رفته بودم

  19. فقط میتونم بگم از اینکه تو این مملکت دارم دکترا میگیرم برای خودم متاسفم. خیلی متاسف.

  20. امیدوارم مشکلات اقتصادی بر طرف شود و ما از این ریاضت اقتصادی خارج بشیم.کار نداریم.

  21. آقا من که می رم می گیرم. خدا کته یه جا بدن و یه ۱۰ تومنی بدم. یه پراید لیزینگی بخریم مشغول شیم. دوستان فردا همین رو هم نمی دن، برین بگیرین.
    ماشالله تو مملکت ما هر موقع بودجه کم می یاد از آموزش عالی و حقوق دانشجویان می زنن. هیچ وقت نشد، بگن حقوق کارمندان و… رو کم کنیم بجای این که از حقوق دانشجوها کم کنیم. به دانشجوها فشار نیاد

  22. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    متاسفم
    خیلی متاسفم
    تا وقتی این طرز فکرها وجود دارد، جامعه رنگ صنعتی شدن را نمی بینند، رنگ پیشرفت را نمی بینند، جوانان ما سرمایه اند، فرد به فردشان سرمایه اند، احمق فرضشان نکنید تا مجبور نشوند خاک غربت را سرمه چشمشان کنند، خواهش می کنم از حالتی که خودتان را به خواب زده اید بیدار شوید!!! این تصمیم افرادی نیست که خواب هستند این تصمیم افرادی است که خودشان را به خواب زده اند، افراد خواب زده را چگونه می توان بیدار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  23. اینجا هست که یک بار دیگه می بینیم کار درست رو نظام آموزشی حوزه های علمیه طلاب انجام داده. واقعا نظام آموزشی شون از همون قدیم از نحوه ی آموزش و بحث و امتحاناتش تا چگونگی پوشش نیازهای محصلینش خیلی آینده نگرانه تر از دانشگاه عمل می کرده.
    دانشگاهی که گرته برداری ناقص باشه بار کجی رو برداشته و به منزل نمی رسه مگر اینکه بار زیادی به زمین بریزه.
    امیدوارم نسل بعدی ما ده شصتی ها دچار اشتباهاتی که ما انجام دادیم نشوند.
    ای کاش یکی از ما می تونست کتابی بنویسه و معضلات ما دهه شصتی ها رو برای نسل های بعد توضیح بده. البته به شرطی که از قضا خودش گرفتار کارهای کم بازدهی نباشه که همه ی وقتش رو بگیره و نتونه کتاب بنویسه

  24. درس خواندن تو این نظام آموزشی واقعا اشتباهه. اشتباه بزرگی که یک نسل رو از زندگی ساقط می کنه. از این طرف فشار و مخارج سنگین از اون طرف بیکاری. کار درست رو کسی می کنه که خودش ببینه جامعه و بازار به چه چیزی نیاز داره بعد در همون راستا مطالعه ی شخصی بکنه چه بسیار افرادی که بیش از یک دکتر در کار حرفه ای شون تخصص دارند اما مدرک ندارند.
    توی یک جامعه ای که هنوز ساختارش دولتش روستایی است نمیشه انتظار داشت دولت برای تحصیل کرده هایی که مطابق نظام شهری درس خوندند کار و حمایت فراهم کنه.
    کاش به جای اینکه ۱۰ سال از عمرم رو برای گرفتن دکترا بگذرونم با مدرک لیسانس می رفتم یک کار ساده تولیدی انجام می دادم و توی همون رشد می کردم. هم زندگیم زودتر به سامان می رسید هم الان سختم نبود که با مدرک دکتری باید برم همون کار رو انجام بدم. شاید تا الان ده نفر هم استخدام کرده بودم.

  25. هر دم از این باغ بری میرسد…
    هر روز عرصه تنگ تر و تنگ تر.
    آخه مگه ما گناه کردیم عشق وطن داشتیم موندیم. بهترین رتبه کنکور در هر سه مقطع رو داشتم. اونقدر فشار زندگی و کاری و روحی وارد میکنن تا آدم به استناد ایه زمین خدا وسعت داره و هجرت کنید… مملکت رو ول کنی و بری.

  26. واقعا تشکر فراوان از لطف مسئولان محترم

    پژوهانه تنها حمایتشون بود. که اونم حالا میخوان وام بدن . فردا بخدا برید همون وام رو هم نمیدن کلی شرط میذارن.
    ما شکایتمون رو به کی بکنیم من و همسرم جفت دانشجوی دکتریم. هیچ کدومم کار نداریم با معدلای عالی . واقعا به زحمت زندگی میکنیم امیدمون به پژوهانه بود.

  27. با سلام و قدردانی از مسیولین محترم بابت تصمیمشون
    ولی اینم در نظر بگیرید که بخدا سخته با این شرایط تحصیلی و و سنی هنوز از خونواده پول بگیریم که برا مملکت کار پژوهشی انجام بدیم.
    ضمنا دانشجوی شبانه که بیشتر به پول نیاز داره
    اون بیچاره ها چکار کنن

  28. من اکه فقط ده روز زودتر پایان نامه ام تصویب شده بود، الان پژوهانمو گرفته بودم. گفتن مشکلی نیست صبر کن برای دوره بعدی شاید مبلغشم بیشتر کردن.
    الانم که اینطوری میگن.

  29. انگار یادشون رفته مقصود و هدف از پرداخت پژوهانه این بود که وزارت علوم دانشجو و مراکز و واحدهای نیازمند تحقیق و پژوهش باشد تا از این طریق هم دانشجو انگیز پیدا کند و هم پژوهش ها مسئله محور و کاربردی باشند. دانشجو دکتری و هر پژوهشگر دیگری برای انجام پژوهش نیاز به وام ندارد نیاز به حمایت دارد. گویا وزارت علوم معتقد است نخبگان و پژوهشگران باید به هزینه شخصی پزوهشی را برای کشور انجام دهند. توصیه می کنم مسئولان این وزارت خانه به جای حقوق وام بگیرند و با پول وام به ملت عزیز خدمت کنند و البته تسهیلاتی هم برای ایشان در نظر گرفته شود «دریافت کنندگان این وام هیچ تعهدی به جز باز پرداخت مبلغ وام نخواهند داشت»./

  30. مثل هر جامعه متمدن دیگه ای دانشجوی دکتری باید حقوق ماهیانه دریافت میکرد
    تنها کمک بلاعوضی که دلمون بهش خوش بود پژوهانه بود که اونم میخواید دریغ کنید باز کجا کسری بودجه آوردید هر روز یه حرف جدید هر روز یه تصمیم آزاردهنده چی از جون ما میخواهید خسته شدیم از بی برنامگی هاتون

    موهای تنم سیخ شد وقتی تیتر خبرو دیدم شما میدونید هزینه چهار سال زندگی یه انسان بیکار در حال تحصیل تو این جامعه چقدر میشه?هزینه وسایل پژوهشی چقدر?
    عمر و جوونیش چقدر می ارزه?
    خدا یا ظرفیتم تموم شده”””””””

    ””””””””

  31. دیر یه دنیا آمده

    آفرین- احسنت-
    بخش اعظم دانشجویان دکتری امیدی به شغل در آینده ندارند و همنین موضوع باعث شده کارهای پژوهشی به مراتب راحتتر و ضعیفتر انجام دهند از طرف دیگر تعداد دانشجویان سال به سال کمتر می شود – این قبیل تصمیمات را هم که به آن اضافه کنیم تولید علم ایران فوق العاده پایین خواهد آمد (ما هم اعتراضی نمی کنیم اما نتیجه آن در یک دوره یکی دوساله مشخص خواهد شد- باشه تصمیم بگیرید یک سال بعد ببینید اشتباه بوده باز تصمیم دیگر)
    آیا افرادی که این گونه تصمیماتی می گیرند حاضرند فرزندان خودشان با وام تحصیلی برای کشور کارتحقیقاتی انجام بدهند که اینگونه طرح هایی مطرح می کنند.

  32. با سلام
    خواستم چیزی بنویسم. اما دیدم علی آقا «خیر الکلام ما قل و دل» فرموده‌اند به زیبایی منم موافق. ضمنا حرف حق جواب ندارد.

  33. واقعا متاسفم!
    از اینکه اینقدر تلاش کردم و دکترا قبول شدم واقعا متاسفم
    نمیدونم چرا مسئولین اینقدر تلاش می کنند تا سنگ جلوی پای ما بندازند. بابا هر بلایی دلتون خواست سر این نسل سوخته دهه ۶۰ آوردید. بس نیست! نمی دونم واقعا یک نفرشون نمیتونه ما رو درک کنه؟!
    بورسیه ها رو که دارین کم می کنید و در برخی رشته ها حذف! دلمون به پژوهانه خوش بود که اونم ….
    دستتون درد نکنه!

  34. با سلاااام
    لطفا دانشجوهای دکتری روزانه رو که انقد با زحمت نسبت به سایرین دانشجوهای دکتری سایر دانشگاه ها اعم از پیام نور و پردیس و شبانه و آزاد قبول میشوند رو حمایت ویژه کنین
    لطفاااا
    این برای ارتقای کیفیت دانشگاه ها و مملکت بهتره
    به جای وام حقوق بدهید هرچند کم ولی حمایت مال بشوند
    مسیولین لطفاااااا بیدار شین
    لطفا به فکر اشتغالشون باشین
    بورسشون کنین لطفاااا
    با سپاس

  35. چرا بجای حل مساله صورت مساله را پاک میکنید پژوهانه چه ربطی به دادن وام داره مقوله هرکدام جداست درضمن دانشجویان شبانه بیچاره که بیشتر به این وام احتیاج دارند ! الهی خدای متعال همه را به راه راست هدایت کند

  36. خیلی جالبه اسمشم می زارن کمک.
    به قول علی آیا کارمندان وزارت علوم یا خود شخص وزیر حاضر هست به جای حقوق، وام دریافت کند جهت انجام مسئولیت هاش.
    یه بار بگین پژوهانه ها به طور کلی حذف شد بهترههههههههههههههه

  37. یعنی چون میخوان از دانشجوی دکترا حمایت کنن به جای پژوهانه میخوان وام بدن؟ اینجوری میخوان دغدغه های ما رو کم کنن؟ اینجوری سطح کیفیتم بالا میره؟

  38. آقای علی واقعا خوب گفتی

  39. پس دانشجوی دکتری مملکت هزینه های پژوهش رو از کجا بیاره؟ الان که همه بیکاریم.یعنی چی که به جای پژوهانه وام میدن؟ این تنها حمایت دولت از دانشجویان دکتری بوده!

  40. دستتون درد نکنه بابت این تصمیم معقول!!
    انگار یادشون رفته مقصود و هدف از پرداخت پژوهانه این بود که وزارت علوم دانشجو و مراکز و واحدهای نیازمند تحقیق و پژوهش باشد تا از این طریق هم دانشجو انگیز پیدا کند و هم پژوهش ها مسئله محور و کاربردی باشند. دانشجو دکتری و هر پژوهشگر دیگری برای انجام پژوهش نیاز به وام ندارد نیاز به حمایت دارد. گویا وزارت علوم معتقد است نخبگان و پژوهشگران باید به هزینه شخصی پزوهشی را برای کشور انجام دهند. توصیه می کنم مسئولان این وزارت خانه به جای حقوق وام بگیرند و با پول وام به ملت عزیز خدمت کنند و البته تسهیلاتی هم برای ایشان در نظر گرفته شود «دریافت کنندگان این وام هیچ تعهدی به جز باز پرداخت مبلغ وام نخواهند داشت»./

    • واقعا دستشون درد نکنه.
      همیشه قشر دانشجو و پژوهشگر مدیون این تصمیمات معقولانه وزارت علوم هست و با این همه تسهیلات ارزنده جامعه پزوهشگری را شرمنده می کنند.
      اگر خدا توفیق به این مسئولان عزیز وزارت علوم بدهد که این همه کار ارزنده برای پیشرفت نظام آموزشی و قشر پژوهشگر انجام ندهند کلی به ملت عزیز ایران خدمت کرده اند.
      اگر بجای حقوق و مزایا به کارمندان و روسای وزارت علوم هم وام بدهند دیگر فکر نکنم از این تصمیمات ارزشمند و معقولانه برای قشر پژوهشگر بگیرند البته با تسهیلات بسیار ویژه “دریافت کنندگان این وام هیچ تعهدی به جز باز پرداخت مبلغ وام نخواهند داشت”.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *