خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » نسبت دانشجو به استاد در دانشگاه‌های کشور باید از ۳۲ به عدد ۱۸ برسد

نسبت دانشجو به استاد در دانشگاه‌های کشور باید از ۳۲ به عدد ۱۸ برسد

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نسبت دانشجو به استاد در دانشگاه‌های کشور در حال حاضر ۳۲ است که باید این نسبت به عدد ۱۸ برسد تا ظرفیت‌های آموزش عالی کشور متوازن شود.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گزارش ایسنا، دکتر جعفر میلی منفرد در آیین افتتاح ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان از دانشگاه سمنان بعنوان یک دانشگاه معتبر یاد کرد و افزود: دانشگاه سمنان در سال‌های اخیر از نظر کمی و کیفی توسعه خوبی داشته است.

وی گفت: دانشگاه سمنان از نظر تعداد دانشجو به ۱۰۰ نفر جمعیت، در بین دانشگاه‌های کشور در جایگاه برتر قرار دارد و به یکی از دانشگاه‌های معتبر کشور تبدیل شده است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و توسعه هدفمند آموزش عالی در کشور را از اولویت‌های این وزارت خانه بیان کرد و افزود: با توجه به این امرایجاد ظرفیت و توسعه دانشگاه‌ها باید بر اساس نیاز کشور باشد.

وی ارتقاء شاخص‌های نسبت دانشجویان به دوره‌های تحصیلات تکمیلی و نیز افزایش نسبت دانشجو به استاد را از دیگر اهداف و اولویت‌های این وزارت خانه در دوره جدید بیان کرد.

میلی منفرد نسبت دانشجو به استاد را در حال حاضر ۳۲ اعلام کرد و گفت: این نسبت باید به عدد ۱۸ برسد و ظرفیت‌های آموزش عالی را متوازن کنیم.

وی گفت: معاونت آموزشی وزارت خانه، توسعه آموزش عالی و ظرفیت‌های جدید را به طور هدفمند توسعه می‌دهد و بر اساس نیاز بازار، تعداد دانش آموختگان و ظرفیت‌های منطقه‌ای قرار داده است.

وی ادامه داد: قانون، برنامه کمیت در دانشگاه‌ها را مشخص کرده که بر مبنای آن شمار دانشجویان دکترا از یک درصد فعلی باید به ۳.۵ درصد و ارشد به ۳۰ درصد برسد.

معاون وزیرعلوم با بیان اینکه هم اکنون ۱۴ درصد از دانشجویان کشور در دوره‌های ارشد و یک درصد در دوره‌های دکترا تحصیل می‌کنند، اظهارکرد: بر اساس نقشه جامع علمی کشور در افق ۱۴۰۴ این نسبت باید به ۳.۵ درصد در دوره دکترا و ۳۰ درصد کارشناسی ارشد برسد.

میلی منفرد با تاکید براینکه پیش بینی شده تا به هدف تعیین شده در نقشه جامع علمی برسیم، گفت: امسال ۱۹۰ هزار نفر در دوره‌های دکترا شرکت کرده‌اند و ظرفیت پذیرش در دانشگاه‌های کشور ۱۲ هزار نفر است.

وی گفت: دانشگاه‌ها هم اکنون در حال بررسی وضعیت علمی پذیرفته شدگان در این دوره‌ها هستند تا از مهر امسال جذب شوند

همچنین ببینید

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

اعزام اساتید دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات کشور

وزارت علوم برای حل مشکلات کشور، اقدام به راه‌اندازی مراکز هدایت تحصیلی و اعزام اعضای …

۱۳ دیدگاه

  1. اشتیاق به تحصیل بخاطر آینده ی مبهم پائین اومده. افزایش تعداد استاد که در عمل میسر نیست. نسبت دانشجو به استاد با کاهش تعداد دانشجو پائین میاد.

  2. با سلام؛ خواهش می کنم مسئولین جذب هیات علمی تجدید نظری در مورد شرط معدل داشته باشند آیا کسی که در دانشگاه علامه طباطبایی درس خوانده است با کسی که در دانشگاه های رده چندم درس خوانده است باید یکسان دیده شود؟ و آن هم با توقعات استادان دانشگاه علامه؛ مسلماً فارغ التحصیل این دانشگاهها یکسان نباید دیده شوند و آن وقت فردی که در دوران تحصیل مجبور بوده است کار کند با فردی که کار نمی کرده است و فقط درس می خوانده است و در رفاه بوده است و کسی که کار می کرده است معدل ارشد او فقط کمی پایین تر از پانزده باشد آیا شرط و قانون و حد معدل برای جذب نیاز به بازنگری نمی باشد؛ خواهش می کنم مسئولین جذب تجدید نظر بنمایند. متشکرم.

  3. رتبه چهار دکتری

    پدر دانشجویان دکتری با بورس تنها ۲۰۰ نفر در سال در آوردین، حالا میخاین شمار دکتری بیکار رو بیشتر کنین. بسه دیگه

  4. کسی که تا حد دکتری تحصیل کرده این قدر دانش داره که نیاز به شرط معدل بالای ۱۵و۱۷ نداره البته حواسمون هستش اون هایی که واسطه دارن با ریس و رأسا میتونند از چراغ قرمز رد شن

  5. ما که دکتریم پیش مادربزرگمون این آمارهای رو بدین شاید باورش شه

  6. یک دوره ای یکی ریس میشه دوروبری هاشو میاره عضو هیات علمی میکنه دوره ی دیگه نوبت به ریس بعدی میرسه واین چرخه ادامه داره…………. خلاصه ی کلام( پارتی دارشتن عضو هیات علمی شدنریس شدن) این جوان های درس خونده هستند که بیکارند اینها همه کاغذ بازی وآمارهای نادرستی بیش نیست واقعیت آن است که ماداریم آن را لمس میکنیم که این همه دکترها ودانشجویان دکتری بیکار درجامعه داریم و چند سال دیگه اینقدر به خاطر پول دکتری میگیرن که دکتری هم میشه عین سطح لیسانس.خداوند داناتر است به احوال ما …

  7. همین الان ۶ هزار نفر با مدرک دکتری بیکار داریم. تازه این افراد مربوط به زمانی که هنوز ظرفیت دکتری اینفدر بالا نرفته بود و آزمون سراسری نشده بود. حالا فکر کنین تفداد دانشجو دکتری ۳.۵ برابر بشه چی میشه. همه میشن دکتر بیکار. اگه سال ۷۹ با مدرک دیپلممون میرفتیم سر کار به خدا ارزشش خیلی بیشتر از دکتری الان بود بیهوده فقط حودمان را پیر و افسرده کردیم.

  8. منظور استاد حق التدریس است یا قراردادی یا رسمی؟؟
    اگر حق التدریس منظور است
    منظور استادان محترم بازنشسته است
    یا استادانی که در چندین دانشگاه تدریس دارند
    یا جوانان فارغ التحصیل بیکاری که
    در امر معیشت و ازدواج و زندگی درمانده شده اند؟
    از مسئولین خواهشمندیم شفاف و دقیق تر توضیح بفرمایند
    متشکرم

  9. جالبه از یه طرف میگن ممنوعیت جذب با مدرک ارشد، حتی برای شهرهایی که ارشد هم اونجا جذب نمیشه چه برسه که دکتری بره اونجا! از طرف دیگه دم از نسبت استاد به دانشجو میزنن!
    چه اشکالی داره با مدرک ارشد بگیرن بعد فرصت تحصیلی حتی اجباری بدهند که طرف دکتری بگیره! آیا میشه نصف عمرت فقط درس بخونی بدون هیج ضمانت و امیدی!

    • اینا همه به خاطر بی برنامه گیشونه که به تعداد فکر میکنند انگار ماشین جوجه کشیه نمیدونن این جوجه ها مرغ شدن چکارشون کنیم آخرش باید برن قصابی یا…؟!

  10. خسته شدیم از این آمار و اخبار غلططططططططططط!
    تمام گفته ها و اخبار با فراخوان های اعلام شده در تناقض اند! اشتباه ما اینه که توی این مملکت بجای دلالی داریم بیهوده درس می خونیم و کار بیهوده تحقیقاتی می کنیم!
    لیوان یکبار مصرف بفروشیم موفق تریم!
    البته مثل سابق می دونم این نظرم هم در سایت منتشر نمیشه!

  11. دکتر میلی منفرد همون کسی بودن که در بدو در دست گرفتن سرپرستی وزارت، جلوی بورس رو همون اول گرفتن و نتیجه اش شد ۲۰۰ نفر فراخوان بورس، بعد صحبت از افزایش نسبت استاد به دانشجو میکنن، جالبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *