خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » حذف وثیقه ملکی در پرداخت وام ۴۰ و ۶۰ میلیونی اعضای هیات علمی

حذف وثیقه ملکی در پرداخت وام ۴۰ و ۶۰ میلیونی اعضای هیات علمی

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی از اصلاح مبنای محاسبه اضافه کار کارکنان و اعضای هیات علمی و همچنین حذف وثیقه ملکی در دریافت وام های ۴۰ و ۶۰ میلیونی بانک ملی خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش خبرگزاری ایسنا،  سید محمد ابریشمی‌نیا در پنجمین جلسه فوق العاده شورای اداری ومالی دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور مدیران کل حوزه‌های ستادی اداری مالی سازمان مرکزی و به میزبانی واحد همدان برگزار شد گفت: هدف از تشکیل این جلسه آشنایی، بررسی و حل مشکلات اداری مالی واحد‌ها و مراکز آموزشی استان‌های همدان، مرکزی و لرستان با حضور نماینده تام الاختیار و معاونان هماهنگی این استانها و روسای واحدو مراکز است.

ابریشمی‌نیا با تاکید بر اجرایی کردن مصوبات اجلاس شصت و هشتم افزود: یکی از مواردی که در آن اجلاس مورد توجه قرار گرفت و با همت اداره کل کارکنان محقق شد، تشکیل جلسات شورای اداری مالی دانشگاه در استان‌ها، جهت شناسایی و بررسی وضعیت اداری مالی واحد‌ها و مراکز آموزشی هر استان است که بحمداالله این پنجمین جلسه در پایتخت تاریخ وتمدن ایران زمین در حال برگزاری است.

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی با مهم خواندن ویژگی‌های هر واحد برای تصمیم درخصوص وضعیت کارکنان و نیروی انسانی آن واحد افزود: دلسوز‌ترین فرد برای هر تصمیمی درخصوص وضعیت کارکنان هر واحد، رئیس‌ همان واحد است که می‌تواند ضمن بیان مشکلات راهکارهای آن را نیز ارائه دهد و با این هدف، اعضای شورای اداری مالی دانشگاه امروز در استان همدان جهت بررسی و استفاده از خرد جمعی در جمع شما هستند.

معاون مالی اداری مالی دانشگاه آزاد با بیان اینکه حل موضوعات و مشکلات اداری مالی فقط با همدلی، اخلاق و رعایت حال افراد امکان‌پذیر است به مساله نیروهای مازاد در برخی از واحد‌ها اشاره کرد و گفت: در نظر داریم با برنامه ریزی، مازاد نیروهای هر واحد دانشگاهی به واحدهایی که دارای کمبود نیرو بوده و یا درخواست جذب نیروی جدید دارند، منتقل شوند.

ابریشمی‌نیا ادامه داد: باید ماموریت‌های جدیدی برای واحد‌ها و مراکز آموزشی تعریف کنیم و با تدبیری که در مجموعه وجود دارد به ساماندهی نیروی انسانی دانشگاه در سراسر کشور اقدام کنیم.

وی بازنگری در تشکیلات نیروی انسانی هر واحد را یادآور شد و گفت: توجه به بازنشستگی برخی از نیرو‌ها، بازنشستگی پیش از موعد یا بازخرید سنوات برخی از کارکنان، اخذ مجوز نیروهای کارآمد و فاقد مجوز می‌تواند بخشی از اقدامات در این خصوص باشد.

وی تامین ۱۲ درصد از بودجه جاری امسال از درآمدهای غیرشهریه را از مهم‌ترین شاخص‌های بررسی عملکرد روسا و واحدهای دانشگاهی در آینده اعلام کرد و افزود: روسا و معاونان واحدهای دانشگاهی باید تحقق این رقم از بودجه را از محل تاسیس و راه اندازی شرکت‌های اقتصادی دانش بنیان و تبدیل علم به سرمایه مدنظر داشته باشند.

ابریشمی نیا از احیای صندوق مشترک وام فی مابین واحدها و استرداد بخش عمده‌ای از سپرده‌های واحدها نزد سازمان مرکزی خبر داد و گفت: پرداخت وام ۴۰ میلیون تومانی به کارکنان و ۶۰ میلیون تومانی به اعضای هیأت علمی با نرخ ۱۴درصد از طریق انعقاد قرارداد با بانک ملی ایران و از محل منابع مالی بانک ملی از جمله اموری است که در راستای رفاه حال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی انجام شده است.

وی تصریح کرد: مشکل دریافت وثیقه ملکی در ازای دریافت این وام ها نیز برطرف شده است و دیگر نیازی به ارائه وثیقه ملکی برای دریافت وام پرداخت وام ۴۰ میلیون تومانی به کارکنان و ۶۰ میلیون تومانی به اعضای هیأت علمی نیست.

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در اصلاح قرارداد و تفاهم نامه با بانک ملی کارکنان قراردادی محدود معین نیز می توانند برای دریافت این وام اقدام نمایند.

ابریشم نیا بیان کرد: تهیه طرح نحوه افزایش حقوق کارکنان (حق تخصص، حق جذب، اضافه کار) و نحوه تأمین اعتبار و کمک به طرح های افزایش حقوق اعضای هیأت علمی در حال بررسی است و بزودی مبنای محاسبه اضافه کار پرداختی به کارکنان اعلام خواهد شد.

وی گفت: افزایش سقف تسهیلات بیمه تکمیلی درمان ،اصلاح بخشی از بخشنامه های حوزه معاونت اداری و مالی و به­روز کردن آنها، تلاش برای اصلاح امور مالیاتی و بیمه بازنشستگی کارکنان، و راه‌اندازی و نصب سیستم دیتا سنتر جهت گزارش گیری لحظه ‏ای و به روزرسانی تمرکز اطلاعات مالی واحدها در سازمان مرکزی از جمله مهمترین فعالیت های انجام شده در این معاونت طی مدت یک سال اخیر است.

 

گفتنی است در ادامه این جلسه روسای واحد ها ومراکز استانهای همدان، مرکزی و لرستان به بیان مشکلات خود پرداختند و برای حل مشکلات نیروی انسانی تصمیماتی اتخاذ گردید.

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *