خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » انتقاد داوطلبان از فراخوان بورس دکتری

انتقاد داوطلبان از فراخوان بورس دکتری

براساس اعلام داوطلبان شرکت کننده، دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم ۲ هزار نیاز بارگذاری شده را برای بورس و راتبه تحصیلی حذف کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، در واپسین روزهای پایانی ثبت نام در فراخوان بورس و راتبه تحصیلی دانشگاههای کشور، برخی از داوطلبان از مشکلات فنی سامانه ثبت نام و کاهش بسیار چشمگیر نیازهای دانشگاههای کشور در بارگذاریها خبر می دادند.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

به گفته یکی از این داوطلبان، علیرغم اینکه معاونت مرکز جذب وزارت علوم از بارگذاری بیش از ۲ هزار نیاز توسط دانشگاهها خبر داده است اما هم اکنون تعداد این نیازها به ۲۰۰ کاهش یافته که برای داوطلبان و پذیرفته شدن در بورس دانشگاهها به منزله صفر شدن ظرفیت پذیرش است.

در این میان مشکلات فنی سامانه ثبت نام در فراخوان بورس یکی دیگر از مشکلات پیش روی داوطلبان است که این روزها با آن مواجه هستند، این در حالیست که مهلت ثبت نام چهارشنبه هفته جاری به پایان می رسد.

در همین باره، امین حکیم – معاون مرکز جذب وزارت علوم با ارائه پاره ای توضیحات به خبرنگار مهر درباره مشکلات فنی سامانه ثبت نام، گفت: سامانه ثبت نام به علت بروز رسانی پرداختهای الکترونیک با کمی اختلال مواجه بود اما هم اکنون فعال است و هیچ مشکلی ندارد.

وی با بیان اینکه ثبت نامهای موفق در حال انجام است، تاکید کرد: در روزهای پایانی ثبت نام، تعداد مراجعه کنندگان به سامانه فراخوان افزایش می یابد.

به گفته معاون مرکز جذب، مهلت ثبت نام هم برای رفاه حال بیشتر داوطلبان به احتمال زیاد تمدید می شود.

حکیم درباره کاهش چشمگیر نیازهای بارگذاری شده دانشگاهها در رشته های دارای بورس و راتبه تحصیلی، اظهار داشت: دانشگاهها در طول مهلت بارگذاری، بیش از ۲ هزار نیاز خود را اعلام کردند و در سامانه به ثبت رسید، اما آنچه که توسط مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم مورد تایید قرار گرفته ۲۰۱ نیاز است.

وی در این باره، خاطرنشان کرد: سیاستهای توسعه ای کشور در این زمینه به سمت جذب دانش آموختگان دکتری و بهره مندی بیشتر مناطق کمتر برخوردار از نیروهای جذب شده، معطوف خواهد شد.

به گزارش مهر، وزارت علوم دولت یازدهم از روزهای آغاز سرپرستی جعفر توفیقی سیاستهای سخت گیرانه ای در قبال داوطلبان دکتری و بورسیه در پیش گرفته است. این در حالیست که در دولت گذشته تعداد بیشماری از افراد بدون داشتن شرایط حداقلی با بهره مندی از تسهیلات بورس، جذب دانشگاههای دولتی شدند.

همچنین ببینید

زمان ثبت نام جذب هیات علمی ۱۴۰۳

شروع فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳

فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم ۱۴۰۳ شروع شد.آخرین اخبار …

۳۰ دیدگاه

  1. ما درسمون داره تمام میشه.با کنکور قدیمی هم وارد شدیم.هنوز فراخوان ۸۹ هم تو فاز بررسیه.احتمالا تا۴۰ سالمون بشه.هر روزهم یه قانون میتراشن. آخرش می دنم دو باره میگن باید برای استخدام هیئت علمی کنکور ورودی بدید.مثل نظام مهندسی و منظام پزشکی.میگید نه این خط و این نشون

  2. بیاین یه دانشگاه خودمون تأسیس کنیم :)))

  3. به نظر من دولت قبلی ظرفیت دکتری و جذب رو زیاد کرد اول برای اینکه محبوبیتش زیاد شه و بعد هم برای چپوندن بی ضابطه دوستان و آشنایان در دانشگاهها تا فضای دانشگاه ها رو هم کاملا در اختیار بگیره مثل استخدامهای بی ضابطه دیگش در سایر جاها
    اما طبق روال همه کارای دیگش اصلا به تامین منابع مالی و آخر و عاقبت کارش فکر نکرد
    نکته بعد اینکه تو دوره های قبل درسته که تعداد بورسیه ها زیاد بود ولی این تعداد فقط یه عدد ظاهری بود برای دل خوشکنک ما
    مثالش خود بنده از فراخوان بهمن ۹۱ تا همین الان علافم، از اون موقع به ظاهر قبولم کردن ولی تکلیفم هنوز که هنوزه معلوم نیست و دانشگاهیی که منو قبول کرده از اون به بعد هر دوره بازم درخواست بورسیه می زنه درحالکیه تکلیف قبلیها رو مشخص نکرده
    الانم اگر بر فرض محال کارم درست بشه تا بره وزارت علوم و اونا هم تایید کنن و کارای اداریش انجام بشه یه یک سالی طول می کشه که اونوقت درسم دیگه تموم می شه و بورسیه شدن اصلا معنا نداره
    بعدم هیچ تضمینی نمی دن که وقتی بورسیه شدی بعد از اتمام درس حتما جذبت کنن
    خلاصه اینکه همه این کارها فیلمی بوده و برای جذب دوستان و اشنایان بدون ضابطه و بقیه این وسط علافن
    متاسفانه این دولت هم این روال رو ادامه می ده. حداقل اگر نمی تونه بار مالی جذب و بورسیه رو تامین کنه دیگه نباید اینقدر دانشجوی دکتری بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. دانشجوی دولت تدبیر و امید

    واقعاً کاری کردن که هممون داریم می نالیم به نظر من باید هر دانشگاه و یا مراکز علمی و سازمان ها نیازشونو اعلام کنن و بر اساس اون نیاز، دانشجوی دکترا بگیرن یعنی وقتی قبول شدی بدونی قراره بری کدوم دانشگاه و یا سازمان. دیگه اینقد سردرگم نمیشیم. شبا کابوس بیکاری و روزا با واقعیتای تلخش سر و کله بزنیم

    نفسمون داره قطع میشه از اینهمه نادیده گرفتنا و تبعیض و سردرگمی و انتظار…………..

  5. با اینکه رتبه ۱۲ دکتری شدم و الان ترم دوم هستم و تو دانشگاه سراسری درس میخونم ولی به خدا چشم آب نمیخوره که ۲۰ سال دیگه م بتونم هیئت علمی بشم…. روزهای بیکاری و پیری و فلاکت را دقیقا احساس میکنم…. خدا خودت به دادمون برس…

  6. وزارت علوم پذیرش در دوره دکتری را از ۱۲ هزار نفر در سال به ۳ هزار نفر کاهش دهد

    • نه همون ۲۰۰ نفر بکنن که ملت تکلیف خودشُ بدونه
      اگه واقعا تدبیرشون درسته دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد رو هم کمش کنن.

  7. با سلام لطفا ما را از دکترا گرفتنمان پشیمان نکنید. با تشکر

  8. با سلام شما را به خدا ما را از دکترا گرفتنمان ناامید نکنید و هر سال قانون جدیدی وضع نکنید که… .با تشکر

  9. زیاد خودتون رو ناراحت نکنید. این یک رویه معمول است. هر گروهی بیاید بالاخره بدنبال این است که همفکران خودش رو راضی نگهداره و امتیاز خاص به اونها بده و به اصطلاح همه بخش ها رو با خودش همدست کنه. دانشگاه در صدر این تفکر قرار داره. بقیه هم بدوون تا ببینن کجا فرجی (از نوع نادان یا داناش فرقی نمیکنه) حاصل میشه!!!!!!!!!!!!!!

  10. آخه این چه وضعیتیه؟؟؟؟ اصلا کی گفته که در دانشگاهها رو باز کنن و همینجوری دکتری بگیرن….
    پس تکلیف ما قدیمیا چی میشه؟؟؟
    کنکور دکتری باید مثل قبل بشه… و سازمان سنجش از دخالت تو این کنکور کناره گیری کنه…
    باید مثل قبل متمرکز بشه و هر دانشگاه بدون دخالت سازمان سنجش آزمون تشریحی دکتری بگیره و کسانیکه واقعا لیاقت دکتری رو دارن پذیرفته بشن…
    اخه چرا با سرنوشت جوونا انقدر راحت بازی میکنن…
    برای تسکین بیکاری، ی سیاست دیگه پیدا کنید… دکتری رو چرا راحت کردید آخه…

  11. همش حرف میزنیم اینجا. هیچ کس هیج کاری نمی کنه. اون یه نفری که زنگ زده به خبرگزاری مهر و گفته و نتیجش شده این خبر من بودم. ازشون پرسیدم کس دیگه ای هم زنگ زده و انتقاد کرده گفتن : نه!

  12. خدا عاقبتومونو بخیر کنه با این وضع

  13. یعنی اوج بی تدبیری و ناامیدی!!

  14. من دانشجوی دکتری برق هستم واقعا شوکه شدم وقتی نیازها رو دیدم. روز ۱۷ اردیبهشت که قرار بود اعلام نیاز ها رو در سایت اعلام کنند سایت تا ۲، ۳ روز خراب بود بعدشم که درست شد فقط ۲ نفر اونم ۲ تا غیر انتفاعی اعلام نیاز زدند یکی فارس یکی هم زاهدان. واقعا دانشجویان دکتری (بالاترین سطح علمی) در ایران ارزششان اینقدر است که حتی سایتی که در آن اعلام نیازها بیان میشود اینگونه باشد؟
    آقای وزیر محترم بنده ۲۷ سال سنم هست و تا ۳ سال دیگه ۳۰ ساله میشوم. از ۷ سالگی مشغول درس خواندن بودم و اکنون در ۲۷ سالگی چی نصیب من شده است به غیر از بی ثباتی و ناامیدی و عدم اطمینان به آینده.
    به قول دکتر روحانی اینکه سانترفیوژ بچرخد خیلی خوب است به شرط اینکه چرخ مملکت هم بچرخد. برای ما دانشجویان دکتری هم درس خواند و مقاله دادن و کمک به پیشرفت علمی کشور خوب است به شرط اینکه حداقل های زندگی ما تامین باشد.

  15. دوستان این کارنامه ماست»
    دو تا ارشد دادم با رتبه های ۸ و ۴ دولتی ارشد قبول شدم و دکتری با رتبه ۴ ولی الان هیج جا واسه بورس واسم باز نیست. حتی یک نیاز….
    دست شما درد نکنه، یا افراط بوده یا تفریط…
    از ماست که بر ماست

  16. اگه راس میگن اونایی که دولت قبل به قول خودشون حداقل شرایطو نداشتن گرفتن بیرون کنن چرا همیشه ما…

  17. اگه وزیر علوم اجازه می فرمایند ما از زیر نظر وزارت علوم بیائیم بیرون و بریم تحت نظر کمیته امداد. چون دیگه انگیزه و پولی واسمون نمونده . در ضمن وزارت علوم تعهداتی نسبت به دانشجویانش داره فک نکنه دانشجویان یادشون نیست و فراموش کردند .

  18. من که اصلا نتونستم صفحه ی فراخوان رو باز کنم و بسیار نسبت به این موضوع اعتراض دارم.

  19. شرایط سنی هم باید مقعول باشه متلا من بدبخت ۳۱ سالم هست نباید بورس بشم واقعا جای تعجبه اگر کار نیست پس چرا هرسال اینقدر دانشجو میگیرین حتی اقای میلی منفرد هم خواستار افزایش ۳۰درصدی تحصیلات تکمیلی شدن برای چی اخه

  20. خدا به دامون برسه با این همه امید به زندگی و آینده و کار و ازدواج و اشتغال
    یکساله تمومه منتظر این فرصت بودم بلکه بتونم توی حتی یه شهر دووووووووووووور جذب شم حالا هم که اصلا برا رشته ام درخواست ندادند.
    نمیدونم چی بگم …

  21. بخدا ظلم آشکاره. دیگه دانشجو دکتری نگیرید بهتره. نمیدونم باید کجا داد برآورد.

  22. شانس ما هم همینه…..روز به روز اوضاع بدتر میشه

  23. یه نفر نامه ای بنویسع تا همه دانشجویان دکتری زیزش امضا کنن بفریستیم وزارت.
    منم ترم ۴ دکتری هستم و باید اعتراف کنم اگه برگردم ۱۸ سالگی میرم خیاطی یا کار هنری یاد میگیرم مطمینا ببیشر از دکتری بدردم میخوره…

  24. راستش نمیخواستم بگم ولی حالا که دوستان درد دل کردن بزارید اینم من بگم
    با اینکه رتبه یک دکتری شدم و الان پایان سال دوم دکتری هستم ولی همیشه میگم اگه زمان برگرده عقب دیگه بیشتر از دیپلم درس نمیخونم و میرم پیش پدرم مغازه دار میشم.

    افراط و تفریط همیشه به ما ضربه میزنه. دولت قبل واقعا در زمینه پذیرش دکتری و جذب هیت علمی بد عمل کرد و این دولت هم مونده چکار کنه که بار مالی اون اذیتش نکنه.

    پناه بر خدا.

  25. ببینم می تونید پشیمون مون کنید. رتبه ۱ دکتری!

  26. واقعا!!!!!!!!!!!! بجای تدبیر و امید باید اسمشو میذاشتن دولت ریاضت و فلاکت- چه میکنه این تدبیر و امید با سرنوشت این جوونا
    همیشه باید از یه طرف بوم بیفتیم، نه به اون قبلیا و ه به این فعلیا. اییییییییییییییی خدا نجاتنون بده

  27. یکسری رشته ها رو هر چی بگیرند جذب میشن. اما بعضی رشته ها همین الان اشباع شدن.

  28. راستی یک نیست بپرسه چرا سالی ۲۰۰۰۰ دانشجوی دکتری میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    (۱۲۰۰۰ کنکوری+ ۳۰۰۰ استعداد درخشان+۵۰۰۰ پردیس بدون کنکور و دانشگاه آزاد)
    البته من یه بار از یکی از مسئولین پرسیدم گفت به ما مربوط نیست،مدرک و مهارت مثل سپر و شمشیر میمونن که طرف باید دست بگیره بره جنگ بازار کار!!!
    آخه دکتری و جنگ و سپر و شمشیر؟؟؟؟؟؟؟ زشته به خدا این طرز تفکر

  29. چی بگم هرچی بگم از خوبیهات کم گفتم!!!!!!!!!!!!!!!
    تدبیر و امید…………………….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *