خانه » جذب هیئت علمی وزارت بهداشت و درمان » جزئیات جذب استادان پزشکی در ۹ فراخوان

جزئیات جذب استادان پزشکی در ۹ فراخوان

رئیس هیات مرکزی جذب و امور فرهنگی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری ۹ فراخوان جذب هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی گفت: از سال ۸۷ تا اسفند ۹۱ در مجموع ۳ هزار و ۱۱۴ نفر در دانشگاه ها جذب شده اند.

دکتر عباس مسجدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ۹ فراخوان یاد شده از سال ۸۷ آغاز شد و آخرین آن اسفند ماه سال ۹۱ برگزار شد اما هنوز در ۷ ماهه اول سال ۹۲ نیز پرونده هایی از فراخوان های گذشته ارائه می شود. 

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

وی خاطرنشان در سال ۸۸ تعداد ۴۵۷ نفر، در سال ۸۹ تعداد ۷۲۷ نفر، در سال ۹۰ تعداد ۷۰۷ نفر، در سال ۹۱ تعداد ۹۲۳ نفر و در ۷ ماهه اول سال ۹۲ تعداد ۳۰۰ نفر جذب هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی داشته ایم.

مسجدی اظهار داشت: در صورتی که بخواهیم به تفکیک درباره مقطع تحصیلی بالینی و ۱۳۵ نفر هم در مقطع فلوشی افرادی که جذب شده اند آماری ارائه دهیم می بینیم که تعداد ۵۴۰ نفر در مقطع دکتری تخصصی، ۳۹۴ نفر در مقطع کارشناسی ارشد، یک هزار و ۱۶۳ نفر در مقطع تخصصی بالینی، ۲۵۲ نفر در مقطع فوق تخصصی جذب شده اند.

وی تاکید کرد: ۳۳۰ نفر نیز به صورت بورسیه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی شده اند.

رئیس هیات مرکزی جذب و امور فرهنگی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت درباره درصد استادیار و مربی در جذب هیات علمی علوم پزشکی خاطرنشان کرد: در سال ۸۸ درصد استادیار ۸۰.۴۰ درصد و مربی ۱۹.۵۹ درصد، در سال ۸۹ درصد استادیار ۸۳.۵۷ درصد و مربی ۱۶.۵۰ درصد، در سال ۹۰ درصد استادیار ۸۶.۳۵ درصد و مربی ۱۳.۶۴ درصد و در سال ۹۱ درصد استادیار ۸۴.۹۲ درصد و مربی ۱۵.۹ درصد بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به مجوزهای ابلاغ شده بر اساس برنامه های توسعه ای کشور به دانشگاهها بالاترین میزان جذب به دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز و مشهد اختصاص داشته و کمترین آنها به بم با ۴۵ نفر، فسا با ۴۳ نفر، تربت حیدریه با ۴۲ نفر، جهرم با ۳۷ نفر اختصاص داشته است. از سویی این مراکز آموزشی هنوز دانشکده علوم پزشکی محسوب می شوند.

مسجدی گفت: ابتکار عمل در دست دانشگاه ها است و بر اساس نیاز اعلام فراخوان می کنند.

وی درباره مجوز فراخوان سال ۹۲ گفت: متاسفانه علی رغم رایزنی با مجلس و معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری ردیف هایی برای جذب هیات علمی پزشکی دریافت نکردیم و مجبور هستیم مجوزهای باقی مانده را به فراخوان بگذاریم.

رئیس هیات مرکزی جذب و امور فرهنگی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت گفت: فراخوان حدود ۸۰۰ مجوز باقی مانده از گذشته تا پایان آبان ماه اعلام می شود و اگر بتوانیم در بهمن ماه هم فراخوان داشته باشیم دانشگاه های کم برخوردار می توانند بورسیه هایی داخل کشور را در رشته مورد نیاز خود به صورت تمام وقت جذب کنند که هم نیاز دانشگاه تامین شود و هم افراد مستعدی که امکان آن را دارند از این بورسیه بهره مند شوند.

همچنین ببینید

بسته‌شدن پرونده‌های جذب هیات علمی وزارت بهداشت تا پایان ۱۴۰۳

بسته‌شدن پرونده‌های جذب هیات علمی وزارت بهداشت تا پایان ۱۴۰۳

معاون آموزشی وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۵ هزار هیات علمی خبر داد و …

یک دیدگاه

  1. چگونه در فراخوان اسفند ۹۱ چند دانشگاه علوم پزشکی معتبر (شیراز، شهید بهشتی) فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد جذب شده اند؟؟؟؟؟؟؟ مگر نه اینکه استخدام فارغالتحصیلان آزاد در هیات علمی دانشگاههای دولتی ممنوع است؟ یا فقط پارتی خرف اول رو میزنه؟!؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *