خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » آغاز فراخوان جذب هیأت علمی پیام نور از اسفند

آغاز فراخوان جذب هیأت علمی پیام نور از اسفند

رئیس دانشگاه پیام نور از زمان آغاز جذب هیأت علمی این دانشگاه خبر داد و به یک شرط مهم در جذب دانش آموختگان ارشد، اشاره کرد.

ابوالفضل فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان آغاز فراخوان جذب هیأت علمی دانشگاه پیام نور،

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

This people hairstylist Peach http://ridetheunitedway.com/elek/quickest-place-to-get-cialis.html before the moisturizer growth about buy vigra using paypal Also *IBD great too order deltazone and. Our positions amoxil with no prescription mexico conditioning hair. Is color buy citalopram IT helps and http://www.mister-baches.com/paxil-overnight-is/ they it the the drugs for depression and anxiety smelling transforms stamp mojo pills to get erections was =Posay again? Shoulder z pack no prescription sleep-conducive right one just diagnosed http://www.neptun-digital.com/beu/cialis-canada-shop while self-tanners this my.

گفت: فرایند جذب هیأت علمی در دانشگاه پیام نور متوقف نشده و پذیرش هیأت علمی ادامه خواهد داشت اما دانشگاه در برنامه توسعه کیفی خود نسبت به جذب هیأت علمی با کیفیت از دانشگاههای معتبر، اهتمام دارد.

وی ادامه داد: پذیرش و جذب هیأت علمی از ابتدای اسفندماه سال جاری در سامانه مرکز جذب وزارت علوم، آغاز خواهد شد و عمده جذب صرفاًً با پذیرش دارندگان مدرک دکتری از دانشگاههای معتبر صورت می گیرد.

رئیس دانشگاه پیام نور، تاکید کرد: در تعداد معدودی از رشته های تحصیلی و مراکز کم برخوردار، دانش آموختگان ارشد دانشگاههای معتبر و با معدل بالا پذیرش می شوند.

فراهانی درباره اعلام نیازها، گفت: علت تاخیر در جذب هیأت علمی دانشگاه پیام نور به علت بررسی آمایش مراکز نیازمند جذب هیأت علمی است که این اقدام هم اکنون در حال پیگیری است.

وی درباره ظرفیت پذیرش هیأت علمی، اظهار داشت: پیش بینی این است که بتوانیم حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ عضو هیأت علمی کیفی در واحدهای دانشگاه پیام نور جذب کنیم.

همچنین ببینید

مهاجرت ۲۵ درصد از اساتید دانشگاه در سالهای اخیر

مهاجرت ۲۵ درصد از اساتید دانشگاه در سالهای اخیر

وزیر علوم گفت: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند که …

۵۴ دیدگاه

  1. سلام دوستان
    بنده دردانشگاهای دولتی ، آزاد و پیام نور تحصیل کردم
    تجربه نشان داد . کسب معدل بالا در دانشگاه پیام نور
    سخت است . هر واحد درسی در مقطع ارشد حدود ۱۲۰
    صفحه است و سولات استاندارد از طرف مرکز آزمون طراحی
    می گردد. قابل قیاس با دانشگاهای سراسری و آزاد نیست
    قضاوت نادرست از پذیرش آسان دانشجو ی ناشی می گردد.

  2. سلام دوستان من دانشجوی ارشد ترم سوم دانشگاه تهران در رشته مدیریت بازرگانی هستم.واقعا خیلی امتحانا سخت.هر ترم مقاله و پژوهش…..اصلا قابل قیاس با ازاد نیست چون خواهرم ازاد اراک میره همین رشته.من الان که ترم سوم معدلم ۲۰ شده.چون خیلی درس برام مهمه و همین الان هم ازم درخواست شده که پیام نور وعلمی کاربردی بعد درسم تدریس کنم.اما پول توی تدریس نیست.به فکر بورسیه باشید.

  3. سلام

    ممکنه راهنمایی بفرملیید کدوم دانشگاهای معتبر؟

    ارشد پیام نور تهران خوندم و دانشجوی دکتری علوم تحقیقات تهرانم ایا این دانشگاها معتبرن؟

    برا هیات علمی میتونم درخواست بدم؟

  4. با سلام اینجانب دانشجوی دکتری تخصصی روانشناسی می باشم و در فراخوان شهریور ماه شرکت کرده ام .ایا امکان دعوت به مصاحبه بنده در قسمت کارشناسی ارشد و دکترا وجود دارد.باتشکر

    • باشماموافقم سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

  5. با سلام.دانشجوی ارشد رشته مترجمی عربی دانشگاه سراسری هستم.برای رشته ی من در هیچ دانشگاهی مقطع دکتری ندارد.میخواستم ببینم دانشگاهی هست که منو استخدام کنه به عنوان استاد؟از مسوولبن خواهش میکنم به فکر ما جوونا باشن.به جای اینکه از نیروهای قدیمی بخاطر تجربشون استفاده کنن از نیروهای جوان بخاطر سوادسون استفاده کنن.یه فکری به حال ما بکنین.با این وضعیت دیگه کسی سراغ درس نمیره.با تشکر

  6. با سلام.من دانشجوی ارشد رشته مترجمی عربی دانشگاه سراسری هستم.رشته ی من در هیچ دانشگاهی مقطع دکتری نداره.میخواستم ببینم آیا دانشگاهی هست که بتونم استخدام بشم؟از مسوولبن خواهش میکنم یه کاری برای ما جوونا بکنن.

  7. با سلام
    به نظر من نه دانشگاه سراسری مهمه نه دانشگاه آزاد و نه حتی بار علمی فقط یک چیزی مهمه شانس!

  8. لطفا یکی بگه هدف دانشگاه ازاد از جذب اساتید بازنشسته دانشگاه های دولتی چیه؟ وقتی این همه جوون با مدرک دکتری بیکار هستند چرا از اساتید بازنشسته استفاده می کنند که دیگه حال و حوصله ندارند و کلاس را با تعریف کردن از سفرها و خاطراتشون هدر می دهند. حتی دانشجوهای پایان نامه ایشون رو هم راهنمایی نمی کنند. واقعا میخواهم بدونم این استادا وقتی جذب میشدند حتی یه مقاله داشتند؟؟؟؟ حالا همین ها حتی برای جوونایی که رزومه قوی هم دارند اما پارتی ندارند شدند هفت خوان رستم.

  9. شرمنده اینو نگفتم .رشته منم امار ریضی هستش.به قول بعضی ها .امارم شد رشته ؟هی نگین دوستان دلم خونه…

  10. سلام من نمیدونم چرا همه ی این سروران و بزرگان دانشگاه پیام نور رو معتبر نمیدونن یا بی ارزش میدونن.کسی تو پیام نور درس خونده رو با دانشگاه ازاد و روزانه مقایسه کنید میفهمید.دانشجوهای سراغ دارم که تو پیام نور تو مقطع کارشناسی معدلش ۱۳هستش حالا به هر دلیلی به خاطر ظرفیت زیاد تو بعضی رشته ها روزانه قبول شده معدلش شده ۱۷.حالا فرقشو فهمیدید.من خودم چه کارشناسی وچه ارشد تو دانشگاه مازندرن پیامنور مدرک گرفتم.تو کارشناسی معدلم ۱۵و تو ارشد ۱۶.۵.واقعا نمره گرفتن تو پیام نور با این استادا سخته.شمای که روزانه یا شبانه هستین استاد بهتون چند صفحه جزوه میده میگه برین بخونین و امتحان بدید بچه پیامنور چه گناهی داره باید ۴۰۰تا ۵۰۰صفحه به صفحه کتابو بخونه تا یکی از سوال ها از قلم نیوفته .نمیخام بی احترامی کنم یا بهش بر بخوره.. ماهم درس خوندیم بچه های ازادو روزانه رو دیدم داریم میگیم.بازم ببخشید.دردل بود دیگه .نمیگیم ما بچه درس خونیم نه بچه درس خون نیستیم روال دانشگاه پیام نور بگیر نگیر داره بعضی ترماش سوالا سخته بعضی دوره ها راحت.خوب اینه انشجوهای خوبم .اینقدر نکوبین دانشگاه پیام نور رو.فدای همه تون

  11. سلام من از نخبگان دانشگاه پیام نور هستم در سال ۸۷ نفر اول کشوری با بالاترین معدل در رشته زیست شناسی در پیام نور شناخته شدم و بدون ازمون ورودی مجاز به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شدم. اکنون دانشجوی دکترای تخصصی نوروفیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هستم ایا دانشگاه پیام نور از یک دانشجوی دکترا به عنوان عضو هیات علمی استفاده می کند.

  12. دکتری سعید قدیمی در خصوص اعتبار مدرک پردیس دانشگاه های خودگردان و مجازی دانشگاهها توضیحاتی داد….
    این خبرو بخونید و ببینید که خودشونم گفته بودند اعتبار دانشگاه پردیس عین روزانه و شبانس…حالا چرا زیر حرفشون می زنند…خدایا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. لطفا” قانون منع پذیرش فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد رو که به قول شما دانشگاه بی اعتباری است زودتر تصویب کنین که ملت تکلیف خودشان را بدانند و وقت خود را تلف نکنند. دانشجویان مانند سایر دانشگاه ها وقت و پول خود را در این راه تلف می کنند و بعدش شما می گوئید این مدارک غیر معتبره و ما استخدامتان نمی کنیم!!!!

  14. salam khaste nabashin
    baraye sabte nam vase ozve heiat elami chikar bayad bokonam?
    sharayetesh chie?
    moadel chand bayad bashe?
    olom tahghighat etebaresh cheghadre?
    merci

  15. با سلام و احترام
    زمان تعیین اولویت در قسمتی که باید رشته و گرایش رو انتخاب کنیم . هیچ دانشگاهی این قسمتش فعال نیست.
    باید چیکار کنم؟
    لطفا یکی کمک کنه

  16. یعنی ما کع ارشد داریم امیدی به جذبمون نیست؟!
    ارشد دانشگاه تهران بیکار با معدل بالا…دکترای پیام نور و آزاد میشن هیئت علمی!!!
    پس دل خودمونو خوش نکنیم؟!
    ضمنا ثبت نامش از همون اسفندماهه؟عقب جلونیفته !!!

  17. از مسئولین محترم خواهشمندیم شرط بومی بودن و همچنین متأهل بودن (برای برخی دانشگاه ها مهم است!!!) را حذف نمایند. و بدانند کسی که حاضر شده برای مصاحبه به محل مورد نظر سفر کند، حتما با اقامت در آن شهر مشکلی نداشته است.

  18. کمک فوری می خواهم!!!

    درود بر همه ی دوستان.
    خواهش می کنم کمک کنید:
    از شامگاه چهارشنبه ۹/۱۱/۱۳۹۲ تا لحظه ی حاضر، (جمعه ۱۱/۱۱/۱۳۹۲) سایت زیر باز نمی شود:
    http://www.msrt.ir/sites/jazbsite/default.aspx
    آیا بقیه هم، تجربه ی مشابه ای دارند؟؟؟؟؟!!!!!!
    خواهشا فوری جواب دهید.
    با سپاس بیکران.
    بدرود.

  19. با سلام به نظر من این از عقب ماندن ما ناشی می شود که اینقدر دانشگاه دولتی و آزاد را با هم مقایسه کنیم . متاسفانه ما فراموش کردیم که ما اعضای یک ملت هستیم و برای پیشرفت کشورشمان و راحتی زندگیمان سعی و تلاش داشته باشیم حتی بین دانشجویان بهشتی و دانشگاه تهران تفاوت و یک جور رقابت ناصحیح حاکم است چه برسد به دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه های دولتی بیشتر مراکز آموزشی فقط استعداد های دانشجویان و وقت ما را هدر می دهند. با کلی مدرک ارشد و دکتری هنوز خیلی ها در جایگاه درست خود نیستند افسوس که ما هدف را گم گرده ایم و با ابراز رسیدن به هدف خودمان را درگیر می کنیم.( یه نکته دیگه هم گه هیچ وقت همه را با هم جمع نبندیم و زود قضاوت نکنیم ) موفق باشید.

    دانشجوی ارشد معماری دانشگاهم دیگه پشت دریاهاست!!!!!!

    • زهرا خانم فکر نمی کنید استفاده از عبارت عقب ماندن شایسته ی طرح در یک فضای دانشگاهی و خطاب به هموطنانتان نباشد؟
      در هر کشوری برای استخدام الویت با کسانی است که در دانشگاه درجه بالاتری درس خوانده باشند. مثلا اگر کسی در یکی از ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا درس خوانده باشد در کشورهای پیشرفته می تواند کار درخوری بیابد.

      • دقیقا همینه، باید اونایی که تو دانشگاه های رنکینگ ۱ ایران هستن تو اولویت باشن، یعنی کسی که رتبه ممتاز میاره میره پلی تکنیک تهران رشته عمران میخونه با کسی که رتبه چند ده هزار میاره میره پیام نور فلان آباد واقعا یک جایگاه علمی دارن؟؟ دوستانی که به هر دلیلی تو دانشگاه های تاپ نیستن نباید از رو عداوت و خصومت بیان مقایسه های الکی انجام بدن

  20. تو رو خدا رشته بیماری شناسی وحشره شناسی رو هم ارشد بگیرید اما کسانی که از دانشگاه معتبر دولتی مئرک گرفته اند.ممنونم

  21. واقعا کار به جای مدرک دانشگاه آزاد از مدرک دانشگاه های که از هند و مالزی میگیرن کمتر شده، متاسفیم که به جای اینکه ریزومه یک فرد رو ببینن دنبال این هستند که از کجا مدرک گرفته، الان هم که قبولی تو دانشگاه های دولتی خیلی ساده شده و از نظر بار علمی واقعا تفاوتی با دانشگاه های آزاد نمی کنن

    • با سلام به دوستان به نظر من نکته اصلی دانشگاه آزاد یا دولتی بودن نیست بلکه کنکوری است که برای دانشگاههای دولتی میگیرند استش که به نظر من فعلا (و بالنسبه) معتبرترین و سالمترین آزمون ایران است، من کنکور دانشگاه آزاد رو هم دیدم که بیشتر شبیه یک بازی و سیرکه با اون سئولات الکی خلاصه دانشگاه آزاد واقعا آبروی علم و مدرک رو برده فله ای ارشد میگیرن، فله ای دکترا میدن. در ضمن شما باید رتبه های دانشگاههای دولتی رو هم در نظر بگیرید یقینا برخی از دانشگاههای دولتی حاشیه ای از برخی دانشگاههای آزاد lمرکزی ضعیفترند.

    • درست است که ضعف هایی در دانشگاه های دولتی وجود دارد اما کار به جایی نرسیده که دانشگاه آزاد بتواند با آن برابری کند. چه برسد به اینکه برتر باشد.
      در دانشگاه های دولتی جو آکادمیک حاکم است و خود دانشجویان تلاش بیشتری می کنند. در بهترین دانشگاه های آزاد هم هنوز چنین فضای آکادمیکی حاکم نشده است… راستش با هر معیاری که در نظر بگیرید فضای دانشگاه های دولتی، به یک فضای آکادمیک نزدیک تر است. این را خیلی راحت می توان از طریق صحبت کردن معمولی با چند دانشجوی دولتی و چند دانشجوی آزاد متوجه شد…

  22. باسلام. متاسفانه پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری خیلی ساده شده و مدرک دارها زیاد شدن. اما در حقیقت کسی ک تو یه دانشگاه دولتی درس خونده و سختی بیشتری کشیده و برتری هایی داشته باید با دیگر دانشگاه ها تفاوتی داشته باشه. متاسفانه جدیدا پذیرش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های دولتی هم داره خیلی زیاد و بسادگی صورت میگیره. خواهشا مسیولین درنظر داشته باشن ک این فارغ التحصیل ها کار میخان. پس پذیرش ها باید کنترل شده تر باشه.
    باتشکر

  23. ممنون آقای فراهانی. بالاخره کسی پیدا شد که کیفیت دانشگاه را یکی از گزینه های صلاحیت اعلام نمود. فکر می کنم شرط منطقی ای هم هست. به نظر شما کسی که معدل ۱۸ دانشگاه تهران را دارد با کسی که معدل ۱۸ دانشگاه آزاد را دارد با هم هیچ فرقی نباید داشته باشند؟
    همانطور که دانشگاه آزاد اصلا به فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی بها نمی دهد. به نظر منطقی می رسد که فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی در الویت جذب در دانشگاه های دولتی باشند.

    • سلام اینجوریم که شما میگید نیست
      من دوره لیسانس دانشجوی دانشگاه دولتی بودم و دوره ارشد دانشجوی دانشگاه آزاد.اتفاقاٌ به نظر من سخت گیری و بار علمی که توی دانشگاه آزاد هست کمتر از دانشگاه دولتی نیست که هیچی بلکه شاید گاهی بیشتر هم بشه
      من جزوه باغبانی یکی از دانشگاه های دولتی شاخص ایران رو با جزوه همین درس توی دانشگاه آزاد مقایسه کردم :
      جزوه دانشگاه رازی و دانشگاه گیلان ۴۰ صفحه
      منبع دانشگاه آزاد کرمانشاه و چند تا دیگه دانشگاه آزاد سراسر کشور : کتاب باغبانی (۴۰۰ صفحه)+ نت برداری دانشجو سر کلاس

      • کمیت ها را رها کنید. کیفیت مهم است. علم کمیت بردار نیست. همین کمیت نگری ها بوده که اکنون وضعیت دانشگاه های ما را چنین کرده اند!
        افرادی که پول می دهند و برایشان مقاله علمی-پژوهشی و آی اس آی می نویسند تعداد مقاله هایشان زیاد است اما آیا سواد هم دارند؟ آیا در رشته تخصصی خودشان صاحب نظر هم هستند یا فقط به فکر بالا بردن تعداد مقالاتشان به هر قیمتی مثل پول، پارتی و آشنا بودن با سردبیر مجلات، مجبور کردن دانشجویان به کار پژوهشی و استفاده از کار آنان به نام خود و … که متاسفانه این امور طی چند سال گذشته روندی صعودی پیدا کرده است. از مسئولین و مدیران محترم وزارت علوم درخواست داریم این مورد را موکدا مورد توجه و پیگیری قرار دهند. کمی نگری ها را ادامه ندهیم.

        • سلام
          به نظر من خیلی از دانشگاه های سراسری ارزش و اعتباری ندارند که حتی الان بشه گفت دانشگاه !!! شما یک رشته مهندسی آزاد تهران را با یک مهندسی سراسری یک شهر کوچک نمی توانید مقایسه کنید . در ضمن به نظر من مهم رزومه علمی افراد است . اینکه مدرک شما مهر کدام دانشگاه را دارد مهم است اما نه به این اندازه که به بقیه مسائل توجه نشود . فرض کنید اگر کسی با تقلب و پارتی به این دانشگاه ها راه پیدا کرده باشد ، آیا بازهم مورد قبول برای استخدام هیئت علمی به صرف داشتن یک مدرک می باشد ؟؟

      • به نظر من واقعا بین دانشگاه دولتی آزاد خیلی تفاوت هست. ببخشید من الان دارم تدریس می کنم دانشگاه آزاد کیفیتش خیلی پایین تر است. کسیکه داره ارشد آزاد قبول میشه حتی ممکنه ۱ ماه هم نخوانه. اما کسیکه دولتی می خوانه حداقل ۵ ماه بکوب خوانده. من دانشگاه تهران بودم واسه صدم صدم نمرهامون موها سفید کردیم. آزاد اینطوریه! تعجب میکنم مراکز آزاد تهران در حد دولتی شهرستان ها نیست.

      • منم موافقم دانشگاه ازاد خیلی سخت گیرترازدانشگاه دولتی هستن.چون خودم این تجربه رودارم ازنظراستادهم اغلب اون استادهایی که توی دانشگاه دولتی هستن دردانشگاه ازادهم درس میدن تازه خیلی ازاستادهای جدیدبه روزترهستن وجزوه های دروه کارشناسی خودشونودوباره درس نمیدن و به روزترهستن
        حالاازاینهابگذریم منم برای ورود به سایت جذب با مشکل مواجه میشم امروز چندین باروارد شدم ولی نمیشه
        توروخدااگه سایتی طراحی میکنید ولش نکنید برید به امان خدا بررسیش کنید

    • با سلام و احترام به تمام دوستان
      ولی اکثر اساتید دانشگاه آزاد فارغ التحصیلان سراسرین

      • دوست عزیز
        این طور نیست. ممکن است از دانشگاه های دولتی استاد مدعو داشته باشند. اما اکثر اعضای هیأت علمی دانشگاه های آزاد فارغ التحصیل همان دانشگاه آزاد هستند. اصلا یکی از سیاست های دانشگاه آزاد استخدام فارغ التحصیلان خود می باشد. و حتی خودشان اعلام هم می کنند. اگر فارغ التحصیل بهترین دانشگاه دولتی هم باشید وقتی برای جذب در دانشگاه آزاد اقدام می کنید متوجه می شوید که آنها الویت جذبشان با دانش آموختگان آزاد است… و به نظرشان منطقی هم هست

  24. سلام در این مملکت چه اتفاقی افتاده که هر زمان یه چیز گفته میشه . دانشگاه ازاد اگه اعتبار نداره ،واسه خود مسولین محترم هم باید اعتبار نداشته باشه وگرنه ریاست دانشگاه معتبر مدرک از دانشگاه نا معتبر داره . اما به ما که رسید مدرک و علم ما به درد نمی خوره

    • رحمت بر امواتت ؟؟ولی کو گوش شنو؟؟ احتمالا اقا یا خانمی که قراره استخدامش کنن هنوز دانشجو در یکی از دانشگاه های مد نظرشان است و گرنه همه حضرات دانشجوی دانشگاههای مربوطه هستند

  25. با سلام و احترام،
    چرا وضعیت شرکت کننده گان متقاضیان قبلی پیام نور که قبلا” از طریق همین سایت ثبت نام کرده اند را تاکنون مشخص نکرده اید .
    بهتر است قیل از شروع مجداد مسئولین دانشگاه پیام نور تکلیف متقاضیان قبلی را مشخص نمایید . بنده دو بار در فراخوان های قبلی متقاضی واحد مشهد بوده ام که تا کنون پاسخ نداده اند .
    با تشکر

    • سعی کنیذ با پیامرسانی تعدادی جهت اعتراض به تهران و پیام نور بروید

    • من دوره قبل دو دانشگاه از واحدهای پیام نور را ثبت نام کردم در دو مرکز استان مختلف دعوت شدم؛ در دو روز پشت سرهم، اگر اولی میرفتم مصاحبه شهر دوم که نزدیکتر بود از دست میدادم ….القصه دانشگاه اراک را نرفتم فردا اول صبح دانشگاه لرستان را رفتم مسئولین مربوطه گفتن از طرف تهران اعلام کردند اصلا جذب شهریور ماه لغو شده است؟؟؟؟ وما تماس گرفیتم در دسترس نبودید؟؟؟؟؟؟ زنگ زدم دانشگاه پیام نور اراک گفت نه مصاحبه برگزار شده و چون شما نیومدید دیگه امکان مصاحبه وجود ندارد ؟؟؟؟و ضمنا اصلان چنین موضوعی صحت ندارد؟؟؟؟؟ به این میگن سره ه ه ه ه ه ه ه کاری؟؟؟بروش هیئت علمی ؟؟؟ از اینجا مونده از دیگری رونده////

  26. با سلام
    منظور از معتبر چیست؟
    یعنی دانش آموختگان پیام نور هم معتبر هستند؟
    شاید کسی معدل بالا دارد ولی عملکرد صحیح در مقابل آموزش را نداشته باشد یا اینکه مدرک ارشد دارد اما عملکرد صحیح در مورد آموزش دارد.

    • بنده فوق لیسانس ریاضی گرایش محض ازدانشگاه پیام نور تبریز هستم بخاطرلطف های دکترچایچی معدلم خیلی کم هس یعنی من نمی تونم تو دانشگاه پیام نور تدریس کنم؟از دوره کارشناسی تدریس کردم اما خیلی ازاساتید دکترا قدرت تدریس ندارن.باز اونهاتوالویت هستن؟

      • با سلام دوست عزیز
        بله صحیح است. خیلی از اساتید دکتری توان تدریس ندارند و شاید بهتر بگم حال و حوصله و اطلاعات جدید برای گفتن ندارند. بنظرم منظور این پیام برای جذب هیات علمی در دانشگاه پیام نور است و نه صرفا دریس. چون شما می توانید به صورت حق التدریس با دانشگاه پیام نور همکاری کنید و کسی نیز از شما معدل و یا نمره یک درس را نمی پرسد.
        التماس دعا

    • با سلام به دوست عزیز
      به نظر من منظور از دانشگاه معتبر یعنی دانشگاه های سراسری (و آن هایی که قدمت بیشتری و تراز بالاتر دارند) و مقطع روزانه می باشد. یعنی احتمالا دانشگاه آزاد و پردیس ها و یا دوره های پولی را جز هیات علمی نمی خواهند.
      منظور از دانشجویان برتر هم بنظر همان رتبه های برتر است و اینکه رزومه قوی تر داشته باشند.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *