خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » ورود کمیسیون آموزش مجلس به پرونده ۳۰۰۰ دانشجوی بورسیه

ورود کمیسیون آموزش مجلس به پرونده ۳۰۰۰ دانشجوی بورسیه

عضو کمیسیون آموزش مجلس از ورود این کمیسیون به پرونده ۳۰۰۰ دانشجوی بورسیه، خبر داد.

رضا صابری در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با ارسال نامه ای از وزارت علوم می خواهد جزئیات پرونده های این ۳ هزار دانشجوی بورسیه را در اختیار مجلس قرار دهد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

وی ادامه داد: این اطلاعات لازم است بر اساس معدل، دانشگاه محل تحصیل، مقطع تحصیلی و اینکه هم اکنون این بورسیه ها عضو هیأت علمی به شمار می آیند یا نه، ارائه شود.

عضو کمیسیون آموزش، گفت: این اطلاعات سپس رسانه ای خواهد شد تا مردم در جریان این واقعیت و اقدامات وزارت علوم، قرار گیرند.

به گزارش مهر، یک مقام مسئول در وزارت علوم اعلام کرد ۳ هزار نفر بورسیه بدون ضوابط مطلوب علمی که برخی از آنان دارای معدل ۱۲ هستند وارد دانشگاههای کشور شده اند.

همچنین ببینید

تشریح جزئیات اعلام فراخوان جذب اعضای هیات علمی

اعلام فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳ تا حداکثر یک ماه آینده

رئیس مرکز جذب وزارت علوم اعلام کرد: حدود ۲۸ روز طول می کشد تا صورت …

۱۰ دیدگاه

  1. سلام بعضیها با دوستی و خوش گذزاندن و نظر به رفع نباز خود دست به هر کاری میزنند تا نمراتشون بهتر باشه ولی اگه مثل کنمکور باشه ببینیه جواب کنکورشون همون ادعا را داردیانه ؟!

  2. به گزارش پایگاه خبری آنلاین۱۱۰

    محمد حسین نجاتی: دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور روز گذشته میهمان روسای دانشگاه ها بود. او خطاب به روسای دانشگاه ها، با تاکید بر اینکه، کمیت با کیفیت در دانشگاه‌ها توازن داشته باشد، گفت: “امروز بیاید در هر استان‌تان جهانی بیاندیشید و ملّی و محلّی حل کنید. در استان خودتان، دانشگاه خودتان، دانشگاه استان نمی‌خواهد به مسایل استان بپردازد. برایش راه‌حل پیشنهاد کند، تحقیقاتش را در آن مسیر قرار دهد. مدام به فکر ISI نباشیم، به فکر امتیاز نباشیم؛ رها کنیم این شرک‌ها را و به فکر کشورمان و ملتمان باشیم.”

  3. بخش هایی از سخنرانی رئیس جمهور در جمع روسای دانشگاه ها
    ما باید دانشگاه را مرکز علم و تحقیق و مرکز پرورش قرار دهیم و دانشجو را به عنوان کاردان و کارآفرین برای توسعه کشورمان و مسیر ترقی آماده کنیم. من خواهش می‌کنم همه عزیزان در کشور بگذارند وزارت علوم به وظیفه قانونی خود عمل و قانون را اجرا کند. اگر وزیر مسئول است باید به مسئولیت خودش عمل کند… وزیر محترم علوم که خود از اندیشمندان و فرهیختگان و ایشان مورد احترام اکثریت قاطع استادان است، بگذاریم وزارت کار خودش را انجام می‌دهد.

  4. بخش هایی از سخنرانی رئیس جمهور در جمع روسای دانشگاه ها
    دولت دنبال دانشگاهی است که بین کمیت و کیفیت توازون باشد.
    خیلی خوشحال می‌شوم که بشنوم ۴۰ هزار دانشجوی دکترا داریم. اما شما دانشگاه‌های دنیا را نگاه کنید ببینید دانشجوی دکترای آن چند نفرند.
    فکر می‌کنید در سال یک دانشگاه بزرگ اروپایی و آمریکایی چند دکتری تحویل می‌دهد. آمار را نگاه کنید. من از بسیاری از دانشگاه‌ها خبر دارم. خیلی خوب است که همه دکتر شوند. من به هر که می‌رسم غیر دکتر در ایران ظاهراً استثنا است. “الا ما خرج بالدلیل”.
    ما که افتخار می‌کنیم همه دارای PHD باشند، تحقیق کرده باشند و مراحل علمی را پیموده باشند، ‌خیلی خوب است، اما واقعاً کیفیت لازم هم وجود دارد؟…..
    ……درست است که غول کنکور را پشت سر گذاشتیم. درست است وحشت کنکور برای آنهایی که در دوره کارشناسی می‌خواهند وارد شوند، آن غول تقریباً کنار رفته اما مشکلات ما حل شده است؟ دانشگاه‌های ما دارای کیفیت مطلوب هستند؟ اصلاً شما در دانشگاه‌ می‌خواهید چه کار کنید؟ شما دنبال این هستید که غنچه‌ها را به گل شکوفای معطر تبدیل کنید. همان که قرآن تعبیر به فلاح می‌کند. فلاح همین است. لعلکم تفلحون همین است. فلاح یعنی شکفتن و باز شدن. یعنی آن بذری که تبدیل می‌‌شود به گیاه با همه باروری. شما دنبال شکوفایی هستید، شکوفایی ذهنی، علمی دانشجویان. شما میراث گذشتگان را با بیانی علمی و روز به جوانان عزیز منتقل می‌کنید و آنها را در علم و دانشگاه در مسیر رشد قرار می‌دهید. شما علاوه بر آن از دانش امروز و تحقیقات امروز، جوانان عزیز را مطلع می‌کنید. با محیط علمی و امکانات علمی، تنها استاد که کافی نیست. شما یک محیط مناسب هم نیاز دارید. یک کتابخانه مناسب هم برای دانشجویتان نیاز دارید. شاید امروز اینترنت هم جای آن را پر کرده باشد و اوضاع آن را ایجاد کرده باشد. پس نیاز است که امکانات به راحتی در فضای مجازی بتواند سیر کند. شما نیاز دارید به یک محیط امن تا بتوانید حرفتان را بزنید و نظرتان را بگویید.

  5. مدیر گروه ما لیسانسش رو هم همین دانشگاه خودمون گرفته
    چی رو می خوان بررسی کنن نمرات بالایی که این اقا به خودش داده
    بازم دمشون گرم

  6. سلام
    کسی که میخواد هیات علمی بشه و سرنوشت دانشجوهایی رو در دست بگیره که اینده مملکت دستشونه، باید از نظر علمی قوی باشه. ترس از بررسی مجدد و مصاحبه که ترس نداره برای کسی که مدعی هیات علمی است.
    اگر نماینده های مجلس، نماینده مردم هستند باید بدونند که اجرای عدالت خواست مردم است و باید با وزرات علوم همکاری کنند نه این که سنگ جلوی پاشون بندازند.

  7. آیا اونایی که بورس خارج هستن بدین معنیه که در دانشگاهی هم بورس هستن واسه هیئت علمی یا نه؟

  8. حالا که وزارت علوم میخواد پیگیری کنه چرا مجلس نمیذاره!
    اگر کسی مطمینه که شرایط لازم رو داره چه ترسی داره از دوباره مصاحبه دادن!
    ناسلامتی میخواد استاد دانشگاه باشه حالا از یک مصاحبه می ترسه!
    پس یجای کار می لنگه!
    معدل ۱۲ هم واقعا جای شرم داره ! چطور استادی میشه !
    واقعا آدم ناامید میشه از دانشجوی دکتری بودن خودش ….!

    • من از بس که صاحب خونه زنگ زد واسه تخلیه، کلا تمرکزمو از دست دادم.
      دانشجوی دکتری باشیو توی پول کرایه خونت بمونی…

  9. سلام بله بعدهم جزهیت علمی هم هستندکسانی که زحمت کشیده اندهیچ جا امیدندارندکه هیت علمی بشوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *